Ωρα για αλλο ενα tattoo...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Αυτό όμως φεύγει ν υποθέσω ;;
Ναι το βρίσκεις στα δρακουλίνια, το κολλάς με νερό και μετά από λίγες μέρες φεύγει :ROFLMAO:Ρεαλιστική αποτύπωση ακουαρέλας είναι ;) Πολύ όμορφα τατού αλλά αν δε σου πετύχει ή αν το δέρμα σου δεν κρατήσει τόσο χρώμα..άστα να πάνε.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το τατουαζ κανονικά δεν ποναει...εκτος απο τη στιγμη που περναει πανω απο κοκκαλο....εκει λιγο καπως ειναι...

Αλλα γνωμη μου μη βαλεις κρεμουλα....μη χασεις την αισθηση....ειναι ωραια η ατιμη....
:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
Δε πονάει εε?
Αμα εισαι κατω 4-5 ωρες κ εχεις κ "σκληρο" δερμα...εκει να δεις ωραία αίσθηση :ROFLMAO::ROFLMAO: ( :cry: )

:eek::eek::eek: Τρυφερό;;;;;;; Το λες...τρυφερό αυτό;;;;:confused::confused::confused:
Φοβάμαι να ρωτήσω, τι θεωρείς ανατριχιαστικό :LOL::LOL::LOL:
Ανατριχιαστικο :

gruesome-horror-eye-tattoo.png
Ben-Shaw-Harikiri-worrior.jpg
zombie-tattoos-05.jpg

Γιατι να τα θες αυτα τα πράγματα πανω σου???

Οι νεκροκεφαλές ομως ειναι χαριτωμένες :love:

• Like
Reactions: Giwrgosm

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Στα ρεαλιστικα tatoo ενας ειναι...
Κλεινεις ραντεβου,περιμενεις αρκετα,πληρωνεις....και περνεις καλητερο αποτελεσμα απο οτι ειχες σκεφτει...
Ονομα δεν μπορω να πω γιατι θα θεωρηθει διαφημηση.Δεν εχω κανει εκει ακομα :(
Aλλα δυσκολα να μην κανω,οταν βρω τα λεφτα :D

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Γενικα παντως οσοι θελετε να κανετε τατου θα πρεπει να ψαχτειτε θεωρω περισσοτερο στο που θα το κανετε εκτος απο το σχεδιο
Επειδη τα τελευταια 5-6 χρονια ξερω γω εχει απενεχοποιηθει η λεγομενη δερματοστιξια λογω μοδας, εχουν ανοιξει πολλα μαγαζια και υπαρχουν πολλες επιλογες, καποιες απο αυτες δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση ενω γενικα υπαρχουν οντως πολυ καλα χερια

Dimi_21
Για Αθηνα μιλας; Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να αναφερεις. Μεχρι πριν μερικα χρονια νομιζω οτι στο φωτορεαλισμο στην Αθηνα τουλαχιστον κορυφη ηταν ο sake, τωρα δεν ξερω τι γινεται

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Γενικα παντως οσοι θελετε να κανετε τατου θα πρεπει να ψαχτειτε θεωρω περισσοτερο στο που θα το κανετε εκτος απο το σχεδιο
Επειδη τα τελευταια 5-6 χρονια ξερω γω εχει απενεχοποιηθει η λεγομενη δερματοστιξια λογω μοδας, εχουν ανοιξει πολλα μαγαζια και υπαρχουν πολλες επιλογες, καποιες απο αυτες δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση ενω γενικα υπαρχουν οντως πολυ καλα χερια

Dimi_21
Για Αθηνα μιλας; Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να αναφερεις. Μεχρι πριν μερικα χρονια νομιζω οτι στο φωτορεαλισμο στην Αθηνα τουλαχιστον κορυφη ηταν ο sake, τωρα δεν ξερω τι γινεται
Πολυ καλος ο Sake και γενικα ολο το team tou.
Εγω αναφερομαι στον Proki παντως.

• Like
Reactions: zenio

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Καλημέρα σας,

Εσείς όμως εκεί ψηλά έχετε την ευκαιρία να είστε κοντά στην Αλεξανδρούπολη και στον Νίκο Κατσούλη προσωπικά.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Εγω που θα πάω το Σάββατο στο Nico έχουμε καμία εικόνα γιατί έχω ακούσει τα άκρα. Πολύ καλά ή πολύ κακά και έχω ακούσει και για θέματα συμπεριφοράς επίσης..(ξεφύγαμε τώρα και συγνώμη για το οφ αλλά ΜΙΑ φορά κι εγώ θα βγω οφ και να σκάσετε)

• Like
Reactions: mareco

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Εγω που θα πάω το Σάββατο στο Nico έχουμε καμία εικόνα γιατί έχω ακούσει τα άκρα. Πολύ καλά ή πολύ κακά και έχω ακούσει και για θέματα συμπεριφοράς επίσης..(ξεφύγαμε τώρα και συγνώμη για το οφ αλλά ΜΙΑ φορά κι εγώ θα βγω οφ και να σκάσετε)
Ο Κατσούλης ζει και εργάζεται πλέον στην Αλεξανδρούπολη, από όπου και ξεκίνησε πριν 30 χρόνια. Έχει αποσυρθεί από τον έλεγχο και την επίβλεψή των μαγαζιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Nico Tattoo). Συνεπώς η όποια επιλογή σου αφορά τον καλλιτέχνη που έχεις επιλέξει και όχι τον Nico. Απλά χρησιμοποιούν ακόμη το brand name.

• Like
Reactions: mareco

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ο Κατσούλης ζει και εργάζεται πλέον στην Αλεξανδρούπολη, από όπου και ξεκίνησε πριν 30 χρόνια. Έχει αποσυρθεί από τον έλεγχο και την επίβλεψή των μαγαζιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Nico Tattoo). Συνεπώς η όποια επιλογή σου αφορά τον καλλιτέχνη που έχεις επιλέξει και όχι τον Nico. Απλά χρησιμοποιούν ακόμη το brand name.
Έχει και Αλεξανδρούπολη στούντιο. Πως γίνεται να μην τον ενδιαφέρει το crew που χρησιμοποιεί το brand name; Εγω για το στούντιο στην Αθήνα μιλάω πάντα. Ο καλλιτέχνης που θα με αναλάβει μου άρεσε όσον αφορά τη δουλειά του. Ο κύριος με τον οποίο μίλησα (νόμιζα ότι ήταν ο ιδιοκτήτης) είχε τρομερά ψηλά τον αμανέ και κάποιος να του πει να ξεκαβαλίσει κάπου.