Ψάχνω μεγαλόσωμο σκύλο!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
βρηκαμε σκυλι μεσου γνωστου ειναι λαμπραντορ ριτριβερ.Ειναι μαυρο χρωματος και εχει πολυ λιγο ασπρο μας ειπαν οτι αυτο δεν ειναι προβλημα ειναι καθαροαιμο και αν θελουμε να το ψαξουμε κιολας.Γνωριζει καποιος απο εασς αν ισχυει αυτο που μας ειπε?
Κατα 99% δεν είναι καθαρόαιμο.
Εφόσον δεν υπάρχουν χαρτιά πως θα το ψάξει ο υποψήφιος αγοραστείς/ιδιοκτήτης?
Τέτοιες προτάσεις απο σκυλέμπορους προσβάλουν την νοημοσίνη των φιλόζωων.

Αν ο φίλος σου δεν θέλει κάτι συγκεκριμενο απο το σκυλί ας μη ψάχνει για σκύλο εκτροφείς. Υπάρχουν πολλά σκυλιά σε καταφύγια και στον δρόμο που μπορούν να καλύψουν της ανάγκες του.

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
ρε παιδια μην τα βαζετε μαζι μου ...εγω εχω σκυλο οπως σασ ειπα μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο μποξερακι μου!τι να σας πω τωρα?επιλογη του ειναι νατο εχει οπου θελει δεν μπορω να κανω κατι εγω!του ειπα καποια πραγματα και θα τα δει και μονος του τι να πω αλλο δεν ξερω!αυτο παντως με το λιγο ασπρο που εχει μου ειπαν οτι δεν παει να πει οτι ειναι ημιαιμο απλα δεν επιτρεποντε σε εκθεσεις!και τα λεφτα που ζητανε ρε παιδια για σκυλο απο εκτροφεα μιλαμε τρελα κατι χιλιαρικα και κατι 900σαευρα............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δικη του επιλογη τι θα κανει εγω τον βοηθησα οσο μπορουσα!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
vasok, δεν τα βάζω μαζι σου.
Απο περιέργεια που ακριβώς έχει αυτό το άσπρο, στις πατούσες?

Για το κόστος ενός καθαρόαιμο το έχουμε πει εκατό φορές.
Αν κάποιος θέλει ένα σκυλί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο τότε ο εκτροφέας είναι μονόδρομος και η τιμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αν το θέλει για συντροφιά του βρίσκω 100 σκυλιά και του τα χαρίζω δωρεάν.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ποιος ο λογος να μιλαμε μεσω αντιπροσωπου σε ενα φορουμ που μπορεις ανα πασα στιγμη να δημιουργησεις δωρεαν λογαριασμο, δεν μπορω να καταλαβω! Τελοσπαντων, δεν μπορω να καταλαβω τη μανια μερικων που και δεν θελουν να τα δωσουν στον εκτροφεα αλλα θελουν και καθαροαιμο! Δηλαδη αν παρει ενα ομορφο ημιαιαμακι απο καποιο καταφυγιο σε τι ακριβως πειραζει?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κοίτα, το σκυλί εφοσον δεν θα έχει pedigree θα είναι ημίαιμο!
ΑΠλά θα είναι ένα ημίαιμο που ενδεχομένως μοιάζει με κάποια φυλή!
Αν είναι τυχερός ο ξάδερφός σου θα μοιάζει και στον χαρακτήρα!
Κι αν δεν έχει στερέψει εκεί η τύχη του δεν θα προκύψουν κληρονομήσιμα προβλήματα εφόσον οι γονείς δεν έχουν εξεταστεί, και με το δεδομένο ότι από την μια πλευρά είναι παντελώς άγνωστο το κληρονομικό ιστορικό!

Από κει και πέρα, εσύ τόσο καιρό στο forum πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ποιοι είναι οι δρόμοι για να αποκτήσει κανείς σκύλο, γιατί πρέπει να τους ακολουθήσει και γιατί δεν πρέπει να ακολουθήσει άλλους!
Εφόσον λοιπόν μάθαινα εγώ ότι κάποιος δικός μου άνθρωπος αποφάσιζε να πάρει σκύλο θα του πιπιλαγα το μυαλό μέχρι να καταλάβει ποιο είναι το σωστό!

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
λιγο ασπρο εχει στο στηθος απ οτι μου ειπε!εγω προσωπικα εχω μαθει παρα πολλα απο εδω μεσα ,για συντροφια το θελει..τι να πω ρε παιδια δεν μπορω και γω τι να λεω συνεχεια?του εξηγησα πολλα πραγματα η επιλογη δικη του ,το σκυλι ειναι για 10 εως 15 χρονια μαζι σου αυτο τα λεει ολα !!!!!!!!!