Ψάχνουμε σκυλακι..

antonio-margie

Active Member
11 Ιανουαρίου 2011
29
0
Σπάρτη
Γεια σας! Παιδιά ένας φίλος μου μου ζήτησε να τον βοηθήσω να βρει ένα σκυλάκι...Συγκεκριμένα θέλει ή labrador ή Huskie. Έψαξα στο διαδίκτυο για φιλοζωικές, αλλά οι περισσότερες αναφέρουν ότι δίνουν μόνο στην Αττική κτλ... Ο φίλος μου μένει Σπάρτη..Μπορείται να με βοηθήσετε..αν ξέρετε κάποιο εκτροφείο ή φιλοζωική, απο πετ σοπ δεν θέλουμε..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αυτές οι δυό φυλές είναι πολύ διαφορετικές
μήπως ο φίλος σου δεν ξέρει τι θέλει και διαλέγει μόνο με τα μάτια?
καλύτερα να το ψάξει λίγο πρώτα

antonio-margie

Active Member
11 Ιανουαρίου 2011
29
0
Σπάρτη
Ευχαριστώ πολύ! Στη βοήθεια που μου ζήτησε περιλαμβάνονται και πληροφοριες για να τον βοηθήσω να επιλέξει...!Στην φιλοζωική της Σπάρτης νομίζω έχει ψάξει και δεν βρήκε όμως...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κατ εμέ μιλάμε για δυό διαφορετικές φυλές σε μεγάλο βαθμό
τι θέλει ο φίλος σου ? πως περνάει την μέρα του?
κάνει σπόρ και τι είδους?
ας ψάξει λίγο την μία φυλή και την άλλη

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υπάρχουν πηγές στο ίντερνετ αλλά και στο φόρουμ που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει τι είναι η μία φυλή και τι η άλλη :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στην φιλοζωική της Σπάρτης νομίζω έχει ψάξει και δεν βρήκε όμως...
Αν εννοείς ότι έψαξε στο site, λογικά θα υπάρχουν πολλά περισσότερα σκυλιά διαθέσιμα για υιοθεσία από αυτά που φαίνονται στο site οπότε καλό είναι να πάρει και ένα τηλέφωνο να ρωτήσει.

Αν πάλι ζήτησε καθαρόαιμο labrador ή husky, δεν είναι περίεργο να μην έχουν.

Και επειδή πράγματι διαφέρουν αρκετά οι δύο φυλές, καλύτερα να τις μελετήσει και τις δύο και κυρίως να σκεφτεί τι ψάχνει αλλά και τι μπορεί να προσφέρει στον σκύλο. Έτσι θα καταλήξει στο αν πρέπει να είναι labrador, husky ή ημίαιμο.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Υπάρχει μια πρόσφατη αγγελία για ένα χάσκυ που βρέθηκε. Για κάνε ένα τηλεφώνημα και αν ειναι ακόμα χωρίς οικογένεια, θα βρεθει λύση σίγουρα, και όπως βλέπω ο άνθρωπος που το βρήκε ξέρει να βοηθησει με συμβουλές για τη ράτσα.