Ψαλίδια για grooming

mspooky

Member
5 Απριλίου 2013
17
2
36
Λέρος
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ψαλίδια ώστε να κάνω μόνη μου το grooming του κούταβου Νέας Γης που έχω. Η εκτροφέας μου πρότεινε ενα ίσιο απλό ψαλίδι και ενα αραιωματος. Στην αναζήτησή τους είδα ότι έχουν διάφορα μεγέθη και ιδιαίτερα αυτά του αραιωματος έχουν ποσοστά. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
προσωπικά, το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω ειναι να παρεις με στρογγυλεμένες ακρες, ωστε να αποφύγεις τραυματισμούς.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μεχρι να καταληξω στα "δικα μου" ψαλιδια, εχω δοκιμαζει παααρα πολλα!
Δεν ειναι ολα το ιδιο βολικα στο χερι. Ενα που κανει για μενα- μπορει να μην βολευει εσενα καθολου.
Και ετσι δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.
Καλο ειναι, να πας οντος στον Τσομπαρη- να σου δειξουν ψαλιδια διαφορα, να τα παρεις στο χερι σου τουλαχιστον για να δεις, πως πας με το βαρος τους- πως βολευονται τα δαχτυλα σου ( καμια φορα ειναι μικρα η μεγαλα τα ανοιγματα) κλπ.
( ξερω οτι εισαι σε νησι- αλλα ...)

Ψαλιδια με στρογγυλεμενες ακρες, που λεει η ghelly παραπανω δεν κανουν- ειναι για τους πολυ "αχαριους" και μονο για να κοψεις εδω και εκει καμια τουφα- αλλα δεν κανουν για "ακριβειας".

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ναι ο Τσομπαρης ειναι μονοδρομος νομιζω οτι εχει site δεν θυμαμαι ποσο ενημερωμενο ειναι. Ισως σε συννενοηση με την εκτροφεα σου να μπορειτε να διαλεξετε μεσω του site αυτα που ειναι καταλληλα και να συννενοηθεις με τον Τσομπαρη να στα στειλουν. Εχει και πολλα χρησιμα βιντεακια στο you tube για το γκρουμινγκ και την περιποιηση (αν και εγω ειμαι ολιγον αχρηστη σε οτι αφορα το κουρεμα)

Παρουσιαση του κουκλου εχεις κανει? Το εκτροφειο το φανταζομαι :cool: