Ψάχνοντας σπίτι...

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Ευχαριστώ πολύ Chilli... μάλλον πρέπει να το πω όταν υπογράφουμε το συμβόλαιο για να έχουν γνωρίσει τουλάχιστον εμένα και τον συντροφό μου πρώτα γιατί αν ρωτώ στο τηλέφωνο σε αγγελίες αν επιτρέπεται σκύλος ''με το καλημέρα σας''.. μου φαίνεται πάντα αρνητική απάντηση θα παίρνω..
Κ εγω ειχα μπει σε διαδικασια αναζητησης πριν απο περιπου 2 μηνες.Ειχα φαει πολλα ακυρα απο το τηλεφωνο, κυριως απο νεοδμητες πολυκατοικιες κλπ.Ειχα ακουσει εξωφρενικα πραγματα επισης απο πολλους τυπου να το βαλω στον ακαλυπτο,στην ταρατσα και αλλες ηλιθιοτητες.Ωστοσο παντα το ελεγα εξ αρχης γιατι σκεψου την απογοητευση(που ευχομαι να μην εχεις φυσικα) να το πεις πριν υπογραψεις συμβολαιο και ενω εχεις συμφωνησει σε ολα τα αλλα και να σου φερουν αντιρρησεις.Εν πασει περιπτωσει εγω ηθελα να ειμαι ξεκαθαρη απο την αρχη με το θεμα του κουταβιου μου δεδομενου οτι δεν θα ηθελα εναν σπιτονοικοκυρη που να ψαχνει μετεπειτα για αφορμες και με το πρωτο γαυγισμα του σκυλου να εχω ιστοριες.Συνηθως οσοι ειναι αρνητικοι εξ αρχης εστω και αν με επιφυλαξεις συμφωνησουν μπορει να δημιουργησουν προβληματα στην ψυχικη ηρεμια σου.Μην ανησυχεις θα βρεθει κατι πολυ καλο για σας και το σκυλουνι σας!Θελει επιμονη και υπομονη!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Εγω γιανα νοικιασω σπιτι στην πατρα και να εχω και το σκυλο το χειριστηκα εντελως διπλωματικα.
Πηγα γιανα μιλησω με τον ιδιοκτητη και του επιασα την κουβεντα σχετικα με το σπιτι,τι κανω στην πατρα,απο που ειμαι,τι ωραιο σπιτι σε σχεση με το οτι εχω δει και διαφορες αλλες @@.
Με συμπαθησε αρκετα και με ηθλε γιανα το νοικιασω και πριν δωσουμε τα χερια του λεω:
Επειδη δεν θελω να καταχραστω την ευγενια σας και το σπιτι ειναι δικο σας και πρεπει να σας ενημερωνω για ολα,εχω ενα μικρο σκυλακι και θελω να μενει μαζι μου.
Αυτος μαγκωθηκε αλλα με ειχε συμπαθησει και μου ειπε ασε με να το σκεφτω και νασ ου πω.Του ειπα οτι ειναι εκπαιδευμενο και δεν ειμαι καμια ανευθυνη να το αφηνω να τα κανει μεσα και να μου χαλαει το σπιτι κτλ
Και με πηρε την αλλη μερα και μου ειπε οτι δεχεται αλλα οταν φυγω απο το σπιτι το θελει οπως μου το εδωσε.

Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
60
athens greece
Kαλησπερα. Σε ποια περιοχη ψαχνεις σπιτι? Ρωταω γιατι εχω κατι υπ οψην μου και προβλημα με τα ζωακια δεν υπαρχει κανενα...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Εμείς όταν νοικιάσαμε αυτό το σπίτι δεν είχαμε κανένα από τα σκυλιά. Έπειτα προέκυψε η Λούση και πριν προλάβουμε να ενημερώσουμε τον ιδιοκτήτη τον ενημέρωσαν οι ''καλοπροαίρετοι'' συγκάτοικοι...και μετά με το Μπέμπη τα ίδια ξανάμανα. Ήρθε λοιπόν στο σπίτι κανά δυο φορές και αφού είδε την κατάσταση που επικρατεί και ότι τα σκυλιά δεν έκαναν ζημιές φρόντισε να τονίσει στους υπόλοιπους τις πολυκατοικίας ότι νομικά είμαστε καλυμμένοι και ότι αν τον ξαναενοχλήσει κάποιος με για αυτό το θέμα θα μας πείσει να πάρουμε γάιδαρο και να τον βάλουμε στον ακάλυπτο!χιχι πολύ κουλ ο ιδιοκτήτης μας ε;;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά κάνεις και ρωτάς για σκυλί γιατί ακόμα και αν είσαι νομικά καλυμένη μπορεί μετά να σου κάνει την ζωή πατίνι ψυχολογικά (το έχει ζήσει φίλη μου) και δεν είναι ότι καλύτερο και εγώ στο ψάξιμο μου πάντα έλεγα ότι έχω σκυλιά, σε μερικούς κιόλας έλεγα ότι έχω 5-6 σκυλιά για να δω αντιδράσεις (μιας και έψαχνα για μονοκατοικία). Και εγώ όταν έψαχνα για να νοικιάσω το διαμέρισμα μου (μιας και μετακόμιζα σε μονοκατοικία) ανέφερα ότι επιτρέπω τα κατοικίαδια (το τόνιζα με μεγάλα γράματα σε όλες τις αγγελείες μου) και παρόλο που ήθελα να το νοικιάσω σε άτομο με σκυλί τελικά δεν βρέθηκε κανένας/καμία και τελικά το νοίκιασα σε ένα καλό ζευγάρι χωρίς κατοικίαδια.

Εγώ τώρα σε μονοκατοικία μετά απο πολύ ψάξιμο (3-4 μήνες) βρήκα ένα καλό σπίτι όπου ο νοικάρης μου είπε ότι και 100 σκυλιά να έχω δεν τον πειράζει καθόλου αρκεί βέβαια όπως υπογράψαμε στο συμβόλαιο ότι αν γίνει καμιά ζημιά στο σπίτι την φτιάχνω εγώ αν ποτέ φύγω απο το σπίτι.

Κάνε υπομονή, θα βρείς σίγουρα κάποιο διαμέρισμα που να δέχονται σκυλί.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Μάλλον βρήκαμε διαμέρισμα!!! Δέχτηκε και το κούταβο ο ιδιοκτήτης βέβαια με τη προσθήκη που θα βάλουμε στο συμβόλαιο να πληρώσουμε για τις τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει ο σκύλος! Λογικό!
Μάλιστα το σπίτι βρίσκεται ενα στενό πιο κάτω οπότε ο κούταβος θα τριγυρνάει στις ίδιες γειτονιές για την βόλτα του :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ