Σωστά, Κώστα, θα το διευκρίνιζα κ εγώ τώραΤο club του Καματερού δεν κάνει εκπαιδεύσεις ούτε για υπακοές ούτε για προστασία, αλλά μόνο sport.
Σωστά, Κώστα, θα το διευκρίνιζα κ εγώ τώραΤο club του Καματερού δεν κάνει εκπαιδεύσεις ούτε για υπακοές ούτε για προστασία, αλλά μόνο sport.
Ο Τριάντης έιναι πολύ γνωστός και καταξιωμένος εκπαιδευτής. Το θέμα επικοινωνίας πάσχει λίγο, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλός και φιλικός - και ας μην του φαίνεται! Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ να κάνεις με το σκύλο σου, και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σε φιλοσοφία, πρόγραμμα και χρήματα.λέω για τον Ιωαννίδη στην Αυλώνα κάπου προς τα εκεί, και ναι μου είναι μακρυά. για τον τριάντη τι άποψη έχετε ότανπήρα τηλέφωνο ήταν ολίγον απότομος βέβαια δεν ψαρώνω γιατι πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο ξεδιαλέγουν αυτόυς που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Ok παιδιά!Σωστά, Κώστα, θα το διευκρίνιζα κ εγώ τώρα
μου είπε οτι θα τα πούμε και εκτενέστερα γιατί μένει καστορία ( την ζουζούνα την περιμένουμε το αργότερο μέσα στην άλλη εβδομάδα που είναι να γεννήσει η μαμά μας) για εκπάιδευση μου είπε για εξωτερικό πάντως.Με τον εκτροφέα του σκύλου το συζήτησες;
όπως γράφω στο αρχικό μήνυμα δεν έχει γεννηθεί και ναι ο εκτροφέας μου είπε για εξωτερικό, βέβαια μπορεί να σχετίζεται οτι του είπα οτι μπορεί και να μ΄ενδιέφεραν και διαγωνισμοί.Συγνωμη το σκυλακι εχει γεννηθει η οχι γιατι δεν καταλαβα.
Στο εξωτερικο πρεπει να πατε για εκπαιδευση?
Πόσο κοστίχει η βασική εκπαίδευση στον τριάντη ?Πήγαινε στον Τριαντη [Ε.Κ.Ε.Σ] να πάρεις μια γνώμη και πιστεύω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
ΑΝ θες μπορώ να σου δείξω το δικο μου σκύλο να πάρεις μία εικόνα για τη δουλειά που κάνει.
Ο καλύτερος τρόπος (και ο πιο σίγουρος) για να μάθει κάποιος, είναι να πάρει τηλέφωνο στο Ε.Κ.Ε.Σ. και να ρωτήσει...Πόσο κοστίχει η βασική εκπαίδευση στον τριάντη ?
Αφου ο ανθρωπος ειπε πως τον εχει εκπαιδευσει εκει τον σκυλο του ... Γιατι να μην μου πει ?Ο καλύτερος τρόπος (και ο πιο σίγουρος) για να μάθει κάποιος, είναι να πάρει τηλέφωνο στο Ε.Κ.Ε.Σ. και να ρωτήσει...
αμα σου απαντήσουν πές μου. μια φορά το σήκωσαν μου είπαν να στείλω μαιλ και εδω και 6 μήνες περιμένω απάντηση.Ο καλύτερος τρόπος (και ο πιο σίγουρος) για να μάθει κάποιος, είναι να πάρει τηλέφωνο στο Ε.Κ.Ε.Σ. και να ρωτήσει...
Ενδεχομένως, γιατί μπορεί να έχει αλλάξει τιμές (ανεβάσει ή μειώσει) και να γίνει κουβέντα αδίκωςΑφου ο ανθρωπος ειπε πως τον εχει εκπαιδευσει εκει τον σκυλο του ... Γιατι να μην μου πει ?
Οκ δεν θα δεσμευτω απο αυτα που ζηταω να μου πειτε ωστε οταν παω εκει να ζητησω τα ιδια απλα ηθελα να εχω μια ιδεα.Ενδεχομένως, γιατί μπορεί να έχει αλλάξει τιμές (ανεβάσει ή μειώσει) και να γίνει κουβέντα αδίκως
Υ.Γ. Πριν ακριβώς ένα χρόνο, σε μένα είχε δώσει τιμή 900€ (με απόδειξη)
Νομίζω ότι το post #12 (το δικό μου) στο θέμα αυτό (2 σελίδες πίσω), σου απαντάει όσον αφορά σε εμένα......υ.γ πόση χρονική περίοδο κράτησε η εκπαιδευση ?
εισαι ικανοποιημενος ?
πόσων μηνων ηταν ο σκύλος σου οταν τον πηγες ?
Οτι εχει καλες κριτικές ?Νομίζω ότι το post #12 (το δικό μου) στο θέμα αυτό (2 σελίδες πίσω), σου απαντάει όσον αφορά σε εμένα...
Συγνωμη ισως να μην καταλαβα αλλα δεν μου ειπες πιο πριν πωςΔεν θα ήθελα να απαντήσω κάν στο υστερόγραφό σου. Καταλαβαίνεις τους λόγους, έτσι?
Εξάλλου, γι' αυτό σου είπα στην αρχή ότι καλόν είναι να πάρεις και να ρωτήσεις.
Ναι, έχει καλές κριτικές...
Για να σου πω πόσο κρατάει η εκπαίδευση βασικής υπακοής, θα έπρεπε να έχω πάει ο ίδιος...