αγορα ροτ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nα συμβιβαστείς όχι ... να κάνεις την σωστή κίνηση ναι ... :)

Θές όμως ένα κουτάβι να του μαθαίνεις πού να λερώνει και να παίζεις σαν τον ραν ταν πλάν ή έναν σκύλο σαν τον Filou ? Η αντιμετώπιση είναι διαφορετική, είσαι μπερδεμένος και θα μπερδέψεις και τον εκτροφέα ... :)

Με το κουτάβι ρισκάρεις πάρα πολλά.

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
Από ότι έχω καταλάβει σε ενδιαφέρει πολύ το κεφάλι
Δεν γουστάρεις να πάρεις Ροτυ που η μάπα του να είναι όπως του ντοπερμαν
Σωστά?
Σωστα psaras εννοειται!
Denis, δεν πολυκαταλαβα, θελω ενα κατοικιδιο με μορφολογια οπως του κυριου εδω!! http://img243.imageshack.us/img243/5751/rottweileraxelfront2xn5.jpg
Ή μηπως ολα αυτα τα σκυλια ειναι εργασιακης γραμμης οποτε δεν κανουν για κατοικιδια?? Για explane.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οι μορφολογίες των σκύλαρων αυτών που βλέπεις δεν δίνονται σε νέους ιδιοκτήτες για κατοικίδια, και επίσης δεν βγαίνουν κάθε μέρα ούτε στα καλύτερα εκτροφεία του κόσμου. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν έχω κάτι να explain παραπάνω.

Αν ψάχνεις για τέτοια μορφολογία πρέπει να δώσεις, δεν μπορείς να πάρεις μόνο.
Πρέπει να πάς σε έναν Ελληνα εκτροφέα (για ευνόητους λόγους) και να δώσεις :

Αφοσίωση ( ο σκύλος πρέπει να πηγαίνει εκθέσεις να κάνει τέστ δυσπλασίας, να εκπαιδευτεί κλπ κλπ )

Λεφτά (για πολύ καλή επιλογή από πολύ καλή γέννα)

Ισως ακομα και συνιδιοκτησία.

Ακόμα και έτσι ΔΕΝ θα έχεις ένα σκύλο σαν τον Filou . Είναι απλό το θέμα. Ακόμα και αυτοί (Γερμανοί ή Ρώσσοι μεγαλοεκτροφείς) που έχουν επιλόγή από τα κουτάβια του Filou με κορυφαίες σκύλες (ο filou είναι παράδειγμα) δεν έχουν έναν τέτοιον σκύλο απαραίτητα.

Φυσικά μπορείς να πάρεις ένα rott με πολύ καλή μορφολογία σχετικά εύκολα στην Ελλάδα.

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
Μαλιστα, μπηκα, αληθεια ποσο πανε στο περιπου οι τιμες, η δικια μου απο pet-shop την πηρα 500, απο εκτροφεα ποσο κυμαινονται περιπου?? Σ'ευχαριστω και παλι denis για τον κοπο σου, ησουν κατατοπιστικοτατος!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα