Μια μικρή παρατήρηση....
Ο όρος γιαούρτι και ο όρος έδεσμα γιαουρτιού δε χρησιμοποιούνται χωρίς λόγο και δε τίθεται θέμα να αρέσει σε κάποιον ή όχι.Φαντάζομαι θα γνωρίζετε ότι το ένα έχει καλλιέργεια γιαούρτης που είναι ωφέλιμη ενώ το έδεσμα έχει πρωτεΐνες γάλακτος και υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά(κοινώς μια απομίμηση με τα γνωστά τράνς λιπαρά που μόνο ωφέλιμα δεν είναι!) δηλαδή καμία σχέση σε όφελος για τον οργανισμό.
Ο όρος γιαούρτι και ο όρος έδεσμα γιαουρτιού δε χρησιμοποιούνται χωρίς λόγο και δε τίθεται θέμα να αρέσει σε κάποιον ή όχι.Φαντάζομαι θα γνωρίζετε ότι το ένα έχει καλλιέργεια γιαούρτης που είναι ωφέλιμη ενώ το έδεσμα έχει πρωτεΐνες γάλακτος και υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά(κοινώς μια απομίμηση με τα γνωστά τράνς λιπαρά που μόνο ωφέλιμα δεν είναι!) δηλαδή καμία σχέση σε όφελος για τον οργανισμό.
Last edited: