Ψάχνω εκπαιδευτή

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
λέω για τον Ιωαννίδη στην Αυλώνα κάπου προς τα εκεί, και ναι μου είναι μακρυά. για τον τριάντη τι άποψη έχετε ότανπήρα τηλέφωνο ήταν ολίγον απότομος βέβαια δεν ψαρώνω γιατι πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο ξεδιαλέγουν αυτόυς που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Ο Τριάντης έιναι πολύ γνωστός και καταξιωμένος εκπαιδευτής. Το θέμα επικοινωνίας πάσχει λίγο, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλός και φιλικός - και ας μην του φαίνεται! :p Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ να κάνεις με το σκύλο σου, και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σε φιλοσοφία, πρόγραμμα και χρήματα.

Σωστά, Κώστα, θα το διευκρίνιζα κ εγώ τώρα:)
:D :D :D Ok παιδιά!

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Δεν θα του δωσεις προκαταβολη πανω απο 100 ευρω.

Θα απαιτησεις να κλεινεται ραντεβου 1 κ μισης ωρας τουλαχιστον.

Το σκυλι σου θα μπαινει 2 φορες στον στοιβο κ θα βγαινει Παντα Κουρασμενο κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ. (για μεχρι κ ΒΗ γραφω).

Αν κατα την εκπαιδευση παρουσιαστει "κολλημα" μια εντολης το οποιο δεν προσπεραστει σε 2 με 3 μαθηματα...Φευγεις κ πας αλλου (Ενω αν δωσεις την 300αρα καθεσαι κ παρακαλας τον τυχαρπαστο να σου μαθει κατι που δεν μπορει κ εδω αρχιζει η Σουπερφιλολογια του "εκπαιδευτη" μπορει να σου λεει κ λεει επι ωρες οτι εχει μαθει κ ακουσει σχετικα με σκυλους αγωνες κτλ κ δουλεια δεν θα γινεται κ τα ευρα σου θα φευγουν...)

Ειπαμε 1 μαθημα 2 φορες στον στοιβο, οποτε στα 3 μαθηματα πληρωνεις 50 ευρω.
Τα οποια βεβαια θα δωσεις αφου τελειωσεις τα πρωτα 6 μαθηματα που πληρωσες με τα 100 ευρω κ δεις τα αναμενομενα αποτελεσματα...κ συνεχιζεις ετσι....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
off-topic

@sangel,

Κάτι τέτοια ...δυσνόητα οικονομικά deals προσπαθούν κι εμένα να μου κάνουν μερικοί πελάτες μου και με τρελλαίνουν!!!:D

Υ.Γ. καλό, όμως, άσχετα αν πρέπει νάχουμε τελειώσει το Harvard για να σε παρακολουθήσουμε...:cool:

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Αν ειναι στοκος ο ιδιοκτητης ή ο σκυλο οφειλεις να τον προειδοποιησεις απο την αρχη - ξερετε πως - ή να του πεις να αφησει τον σκυλο του - κ ο θεος βοηθος -
Σιγουρα ενα Λυκειο... να το εχει τελειωσει ο καθε "εκπαιδευταρας"

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
Με τον εκτροφέα του σκύλου το συζήτησες;
μου είπε οτι θα τα πούμε και εκτενέστερα γιατί μένει καστορία ( την ζουζούνα την περιμένουμε το αργότερο μέσα στην άλλη εβδομάδα που είναι να γεννήσει η μαμά μας) για εκπάιδευση μου είπε για εξωτερικό πάντως.

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Συγνωμη το σκυλακι εχει γεννηθει η οχι γιατι δεν καταλαβα.

Στο εξωτερικο πρεπει να πατε για εκπαιδευση?

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
Συγνωμη το σκυλακι εχει γεννηθει η οχι γιατι δεν καταλαβα.

Στο εξωτερικο πρεπει να πατε για εκπαιδευση?
όπως γράφω στο αρχικό μήνυμα δεν έχει γεννηθεί και ναι ο εκτροφέας μου είπε για εξωτερικό, βέβαια μπορεί να σχετίζεται οτι του είπα οτι μπορεί και να μ΄ενδιέφεραν και διαγωνισμοί.

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
Πήγαινε στον Τριαντη [Ε.Κ.Ε.Σ] να πάρεις μια γνώμη και πιστεύω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
ΑΝ θες μπορώ να σου δείξω το δικο μου σκύλο να πάρεις μία εικόνα για τη δουλειά που κάνει.

Πόσο κοστίχει η βασική εκπαίδευση στον τριάντη ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πόσο κοστίχει η βασική εκπαίδευση στον τριάντη ?
Ο καλύτερος τρόπος (και ο πιο σίγουρος) για να μάθει κάποιος, είναι να πάρει τηλέφωνο στο Ε.Κ.Ε.Σ. και να ρωτήσει...:)

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
Ο καλύτερος τρόπος (και ο πιο σίγουρος) για να μάθει κάποιος, είναι να πάρει τηλέφωνο στο Ε.Κ.Ε.Σ. και να ρωτήσει...:)
Αφου ο ανθρωπος ειπε πως τον εχει εκπαιδευσει εκει τον σκυλο του ... Γιατι να μην μου πει ?

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
αμα σου απαντήσουν πές μου. μια φορά το σήκωσαν μου είπαν να στείλω μαιλ και εδω και 6 μήνες περιμένω απάντηση.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αφου ο ανθρωπος ειπε πως τον εχει εκπαιδευσει εκει τον σκυλο του ... Γιατι να μην μου πει ?
Ενδεχομένως, γιατί μπορεί να έχει αλλάξει τιμές (ανεβάσει ή μειώσει) και να γίνει κουβέντα αδίκως;)

Υ.Γ. Πριν ακριβώς ένα χρόνο, σε μένα είχε δώσει τιμή 900€ (με απόδειξη)

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
Ενδεχομένως, γιατί μπορεί να έχει αλλάξει τιμές (ανεβάσει ή μειώσει) και να γίνει κουβέντα αδίκως;)

Υ.Γ. Πριν ακριβώς ένα χρόνο, σε μένα είχε δώσει τιμή 900€ (με απόδειξη)
Οκ δεν θα δεσμευτω απο αυτα που ζηταω να μου πειτε ωστε οταν παω εκει να ζητησω τα ιδια απλα ηθελα να εχω μια ιδεα.
Ευχαριστω παντως.

υ.γ πόση χρονική περίοδο κράτησε η εκπαιδευση ?
εισαι ικανοποιημενος ?
πόσων μηνων ηταν ο σκύλος σου οταν τον πηγες ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...υ.γ πόση χρονική περίοδο κράτησε η εκπαιδευση ?
εισαι ικανοποιημενος ?
πόσων μηνων ηταν ο σκύλος σου οταν τον πηγες ?
Νομίζω ότι το post #12 (το δικό μου) στο θέμα αυτό (2 σελίδες πίσω), σου απαντάει όσον αφορά σε εμένα...:)

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
Νομίζω ότι το post #12 (το δικό μου) στο θέμα αυτό (2 σελίδες πίσω), σου απαντάει όσον αφορά σε εμένα...:)
Οτι εχει καλες κριτικές ?
Πόσο καιρο όμως διαρκεί η βασικη εκπαιδευση ?

υ.γ 900 ευρο μηπως ειναι πολλά ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν θα ήθελα να απαντήσω κάν στο υστερόγραφό σου. Καταλαβαίνεις τους λόγους, έτσι?
Εξάλλου, γι' αυτό σου είπα στην αρχή ότι καλόν είναι να πάρεις και να ρωτήσεις.:)

Ναι, έχει καλές κριτικές...

Για να σου πω πόσο κρατάει η εκπαίδευση βασικής υπακοής, θα έπρεπε να έχω πάει ο ίδιος...;)

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
Δεν θα ήθελα να απαντήσω κάν στο υστερόγραφό σου. Καταλαβαίνεις τους λόγους, έτσι?
Εξάλλου, γι' αυτό σου είπα στην αρχή ότι καλόν είναι να πάρεις και να ρωτήσεις.:)

Ναι, έχει καλές κριτικές...

Για να σου πω πόσο κρατάει η εκπαίδευση βασικής υπακοής, θα έπρεπε να έχω πάει ο ίδιος...;)
Συγνωμη ισως να μην καταλαβα αλλα δεν μου ειπες πιο πριν πως
Υ.Γ. Πριν ακριβώς ένα χρόνο, σε μένα είχε δώσει τιμή 900€ (με απόδειξη) ??

Τελικά δεν πήγες εκεί απλά πήρες προσφορά ?

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Παιδια εχω ακουσει απο πολυ κοσμο πως ο Τριαντης ειναι πολυ καλος. Κορυφαιος μαλλον.
Απο τιμες ειναι λιγο τσιμπημενος συμφωνα με ερευνα αγορας που εκανα παλιοτερα αλλα ειναι επαγγελματιας, και παντα απαιτει να εισαι και εσυ εκει ωστε να σε μαθει εσενα πως να φερεσαι στον σκυλο. Μαλιστα ειχε απαιτησει να παει και η γυναικα μου εκει για να την μαθει μερικα πραγματα γιατι εχουμε και μωρο στο σπιτι.
Απο οσους ρωτησα τα μαθηματα του ηταν τα περισσοτερα σε αριθμο απο ολους αλλα και ειχε και εκδηλωσεις τσ Σ/Κ μετα το τελος της εκπαιδευσης που καλο ειναι να πηγαινεις. Αν λοιπον σε παιρνει η αποσταση και το ποσες φορες πρεπει να πηγαινεις εκει την εβδομαδα ειναι κορυφαια λυση.
Αλλη τιμη ειναι η βασικη εκπαιδευση ομως και αλλο η φυλαξη. Η δευτερη εκπαιδευση γινεται μετα τον 1-1,5 χρονο και κοστιζει οσο και η πρωτη. Χοντρικα υπολογισε ενα διχιλιαρο και η βασικη υπακοη και η φυλαξη, σε οποιον και να πας. Αν σε παιρνει οικονομικα go for it.