Ψάχνω μικρό σκυλάκι...

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
οντως θελει υπομονη.απλα εγω εχω αδεια μεχρι την κυριακη και ηθελα να βρω κατι για να περασω καποιες μερες μαζι του.
εχω ενημερωσει πολλους.περιμενω διαφορα τηλεφωνα.να δουμε.
κατσε να ψαξω στα αλμπουμ να δω το δικο σου xotikouli.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θέλεις σκυλάκι μέχρι την Κυριακή? :shock:
Νομίζω ότι για ένα σύντροφο ζωής θα άξιζε να περιμένεις λίγο περισσότερο! Μη βιάζεσαι!!!

Edit: Να ξέρεις επίσης ότι τα κοντότριχα συνήθως βγάζουν περισσότερη τρίχα απ' τα μακρύτριχα, αν αυτό είναι που σε απασχολεί. Το κανίς, ας πούμε, είναι το μόνο σκυλί που δεν χάνει ποτέ τρίχα (αν εξαιρέσεις κάποια εντελώς άτριχα).

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
το μεχρι την κυριακη το ειπα για να εχω καποιες μερες τωρα που εχω αδεια να ειμαι μαζι του ολη μερα.εχει σκυλακι η φιλη μου και ξερω πως ειναι.
ειναι η αδυναμια μου.:)
ναι το εχω ακουσει αυτο με τις τριχες.απλα το κανις μου αρεσει πολυ και σαν χαρακτηρας.αλλα να το εχει πχ. η κοπελα μου.οχι εγω.μου ερχετε πολυ "γυναικειο".

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Bingo!

Πήγαινε για λόττο τώρα! Μπορεί να βγάλεις και τα πρώτα της έξοδα από εκεί! :D

Ok, αρσενικό δεν είναι... Αλλά κατά τα άλλα πιο κοντά στην περιγραφή και πιο άμεσα δεν νομίζω ότι γίνεται! Και είναι και κουτάβι (ακόμα πιο σπάνιο το κουτάβι και μικρόσωμο!) ;)

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
Bingo!

Πήγαινε για λόττο τώρα! Μπορεί να βγάλεις και τα πρώτα της έξοδα από εκεί! :D

Ok, αρσενικό δεν είναι... Αλλά κατά τα άλλα πιο κοντά στην περιγραφή και πιο άμεσα δεν νομίζω ότι γίνεται! Και είναι και κουτάβι (ακόμα πιο σπάνιο το κουτάβι και μικρόσωμο!) ;)
λιγο πριν βαλει την αγγελια την βρηκα απο αλλου την κυρια και μιλησαμε.
μαλλον θα συναντηθουμε σημερα να το δω..και να με δει φυσικα!:D

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
Αμάν ρε άντρες που ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε με κανισάκι :( Τι 'στε σεις? Και δεν ξέρετε και τι χάνετε!
(Γενική διαπίστωση).
της φιλης μου ειναι μια διασταυρωση απο κανις.
το παιρνω,το παω βολτα κλπ κλπ.
αλλα δεν θα ηθελα να ξερω οτι ειναι δικο μου.δεν ξερω γιατι..:D
αν και το υπεραγαπαω..:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Αμάν ρε άντρες που ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε με κανισάκι :( Τι 'στε σεις? Και δεν ξέρετε και τι χάνετε!
(Γενική διαπίστωση).
Θελω ενα κανισακι πανω απο 30 κιλα,γεροδεμενο με μεγαλο κεφαλι και ΠΟΛΛΑ σαλια για βολτες και περιπατους!Οποια ομοιοτης με μαστιφοειδη μουλαρομουλαρα τυχαια...:D:D:D:pinokio:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν ρίχνεις καμια ματια και στο ημίαιμο μαλτεζάκι που είναι στα χαρίζονται..:-\":D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
το κανις εχει κι αυτη τη μπουκλα ρε γαμωτ...:D
πλακα πλακα, βλεπαμε προχθες εναν με ενα τσιουαουα να το εχει βγαλει βολτα και μας επιασαν τα γελια και μετα καναμε ολοκληρη αναλυση πανω απο μια ωρα, η οποια δεν κατεληξε πουθενα.
-μα γιατι?
-γιατι κλανει το γατι! αει παρατα με!
:maria::D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αν ο άντρας έχει επίγνωση του ανδρισμού του και στερείται αμφιβολιών (μα τι λέω?) για το θέμα, και με κανίς θα βγει βόλτα και με τσιουάουα και με πεκινουά με φιόγκο! Κι αν κάποιοι γελάσουν στα @@@ του. Ε συγγνώμη! :mad:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
Αν ο άντρας έχει επίγνωση του ανδρισμού του και στερείται αμφιβολιών (μα τι λέω?) για το θέμα, και με κανίς θα βγει βόλτα και με τσιουάουα και με πεκινουά με φιόγκο! Κι αν κάποιοι γελάσουν στα @@@ του. Ε συγγνώμη! :mad:
:D

έτσι ανεβασε μας ..

εγώ είχα έντονο πρόβλημα όταν ηταν 3-4 μηνών στις πρώτες βόλτες

που ηταν χοντρο,κοντο και μαλιαρο ,πολλές φορές άκουγα να γελανε με το θέαμα :( αλλά μία δύο το ξεπερασα-

τώρα βέβαια που έχει γίνει κτήνος εμπνέουμε σεβασμό :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αν ο άντρας έχει επίγνωση του ανδρισμού του και στερείται αμφιβολιών (μα τι λέω?)
ελα ντε, τι λες?:p
εμεις λεγαμε οτι ειναι αστειο σαν θεαμα, δεν περιπλεξαμε τοσο το θεμα.
εξαλλου το γκριφονιδιο, το εχει βγαλει απειρες φορες βολτα...
οι ΦΥΛΕΣ αυτου του στυλ σε συνδιασμο με αντρα,μας φαινονται αστειες, οχι τα μικροσωμα γενικως:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:D

έτσι ανεβασε μας ..

εγώ είχα έντονο πρόβλημα όταν ηταν 3-4 μηνών στις πρώτες βόλτες

που ηταν χοντρο,κοντο και μαλιαρο ,πολλές φορές άκουγα να γελανε με το θέαμα :( αλλά μία δύο το ξεπερασα-

τώρα βέβαια που έχει γίνει κτήνος εμπνέουμε σεβασμό :)
να κι ομως...τα "χαιλαντερ" , ειναι η αδυναμια του! παντα ηθελε ενα τετοιο.
με τα κανις , τα γαλλικα μπουλντογκ και τα τσιουαουα τον πιανουν γελια:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
το κανις εχει κι αυτη τη μπουκλα ρε γαμωτ...:D
πλακα πλακα, βλεπαμε προχθες εναν με ενα τσιουαουα να το εχει βγαλει βολτα και μας επιασαν τα γελια και μετα καναμε ολοκληρη αναλυση πανω απο μια ωρα, η οποια δεν κατεληξε πουθενα.
-μα γιατι?
-γιατι κλανει το γατι! αει παρατα με!
:maria::D
Πάντως ο σύζυγος, που είναι 1,90 ζωή νάχει, τον βγάζει βόλτα τον ΄Αρη (το δίκιλο τσιουάουα)!
Αν και μένα μου φαίνεται αστείο να τον βλέπω, η πατούσα του (του συζύγου) είναι μεγαλύτερη απ΄το σκύλο:D:D:D

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Ε καλά ρε παιδία και εγώ πάω βόλτα με το γαλλικό μπουλτόγκ(το σκυλλάκι μου:D) και έρχετε μαζί μου και ο ξάδερφος μου με τον μικρό του κοκερ σπάνιελ! Δηλαδή είμαστε αστείοι? Αυτά είναι βλακείες!