Ψάχνω σκύλο για μέσα στο σπίτι

19 Οκτωβρίου 2011
3
0
ΤΟ ΜΠΑΣΕΤ ΧΑΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ?ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΛΟ ,ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΜΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ .ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΘ ΤΟ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Όλα τα σκυλιά είναι για μέσα στο σπίτι , τώρα όσων αφορούν τις ράτσες πρέπει να ψάξεις να δεις ποια ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα .
Καλή επιτυχία

Και για να κάνουμε και λίγη πλακά
Ο τίτλος του θέματος μου θύμισε λίγο από τον παππού μου
<<παιδάκι μου να βρεις ένα κορίτσι για σπίτι >> λες και υπάρχουν και κορίτσια για σκέτο οικόπεδο

Last edited:

19 Οκτωβρίου 2011
3
0
χαχαχα.το σκυλάκι είναι πιο οικονομικό απο το κορίτσι πεσ τον παππού,απλα ειδα οτι κανα 2 σκυλάκια είναι μνυσίκακα για αυτό τον λόγο έκανα το post

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
χαχαχα.το σκυλάκι είναι πιο οικονομικό απο το κορίτσι πεσ τον παππού,απλα ειδα οτι κανα 2 σκυλάκια είναι μνυσίκακα για αυτό τον λόγο έκανα το post
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "μνησίκακα σκυλιά".

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παναγιώτη καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Αυτό που πρέπει καταρχάς να ξέρεις, είναι ότι καθαρόαιμο σκύλο, παίρνουμε μόνο από σωστό εκτροφέα, που θα μας δώσει μαζί και το pedigree του. Από πουθενά αλλού.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς
-Τί φυλή ταιριάζει σε σένα (π.χ. είσαι αθλητικός τύπος ή τύπος του καναπέ).
-Επίσης, αν δεν ξαναείχες σκυλάκι, θα πρέπει να δεις και το θέμα τρίχας (αν δεν είσαι σπαστικός με την καθαριότητα τότε σου ταιριάζουν όλα).
-Αν θα έχει κοντό ή μακρύ τρίχωμα και πόσο φροντίδα χρειάζεται (χτένισμα, κούρεμα, stripping κ.α).

Αυτά τα λίγα σκέφτηκα τώρα. Πριν λίγο καιρό έψαχνα κι εγω σκυλάκι για μέσα στο σπίτι και λέω μέσα γιατί δεν ξαναείχα πριν.
Σου εύχομαι να βρεις σύντομα αυτο που θα σου ταιριάζει και θα δεις πόσο θα αλλάξει η ζωή σου (προς το καλύτερο), είναι υπέροχα πλασματάκια.
Ότι ερωτήσεις θέλεις καν τες εδω και σίγουρα θα βοηθηθείς. Εμένα με βοήθησαν να αποφασίσω σε ποιά φυλή θα καταλήξω και κάθε φορά ρώταγα και για μια άλλη φυλή.
Φυσικά ξέρεις οτι θα πάρεις σκυλάκι μόνο απο φιλοζωική ή απο εκτροφέα .

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πέρνα και μια βόλτα από τα καταφύγια της πόλης σου αν υπάρχει,
και μίλησε με τους υπεύθυνους και εξήγησε τι ψάχνεις..
Ένα ήρεμο σκυλάκι ενήλικο κατά προτίμηση είναι ότι πρέπει :)

Αν δεν υπάρχει καταφύγιο στην πόλη σου,
η θεσσαλονίκη είναι κοντά.
Και η Κοζάνη που μένω εγώ είναι κοντά,
μπορώ να σε βοηθήσω αν ενδιαφέρεσαι να σώσεις αδεσποτάκι και μπορείς να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι ως εδώ!

Αλλιώς μελέτησε πολύ καλά τις φυλές,
επέλεξε βάση χαρακτήρα,
και ψάξε για σωστούς εκτροφείς,
και έχε υπόψιν πως ίσως χρειαστεί να κάνεις ταξίδι για να βρεις εκτροφείς,
είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Πες μας λίγα παραπάνω για σένα και την καθημερινότητα σου για να βοηθήσουμε.
(-Είσαι αθλητικός ή πιο πολύ του καναπέ ας πούμε, έχει χρήματα να διαθέσεις για αγορά καθαρόαιμου, σε ενδιαφέρει η καθαροαιμία ή απλά θέλεις ένα σκυλάκι για συντροφιά κλπ)

19 Οκτωβρίου 2011
3
0
ok παιδιά ακούστε η μάλλον διαβάστε.μένω σε μεγάλο σπίτι και exokai μεγάλο "παλκονι". η δουλειά μου είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι .δουλεύω περίπου 10 ώρες τι ημερα αλλα το πρόγραμμα είναι πολύ ευέλικτο καθότι το κανονίζω εγώ. δεν είμαι τύπος τις γυμναστικής αλλα του καναπέ και τις βόλτας, έχω θέμα με την καθαριότητα και την taxi αλλα προτίθεμαι να κάνω λίγο πίσω για χάρι του καινούριο μου συγκατοίκου. σκέφτομαι για καθαρόαιμο basset houd η ένα bigl. σας ευχάριστο για τις προηγούμενες "σομβουλες" και για τις επόμενες..μην με ξεχάσετε...

Last edited by a moderator:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ok pedia akouste i malon diavaste.meno se megalo spiti kai exokai megalo palkoni. i doulia mou eine 5 lepta me ta podia apo to spiti .douleuo peripou 10 ores ti imera alla to programa eine poli euelikto kathoti to kanonizo ego.den eime tipos tis gimnastikis alla tou kanape kai tis voltas, exo thema me tin kathariotita kai tin taxi alla protitheme na kano ligo piso gia xari tou kainourio mou sigatikou. skeytome gia katharoemo basset houd i ena bigl.sas euxaristo gia tis proigoumenes somvoules kai gia tis epomenes..min me xehasete...
Δηλαδή, εσύ, γράφοντας με αυτό τον τρόπο (greeklish - που, δευτερευόντως, απαγορεύονται και από τους κανονισμούς του dogforum!) θέλεις να αφιερώσουμε χρόνο και "φαιά ουσία" για να μεταφράσουμε το μήνυμά σου και να απαντήσουμε με σοβαρότητα?:cool:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για τα basset hound δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά για τα beagle μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν κάνουν για 'σένα, αφού
...den eime tipos tis gimnastikis alla tou kanape kai tis voltas...
(Τώρα που τα βλέπεις μαζί μαζί.... Δεν σου φαίνονται πιό εύκολα και κατανοητά αυτά που είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες, παρά εκείνα με τους λατινικούς??)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Αμαν με τα Greeklish.Πονουν τα ματια μας!!!

Να μην ειχαμε βγαλει το Δημοτικο το καταλαβαινω,αλλα να εχουμε βγαλει Γυμνασιο ακομα και Λυκειο ακομα και μετεπειτα σπουδες και να γραφουμε Greeklish ειναι απαραδεκτο.

Ειναι απογοητευτικο να μπαινεις
σε διαφορα sites και να διαβαζεις Greeklish απο το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων.Καποιοι κρυβουν και την ανορθρογραφια τους ετσι.

Υ.Γ.Εδω Ελλαδα!!!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Αμαν με τα Greeklish.Πονουν τα ματια μας!!!

Να μην ειχαμε βγαλει το Δημοτικο το καταλαβαινω,αλλα να εχουμε βγαλει Γυμνασιο ακομα και Λυκειο ακομα και μετεπειτα σπουδες και να γραφουμε Greeklish ειναι απαραδεκτο.

Ειναι απογοητευτικο να μπαινεις
σε διαφορα sites και να διαβαζεις Greeklish απο το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων.Καποιοι κρυβουν και την ανορθρογραφια τους ετσι.

Υ.Γ.Εδω Ελλαδα!!!
Δυστυχώς , αν δεν υπήρχε ο ''απίστευτος'' αυτός κανόνας του forum περί greeklish , θα ήταν πολλοί αυτοί που δεν θα έγραφαν αγνά ελληνικά.:(

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δυστυχώς , αν δεν υπήρχε ο ''απίστευτος'' αυτός κανόνας του forum περί greeklish , θα ήταν πολλοί αυτοί που δεν θα έγραφαν αγνά ελληνικά.:(
Και ακόμα περισσότεροι αυτοί που δεν θα επισκεπτόντουσαν το φόρουμ.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Σκυλος που μενει μονος για οσο θα εργαζεσαι χωρις να γαυγιζει, κλαψουριζει ή καταστραφει ειναι σιγουρα το Samoyed. K αλλα σκυλια υποθετω αλλα εγω μπορω να μιλησω μονο γι'αυτο που ξερω. Αν θυμηθω οτι απο την πρωτη μερα που ηρθε μωρακι σπιτι δεν εκλαψε ουτε καν την ωρα του βραδυνου υπνου κ ηταν παντα ετοιμο για χαρες τοτε ναι... Samoyed :)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλημερα! annouko θα αρχισω να μιλαω για τα pomeranian αν και μικρα ειναι ιδια με το samoyed.... ομως υπαρχουν και τοσα αδεσποτακια που ψαχνουν σπιτι ενηλικα ή κουταβια στα καταφυγια μπορουν να σου πουν για το χαρακτηρα του καθενος λεω εγω τωρα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
...den eime tipos tis gimnastikis alla tou kanape kai tis voltas...
Και εγω να σου πω την αληθεια πριν απο πολλα χρονια δεν ημουν και πολυ της γυμναστικης αλλα παιρνοντας εναν σκυλο (μεσαιας ενεργειας νατο πω?) σε ξεκουναει απο τον καναπε και σε λιγο καιρο θα θες να βγαινεις καμια χαλαρη βολτιτσα μαζι του.Σιγουρα θα ανταμειφθεις απο τα τοσα
πραγματα που προσπερναμε χωρις να τους δινουμε σημασια.Προσπαθησε το.;)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
καλημερα! annouko θα αρχισω να μιλαω για τα pomeranian αν και μικρα ειναι ιδια με το samoyed.... ομως υπαρχουν και τοσα αδεσποτακια που ψαχνουν σπιτι ενηλικα ή κουταβια στα καταφυγια μπορουν να σου πουν για το χαρακτηρα του καθενος λεω εγω τωρα...
Καλη σου μερα..
Ενας φιλος μου υιοθετησε ενα αδεσποτακι που γυρνουσε στη γειτονια ακολουθωντας τη δικη μου. Ειναι ενα πανεμορφο μαυρο σκυλι κ για καλη τυχη του φιλου μου του βγηκε κ με παααααρα πολυ ηρεμη προσωπικοτητα..
Εγω θα μπορουσα ν'αναφερω αυτο σαν παραδειγμα αλλα δεν μπορω να ξερω για οποιοδηποτε αλλο αδεσποτο ή καταφυγιου. Μπορω να πω οτι ο σιβηρικος, τα κολει, ο μολοσσος ειναι καλα σκυλια γιατι αυτο βλεπω στα σπιτια των συγγενων μου οποτε παω αλλα μεχρι εκει.Δεν τα εζησα μεσα στο σπιτι μου οποτε δεν μπορω να ξερω..
Οσο για το pomeranian αν το εχεις ζησει κ το ξερεις δε νομιζω οτι θα ηταν κακο να μιλησεις γι'αυτο. Κακο κ ανευθυνο ομως θεωρω θα ηταν να μιλησω για καποιες ρατσες ή εστω ημιαιμα που ΔΕΝ τα ξερω.:)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το μπάσε χαουντ δεν το λες και μικρό σκυλί... κοντό ίσως αλλά όχι μικρό.
Το μπιγκλ απέκλεισέ το από τώρα... υψηλή ενέργεια, φωνή διπλάσια του μεγέθους και πολύ εύχρηστη, δύσκολο για πρώτος σκύλος.

Κρίσιμη ερώτηση... αφού δεν είσαι της γυμναστικής γιατί κοιτάς κυνηγόσκυλα???