Γεια σας. Θα ήθελα πριν αγοράσω ένα bull terrier να μάθω τι ακριβός χρειάζεται ένα τέτοιο μεγαλόσωμο (και απαιτητικό φαντάζομε) σκυλί, (έχω διαβάσει κάποια πράγματα μεχρι τώρα) ποιος είναι ο σωστός τρόπος διατροφής του, ποιο είναι το μέγιστο ποσό που θα μου προτείνατε εσείς να δώσω για την αγορά του, (αν και μάλλον θα το βρω τζάμπα) τι θα πρέπει να προσέξω για να πάρω ένα καθαρόαιμο bull terrier, εσείς θα μου προτείνατε αρσενικό η θηλυκό? (τα θηλυκά είναι ποιο υπάκουα) και φυσικά αν μπορεί να ζήσει άνετα σε ένα διαμέρισμα 100 πάνω κάτω τετραγωνικών. (Εννοείτε με τις καθημερινές του βόλτες) Ευχαριστώ.
Έχω 2 πεκινουά αλλά είναι σε άλο σπίτι και δεν τα πολυβλέπω τελευταία εγώ, αλλά ξέρω αρκετά καλά τις βασικές ανάγκες ενός σκύλου και τα κακά και τα καλά.
Πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα τέτοιο σκύλο αλλά δεν ήταν εύκολο, τώρα πιστεύω έχω την ευκαιρία. (ελπίζω να τα καταφέρω!)
Θέλω την βοήθειά σας!:grin:
Έχω 2 πεκινουά αλλά είναι σε άλο σπίτι και δεν τα πολυβλέπω τελευταία εγώ, αλλά ξέρω αρκετά καλά τις βασικές ανάγκες ενός σκύλου και τα κακά και τα καλά.
Πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα τέτοιο σκύλο αλλά δεν ήταν εύκολο, τώρα πιστεύω έχω την ευκαιρία. (ελπίζω να τα καταφέρω!)
Θέλω την βοήθειά σας!:grin:
Last edited by a moderator: