κάποτε είμασταν ολοι ανήλικοι και επισης ωριμοι ή έτσι νομιζαμε.
Ούτε τώρα είμαστε αλλά δεν το καταλαβαίνουν οι εκτροφεις - έχουμε μάθει και το κρύβουμε.
Στεφανε, θελω να με πιστεψεις, κι εγω τα ιδια ελεγα στην εφηβεια: "μα γιατι μαμα δεν μπορω να παρω ενα
Groenendael, μια γωνιτσα θα πιανει δεν θα ενοχλει, ουτε που θα το προσεξεις
, μα γιατι πρεπει να κλεισω τα 18 για να οδηγω αυτοκινητο, αφου ο μπαμπας μου εχει μαθει στην αλανα να ξεκιναω το fiesta του.... και η λιστα οπως καταλαβαινεις συνεχιζει επ'απειρον..... και φαντασου, ημουν και επιμονος
... μου εξηγουσαν και εγω εκει :-({|= ...
Δυστυχως στη φαση που εισαι, μπορεις να παρεις τον σκυλο που θελεις μονο αν συμφωνει η μητερα σου. Σ'αυτη την περιπτωση (τα 100 τμ ειναι μια χαρουλα για το 99% των σκυλων αν εχουν την απαιτουμενη καθημερινη ασκηση και φροντιδα, αναλογως την περιπτωση) καλυτερα να επικοινωνησετε με τον ΚΟΕ, να ζητησετε λιστα εκτροφεων της φυλης που θελετε και να πατε να συζητησετε με τους εκτροφεις. Θεωρω πως αυτη ειναι η διαδικασια για καποιον (τυχερο) ανηλικο που θελει σκυλο
. Στις περισσοτερες περιπτωσεις ομως, οι ανηλικοι δεν ειναι τοσο τυχεροι (ουτε εγω ημουν, αν και ειχαμε σκυλια το τιμημενο το γκρενενταλ δεν το πηραμε ποτε
), οποτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι..... υπομονη ή συμβιβασμους. Δυστυχως