Η @FrenchieFan στην προκειμένη. Καθ'όλα νομοταγής.Ποιος ειναι νομοταγης πολιτης;
Ποιά ακριβώς είναι η ψευδής καταγγελία; Οτι πετάγεται μπροστά τους, ανεξέλεγκτος δεσποζόμενος σκύλος, με καθόλου καλές προθέσεις;Αυτος που για τον οποιο λογο, καταγγελει ψευδως σοβαροτερο αδικημα;
Υπερβολή, που δεν εκφράζει ούτε στο ελάχιστο, το πνεύμα της εδώ συζήτησης.Εγω σημερα ειδα καποιον να πεταει σκουπιδι στον δρομο εξω απ το σπιτι μου...Να φωναζα την αστυνομια λεγοντας οτι μου επιτεθηκε και κινδυνευσε η σωματικη μου ακεραιοτητα;
Εχουμε ενα τυπο εδω που λυνει ενα 20λεπτο καθε μερα το ημιαιμο του και οποιον παρει ο χαρος, Εχει δαγκωσει αρκετα σκυλακια. Εχουν γινει 3 επισκεψεις στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου (3 γνωριζω), στη μια ειχε και τα χαρτια η γυναικα απο κτηνιατρο, ειχε δωσει ενα 150αρι για περιθαλψη μετα το δαγκωμα. Ειχε δαγκωσει και αυτην εντωμεταξυ και ηταν εμφανες.. Στο αστυνομικο τμημα τους ειπαν δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, την αλλη φορα που θα τον δεις παρε τηλ εδω (εδωσαν ενα κινητο του αξιωμ υπηρεσ,) να ερθουμε . Λες και θα κατσει ή θα προλαβουν στα 20 λεπτα.Αν θες ρίξε μια ματιά σ' αυτό που είχα ανεβάσει εδώ #1355
Την επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής την θεωρώ ποιό αποδοτική από την κλήση στο 100.
Αυτά όντος δεν πολύ βγαίνουν τώρα εκτός αιρκοντίσιον.που να βγουν απο τα αιρκοντισιονια τα στρουμφακια
εε χμμμ ναιΔυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 η αστυνομία υποτιμάται τόσο πολύ που τα στελέχη της τρέχουν και δεν φτάνουν .
Δυστυχώς οι αναγκες των πολιτών ειναι τόσες που δεν επαρκεί η δυναμη των α.τμημάτων για να εξυπηρετήσει. Δυστυχώς η λειψανδρία και η ελλειψη υλικών και μέσων ειναι σε τραγικά μεγαλο βαθμό υπαρκτή.
Λοιπον ας μην αφοριζουμε (στρουμφακια κτλ) γενικότερα και λέμε πραγματα που δεν ισχύουν....
Πιθανόν να μην προλαβαίνουν σημαντικότερες καταγγελίες να επιληφθούν...Σκεφτείτε λίγο πριν μιλήσετε...
Τάσο δεν είπα ότι μασάς τα λόγια σου πρώτον και δεύτερον πιστεύω ότι τα παραδείγματα που εφερες ισχύουν.@Mariosgs τα παραδειγματα ειναι "δικων μου" ανθρωπων και πιστεψε με τα εχω πει ο ιδιος,δεν μασαω τα λογια μου..οπως επισης ξερω οτι ξερεις καλυτερα το τι γινετε και τι οχι.
φυσικα δεν ειναι ολοι ιδιοι απλα πιστευω οτι αυτοι ειναι η πλειοψηφια
εμενα προσωπικα στα παπαρια μου αν πηγαινουν τα παιδια τους σχολειο με το περιπολικο,αφου τους αφηνετε/αφηνουν καλα κανουν,ισως να το εκανα και εγω αλλα οταν σε ζηταω αδερφε θελω να εισαι εκει,θελω να ξερεις τουλαχιστον τα απαραιτητα
και δεν με νοιαζουν καν οι ελλειψεις,ελλειψεις υπαρχουν σε καθε υπηρεσια και ποσο μαλλον στις δημοσιες,δεν ειδα κανεναν να δηλωνει παραιτηση γιαυτο
δεν ειμαι απο αυτους που βγηκαν να πουν μπραβο στο περιβωητο καντε πως κοιμαστε
εχω δικαιωματα και δεν μπορω να δεχτω απο κανεναν τεμπελη να μου τα καταπατει επειδη λεει,α για σκλι μας πηρε,δε πα να γαμηθει τωρα που να τρεχουμε,παμε να πιουμε ενα ρουμιτσινο.
εσυ,στον τομεα που εισαι,γιατι δεν τα κανεις αυτα;;
Ρε είμαι 25 χρονων...Σπαστο μου σε ταληρακια γτ δεν σε εννοώ τι εννοεις.ε η "καποτα" που βαζαν η βαζουν ακομα ειναι ασπρη νταξ
λες και δεν ξερεις πως βγηκε
δεν σε κατάλαβα αλλα...Εγω σε αλλες συμβουλες αντεδρασα Μαρια!
Λαθος μου που αναφερθηκα στον πληθυντικο.
την επόμενη φορά που θα συμβεί...
θα αφήσεις εφόσον δεν κινδυνεύει η σκυλίτσα σου να πλησιάσει σε σημείο επαφής η σκύλα του γείτονα...
μετά θα πάρεις τηλ. την αστυνομία και θα πείς ότι ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗ από δεσποζόμενο σκύλο όπου ο ιδιοκτήτη του δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην βγει εκτός της οικίας του...
να επιβεβαιώσουν την παράβαση ώστε να κινηθείς νομικά