Καλή τύχη εύχομαι. Εμβόλιο καλαζάρ έχετε κάνει;για τις σκνιπες ψεκαζω με σιτρονελλα. ψεκαζομαι κι εγω με το ιδιο σπρευ και μπορω να πω οτι κανει δουλεια.
τα κολλαρα και οι αμπουλες κανουν ακομα λιγοτερη δουλεια για τις σκνιπες (ΟΣΑ προσφερουν απωθητικη δραση απο σκνιπες, γιατι λιγα ειναι αυτα που το κανουν)...για τους ψυλλους και τα τσιμπουρια, που κατοικουν πανω στα ζωα, τα σκοτωνουν ΑΦΟΥ ανεβουν στο ζωο, και, αναλογα το σκευασμα, πριν καν τσιμπησουν. οι σκνιπες βαρανε και φευγουν, οποτε εχεις την ψευδαισθηση οτι το ζωο σου ειναι προστατευμενο, επειδη λεει στο κουτι οτι τα απωθει...ποια η διαφορα απο τη σιτρονελλα λοιπον? αν κρινω απο την αποτελεσματικοτητα απεναντι σε ψυλλους και τσιμπουρια, δεν θα περιμενα και πολλα. οποτε θα κανω την σιτρονελλα που βλεπω οτι δουλευει. την αμπουλα και το κολλαρο δεν την εχω δοκιμασει πανω μου, οποτε δεν ξερω αν δουλευει.Καλή τύχη εύχομαι. Εμβόλιο καλαζάρ έχετε κάνει;
με σερεστο και εγω κατα καιρους εχω βρει ψυλλους πανω του. παντα ειναι μονο ενας (ναι ειναι σιγουρο, καθομαι και ψαχνω πολυ καλα). κανενα αντιπαρασιτικο δεν ειναι πανακεια. το χαπι ομως καλο ειναι να το αποφευγουμε. να πω επισης πως δεν παρεχει απωθητικη δραση. οι αμπουλες και τα κολαρα μυριζουν στα εντομα, και τα απωθουν. το χαπι παει στο αιμα, και πρεπει πρωτα να δαγκωσουν και να πιουν για να πεθανουν.Παιδιά είμαστε με αμπούλα και σερεστο και πάλι κάτι βρίσκω πάνω του..δηλ μόνο με χάπι θα βρω σωτηρία;(αυτήν την φορά βρηκα ένα ψύλλο λογικά στον λαιμό του καθώς τον χτένιζα )
Τα γνωρίζω αυτά άλλωστε το σερεστο θα το κρατήσουμε αλλά σκέφτομαι ότι για να απαλλαγουμένα θέλει χάπι ,και ας ψεκαζομαστε με σιτρονελλαμε σερεστο και εγω κατα καιρους εχω βρει ψυλλους πανω του. παντα ειναι μονο ενας (ναι ειναι σιγουρο, καθομαι και ψαχνω πολυ καλα). κανενα αντιπαρασιτικο δεν ειναι πανακεια. το χαπι ομως καλο ειναι να το αποφευγουμε. να πω επισης πως δεν παρεχει απωθητικη δραση. οι αμπουλες και τα κολαρα μυριζουν στα εντομα, και τα απωθουν. το χαπι παει στο αιμα, και πρεπει πρωτα να δαγκωσουν και να πιουν για να πεθανουν.
Και οι αμπουλες καρκινογονες και κακες για το περιβαλλον και τα χαπια πανε στο αιμα... εφοσον δεν δουλευουν και ηδη υπαρχει προβλημα 1 2 χαπια το καλοκαιρι ειδικα σε διακοπες ειναι απαραιτητα καμια φορα.με σερεστο και εγω κατα καιρους εχω βρει ψυλλους πανω του. παντα ειναι μονο ενας (ναι ειναι σιγουρο, καθομαι και ψαχνω πολυ καλα). κανενα αντιπαρασιτικο δεν ειναι πανακεια. το χαπι ομως καλο ειναι να το αποφευγουμε. να πω επισης πως δεν παρεχει απωθητικη δραση. οι αμπουλες και τα κολαρα μυριζουν στα εντομα, και τα απωθουν. το χαπι παει στο αιμα, και πρεπει πρωτα να δαγκωσουν και να πιουν για να πεθανουν.
να απαλλαγειτε απο τι; ενας ψυλλος δεν ισουται με infestationΤα γνωρίζω αυτά άλλωστε το σερεστο θα το κρατήσουμε αλλά σκέφτομαι ότι για να απαλλαγουμένα θέλει χάπι ,και ας ψεκαζομαστε με σιτρονελλα
διαφωνω. τα χαπια τα δινουμε μοναχα οταν ηδη υπαρχει βαρια προσβολη απο ψυλλους η τσιμπουρια. ποιος ο λογος να δινεις χαπι ενω δεν απωθει καν; για να πεσει τι, ο περιστασιακος ενας ψυλλος που μπορει να ανεβει τυχαια στο ζωο; ολα καρκινογονα και επιβλαβη ειναι, αλλα τα χαπια ειναι οτι χειροτερο, γιατι τα τρωνε κιολας. το ποσοστο φαρμακου που καταληγει στο αιμα απο ενα κολαρο ή απο αμπουλα, ειναι σχεδον μηδενικο μπροστα στο χαπι.Και οι αμπουλες καρκινογονες και κακες για το περιβαλλον και τα χαπια πανε στο αιμα... εφοσον δεν δουλευουν και ηδη υπαρχει προβλημα 1 2 χαπια το καλοκαιρι ειδικα σε διακοπες ειναι απαραιτητα καμια φορα.
Δεν εχει εναν μηνες ταλαιπωρουνται ανα διαστηματανα απαλλαγειτε απο τι; ενας ψυλλος δεν ισουται με infestation
Οπως και οι αμπουλες και κολαρα. Βεκτρα και νευρολογικα αλλο τιποτα.Παρτε και αυτο για bravecto nexgard κτλπ.
"Τα προϊόντα ισοξαζολίνης έχουν συσχετιστεί με νευρολογικές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως μυϊκό τρόμο, αταξία και επιληπτικές κρίσεις σε ορισμένους σκύλους και γάτες."
Να σε ρωτησω τι αμπουλα του βαζεις?Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα φυσικά και μη-χημικά και να μην τα πολυλογώ... δεν κάνουν δουλειά. Οι ψύλλοι είναι το λιγότερο, έχουμε πάθει πιροπλασμώσεις που είναι το χειρότερο απ' όλα.
Χάπι δεν θα δώσω με τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση.
Οπότε, μένουμε στις αμπούλες. Πολύ πιο αποτελεσματικές από τα κολάρα...
Advantix και με τον Κούκη χρόνια, και με τον μικρό τώρα.Να σε ρωτησω τι αμπουλα του βαζεις?