Ψάχνοντας για Cane Corso !!!

georgedive83

Active Member
19 Απριλίου 2012
41
0
xalkida
Καλημερα σας, ενδιαφερομαι να παρω αρσενικο cane corso. Εχω ψαξει στο internet κ εχω βρει αρκετα εκτροφεια.. Δεν εχω μιλησει ακομα με καποιο απο αυτα αλλα απο βδομαδα σκεφτομαι να τα επισκεφτω. Αν εχετε να προτεινετε εσεις καποιο θα με βοηθουσε πολυ. Επισης εχω διαβασει αρκετα για τη φυλη κ πιστευω οτι αφιερωνοντας του αρκετο χρονο κ πολυωρη βολτα δν θα εχει προβλημα να μεινει κ σε διαμερισμα.. μενω σε ενα τριαρι κ εχω κ ενα στειρωμενο αρσενικο μαλτεζακι. Θα ηθελα τη γνωμη σας!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τελεια επιλογη..εχω δει σε τιγρε..σαν τα μποξερ..για πρωτη επιλογη να παρεις κοριτσι..πιο ησυχο..πιο ηπιο σε ολα...στο μαυρο με πορτοκαλι-φωτια ματια ειναι φανταστικο..αν και το εχω δει σε φωτος μονο...

georgedive83

Active Member
19 Απριλίου 2012
41
0
xalkida
Φιλε ntoulis το σκεφτηκα κ εγω για θηλυκο αλλα δν θα ηθελα να την ζευγαρωσω που σημαινει αναγκαστηκα στειρωση γτ το γυρναει σε καρκινο στην μυτρα τους!!κ ειμαι κ κατα στην στειρωση αμα δν συντρεχει λογος αρρωστιας!!στο μαλτεζ που εχουμε αναγκαστηκαμε να το στειρωσουμε γτ ειχε κρυψορχεια κ αργοτερα θα του το γυρναγε σε καρκινο!!!