αγγλικο σεττερ;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Με ακολουθησε ενα κουταβακι 2,5 μηνων,θηλυκο, ενω ειχα παει βολτα με το σκυλακι μου. Πλεον βρισκεται κατω απο το σπιτι(οσο δεν το εχουν βουτηξει ακομα ή δεν εχει φυγει),εκανε το πρωτο του εμβολιο κ αποπαρασιτωση.

Ειναι αγγλικο σεττερ, καφε.Δεν ξερω ημιαιμο ή καθαροαιμο.

Θα του βρουμε ενα σπιτι;Οχι βαρελι,δεντρο,κτλ...Σπιτι!

Φωτος θα μπουν αργοτερα... ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046

Πάρα πολύ όμορφη!!!!
Ελπίζω να βρει γρήγορα ένα πολύ καλό σπίτι. Αν δεν έχει εξαφανιστεί στο μεταξύ :rolleyes:
Πάντως Ελένη, ας του έβαζες ένα λουράκι [πολύ χαλαρό, γιατί τα έχω πολύ άγχος] με ένα τηλέφωνο πάνω του, γιατί αν το βρει κάποιος άλλος, δεν θα ξέρει ότι είναι εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο και ίσως σκεφτεί να του τα (ξανα)κάνει :???:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν αποφασίσεις να το κάνεις αυτό, πρόσεχε πολύ με το κολλάρο. Κάτι ελαστικό ή κάτι χαλαρό. Καταλαβαίνεις ε; Δεν υπάρχει κανείς να την φιλοξενήσει, ακόμη και για λίγους μήνες αν χρειαστεί; Μέχρι να μπορεί να στειρωθεί βρε παιδί μου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
τα γατισια δεν ειναι ελαστικα? ενα τετοιο που θα μπορουσε να βγει αν πιανοταν πουθενα η μικρη.

Πραγματικά όμορφη με αναμαλλιασμένες αυτάρες!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παιδια,μου το ειπαν κ αλλοι οτι δεν ειναι σεττερ.Η γυναικα που το ειδε εχει μεγαλη εμπειρια απο σκυλια κ μου εδειξε καποια σημεια στο κορμι του που δηλωνουν σεττερ.Η μουσουδα,απο οτι ειδα σε φωτογραφιες,δεν μου μοιαζει.Προφανως ειναι ημιαιμο... ;) Δεν εχει σημασια ομως!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι.Βγηκα να παω βολτα το δικο μου,την φωναξα(καθε φορα μας ακολουθουσε) κ δεν ηρθε.Τη βρηκα λιγα βηματα πιο κατω,ακαμπτη.

Θα αποσυρθω απο την κουβεντα.Δεν αντεχω αποψε.

Θα απαντησω οτι θελετε αλλη στιγμη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βασικά...δεν μας κάνει και εντύπωση βρε Ελένη...

Κρίμα για το κουτάβι...κρίμα...:(