αγορα ροτ

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
Γεια σε ολους-ες. Μεσα στο φθινοπωρο περιπου αν ολα πανε καλα, επιθυμω να παρω αλλο ενα ροττακι, βλεποντας διαφορες φωτο στο νετ καποια απιστευτα αρσενικα θελω να ξερω πως θα μπορουσα να αποκτησω κι εγω ενα τετοιο? Οπως για παραδειγμα σαν τον κυριο εδω περα.
Filou Vom Rauberweg

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλως ηρθες!!:):)

Tο σίγουρο είναι ότι έχεις έρθει στο κατάλληλο μέρος μιας και οι λάτρεις της φυλης είναι πολλοί εδώ ,που μπορούν να σε βοηθήσουν σε ότι θελησεις!!:):)
Mε το καλο!!:):)

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
καλως σας βρηκα, ετσι που λετε, αν ολα πανε καλα απο αποψη χωρου και οικονομικα εννοω, σκεφτομαι να παρω ενα καλο αρσενικο αλλα εχω εντυπωσιαστει απο αυτα που βλεπω στις φωτο στο νετ και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο η αποκτηση του. Εχω ενα θυληκο το οποιο το ειχα παρει απο pet-shop και ειναι σαν σετερακι περισσοτερο παρα ροτ (απο χαρακτηρα ομως ειναι τελεια, σε δυο εκπαιδευτες που την εχω παει εντυπωσιαστηκαν απο την αφοσιωση της), τελος παντων, σαν γνησιος ελλην δεν το εψαξα και πολυ κι ετσι πηρα απο πετ.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
για να σε προλάβω , θα σου πω ότι από ΣΟΒΑΡΟ Ελληνα εκτροφέα μπορείς να πάρεις ένα πάρα καλό σκυλί αλλά οποιος σου υποσχεθεί τον Filou μάλλον σε κοροιδεύει

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Γεια σου:)Ευτυχώς είσαι λάτρης μιας φυλής ιδιαίτερα δημοφιλούς στην χώρα μας οπότε δεν πιστεύω να δυσκολευτείς στο να αποκτήσεις ένα καλό σκύλο από κάποιον Έλληνα εκτροφέα.Γιατί να παιδεύεσαι με τα εξωτερικά?

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
βασικα τι σαρεσει στον κυριο ? η κεφαλα του? το σωμα του?
Και τα δυο, αυτο ομως που με εντυπωσιαζει σε καποια ροτ ειναι το προσωπο τους, ή το βλεμμα τους αν θες, αυτο το βλεμμα της αυτοπειθησης και της ψυχραιμιας που βγαζουν και που μονο οποιος που περναει παρα πολλες ωρες μαζι τους μπορει να καταλαβει τι σημαινει.
http://img176.imageshack.us/img176/5186/rottweileraxelfront2fu7.jpg

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Και τα δυο, αυτο ομως που με εντυπωσιαζει σε καποια ροτ ειναι το προσωπο τους, ή το βλεμμα τους αν θες, αυτο το βλεμμα της αυτοπειθησης και της ψυχραιμιας που βγαζουν και που μονο οποιος που περναει παρα πολλες ωρες μαζι τους μπορει να καταλαβει τι σημαινει.
http://img176.imageshack.us/img176/5186/rottweileraxelfront2fu7.jpg
απο την στιγμη που εχεις βρει τι σαρεσει! θα πρεπει να βρεις και τα σκυλια στην ελλαδα που σου αρεσουν! να μιλησεις με τους εκτροφεις να δεις ποτε εχουν γεννα και να προχωρησεις.

θεωρεις οτι μπορεις να ελεγξεις εναν τετοιο σκυλο

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Για τον Filou χρειάζεσαι περίπου 100.000 ευρώ ... :p :p

Πρέπει να κατασταλάξεις ακριβώς τί τύπο σκύλου θέλεις, σε μορφολογία και χαρακτήρα, μετά να ρωτήσεις έναν σοβαρό εκτροφεα μάλλον περισσότερους και να αξιολογήσεις αυτά που θα σου πούν, μετά θα πάρεις ένα κουτάβι - κλύτερα ενήλικο - αν θές κάτι συγκεκριμένο και δεν είσαι για 2η απογοήτευση στη σειρά και τελείωσες ... πρέπει όμως να ξέρεις και να θές να μάθεις κι άλλα, για να μην πιαστείς κορόιδο ;)

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
Για τον Filou χρειάζεσαι περίπου 100.000 ευρώ ... :p :p

Πρέπει να κατασταλάξεις ακριβώς τί τύπο σκύλου θέλεις, σε μορφολογία και χαρακτήρα, μετά να ρωτήσεις έναν σοβαρό εκτροφεα μάλλον περισσότερους και να αξιολογήσεις αυτά που θα σου πούν, μετά θα πάρεις ένα κουτάβι - κλύτερα ενήλικο - αν θές κάτι συγκεκριμένο και δεν είσαι για 2η απογοήτευση στη σειρά και τελείωσες ... πρέπει όμως να ξέρεις και να θές να μάθεις κι άλλα, για να μην πιαστείς κορόιδο ;)
Αυτο που ψαχνω denis ειναι ενα αρσενικο ροτ που να βγει/μοιαζει με καποια απο αυτα που βλεπω στις φωτο, το θελω για το σπιτι, για συντροφια δηλαδη και οχι εργασιας, μορφολογικα τωρα εβαλα καποια ροτ για να δειτε το γουστο μου, π.χ. το αγαπημενο μου σκυλι απο οσα εχω δει και εμεινα με το στομα ανοιχτο, ειναι αυτος εδω ο κυριος [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Mambo vd Crossener Ranch, και ρωταω, ειναι εφικτο να αποκτησω ενα κουταβι που να βγει... Mambo? Αν οχι τι να την κανω τη ζωη!![/SIZE][/FONT]

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
O Mambo είναι ένας σκύλος με ύψος θηλυκού (62-63 cm) και βάρος 42 κιλά.
Ο Filou είναι στο μάτι διπλάσιος. Γι'αυτό σου λέω κατέληξε ;)
Οχι, δεν είναι εφικτό. :) :D
Χρειάζεσαι πολύ μελέτη για να πλησιάσεις σε κάτι που να σου αρέσει ... συνεχίζω να σου προτείνω ενήλικο - νεαρό σκύλο για τον οποίο σίγουρα θα χρειαστείς λίγα παραπάνω λεφτά αλλά θα αξίζει τον κόπο.

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
O Mambo είναι ένας σκύλος με ύψος θηλυκού (62-63 cm) και βάρος 42 κιλά.
Ο Filou είναι στο μάτι διπλάσιος. Γι'αυτό σου λέω κατέληξε ;)
Οχι, δεν είναι εφικτό. :) :D
Χρειάζεσαι πολύ μελέτη για να πλησιάσεις σε κάτι που να σου αρέσει ... συνεχίζω να σου προτείνω ενήλικο - νεαρό σκύλο για τον οποίο σίγουρα θα χρειαστείς λίγα παραπάνω λεφτά αλλά θα αξίζει τον κόπο.
Ναι αλλα αυτη η φατσα που εχει ειναι απιστευτη!!!
Οπως κι αυτος εδω.http://img243.imageshack.us/img243/5751/rottweileraxelfront2xn5.jpg

Παντως denis, καταλαβα, με αυτα τα δεδομενα(δεν ειναι επιπλο που το παραγγελνεις οπως θελεις) θα πρεπει να συμβιβαστω και να αρχισω να ψαχνομαι με ελληνες εκτροφεις να δω ποτε θα εχουν γεννα και καποιο αρσενικο κουταβι. Γιατι για κουταβι ενδιαφερομαι. Δεν αλλαζω με τιποτα τη φατσα/μπουγατσα ενος κουταβιου ροτ, που προσπαθεις να το μαθεις που να λερωνει και σε κοιταει με αυτα τα ματια σαν το ραν-ταν-πλαν σαν σου λεει, αα! ωραια θελει να παιξουμε!! Σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Από ότι έχω καταλάβει σε ενδιαφέρει πολύ το κεφάλι
Δεν γουστάρεις να πάρεις Ροτυ που η μάπα του να είναι όπως του ντοπερμαν
Σωστά?

Στατιστικά Forum