Καλησπερα παιδια.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μαλτεζακι μινι.υπαρχει? ειδα μια σχετικι συζητηση και οι αποψεις διισταντε. λιγη βοηθεια? που να ψαξω για αγορα??
τι να προτιμησω? εκτροφειο η ιδιωτη? υπαρχουν τα mini η τα toi? η ειναι ολα ενα μεγεθος?
Μου κάνει εντύπωση που κάνεις αυτές τις ερωτήσεις, τόσο καιρό στο φόρουμ.
ουτε κι εγω δε θα εκανα αυτη την ερωτησηΧαχαχα!!!! η αληθεια ειναι οτι τα λατρευω! δεν μου σπανε τα νευρα οτι και να κανουν! η μικρη μου ζουζου μεγαλωσε και αρχισαν αλλα.....ειχε την πρωτη της περιοδο και ψαχνοταν! τεσπα,τωρα θελω να της παρω μια παρεα.. επειδη μεγαλωσε ( στο μεγεθος) θελω να παρω ενα μικρουλι. τι να προτιμησω? εκτροφειο η ιδιωτη? υπαρχουν τα mini η τα toi? η ειναι ολα ενα μεγεθος?
](*,)](*,)](*,)ενταξει μου απαντησατε λιγο επιθετικα, αλλα οκ το καταλαβα.ιδιωτη. στην αλλη ερωτηση που εκανα δεν μου απαντησε κανεις.μηπως δεν γνωριζεται επι του θεματος?
μαλλον δεν το καταλαβες πολυ καλα. εχεις διαβασει τιποτα μεσα σε αυτο το forum?ενταξει μου απαντησατε λιγο επιθετικα, αλλα οκ το καταλαβα.ιδιωτη.
να σε βοηθησω να διαλεξεις μεταξυ εκτροφεα και ιδιωτη ???????βαγγελη αν το πιστευεις αυτο,απλα μην απαντας αγορι μου.εγω βοηθεια ζητησα,οχι συζητηση.