φίλε εσύ το δίνεις ωμό ?? γιατί εμένα δεν το ακουμπάει καθόλου ωμό
ε τοτε τι ζητας γνωμες για barf ?
φίλε μην παρεξηγάς τα λόγια μου !! BARF δίνω εδώ και 2 χρόνια !!
το να έχει κάποιος κάποιο πρόβλημα με κάποια τροφή δεν αναιρεί τα υπόλοιπα ..
ίσως κάποιος να μου δώσει ενα τιπ που δεν ξέρω !![/QUOTE
Αν εννοεις οτι δεν τρωει το ψαρι ωμο .....προσπαθησε να το κοψεις σε μικροτερα κομματια η΄να το αλεσεις στο μπλεντερ ετσι πιστευω υπαρχει περιπτωση να το φαει
Κοιτα το ψαρι ειναι μια άλλη υπόθεση. Πολλά σκυλιά που τρωνε μπραρφ δεν πλησιάζουν τα μαλάκια. Εχεις δοκιμάσει να το δώσεις αλεσμένο και οχι ολοκληρο?φίλε μην παρεξηγάς τα λόγια μου !! BARF δίνω εδώ και 2 χρόνια !!
το να έχει κάποιος κάποιο πρόβλημα με κάποια τροφή δεν αναιρεί τα υπόλοιπα ..
ίσως κάποιος να μου δώσει ενα τιπ που δεν ξέρω !!
Καλά, μη νομίζεις ότι όλοι δίνουν ψάρι στην barf και μάλιστα συνειδητά λόγω βαρέων μετάλλων-δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Υπάρχουν υποκατάστατα κι αν έχεις ποικιλία στις πρωτεΐνες δεν θα'χεις θέμα αν το αντικαταστήσεις με λάδι σολωμού πχ ή άλλες πηγές λιπαρών οξέων.βασικά μεχρι τώρα δοκίμασα να το δώσω αλεσμένο κομμάτια ή με λάδι ..
μόνο αν το ψήσω ελάχιστα στον φούρνο κάτι γίνεται αλλά και πάλι το αγνοεί μέχρι να πεθάνει στην πείνα :Ρ
Εμένα είναι φαταούλες, για το μόνο που δεν έτρωγε σου είπα τι έκανα. Εκτός από λάδι σολωμού πολλοί δίνουν σπόρους chia ή λιναρόσπορο αλεσμένο. Σε άρθρο που είχα διαβάσει (κάπου είχα δώσει και το link αλλά δεν το θυμάμαι τώρα), έλεγε πως γενικά καλό είναι η πηγή των λιπαρών να είναι ζωική, όχι φυτική. Αλλά φαντάζομαι πως αν δε γίνεται να είναι το πρώτο, αναγκαστικά πας στο δεύτερο, εντάξει.αρα λες να κάνω λίγο τα στραβά μάτια στο ψάρι ??
τι υποκατάστατα δίνεις ??? (λάδι σολομού δεν έχει στην κύπρο μόνο μουρουνέλαιο, αν και εγώ δίνω λινελαιο)
Tα φυτικα ω3 ειναι αχρηστα στα σκυλια,δεν βλαπτουν αλλα δεν εχουν να δωσουν κατι ιδιαιτερο γιατι δεν μπορουν να τα απορροφησουν.Εμένα είναι φαταούλες, για το μόνο που δεν έτρωγε σου είπα τι έκανα. Εκτός από λάδι σολωμού πολλοί δίνουν σπόρους chia ή λιναρόσπορο αλεσμένο. Σε άρθρο που είχα διαβάσει (κάπου είχα δώσει και το link αλλά δεν το θυμάμαι τώρα), έλεγε πως γενικά καλό είναι η πηγή των λιπαρών να είναι ζωική, όχι φυτική. Αλλά φαντάζομαι πως αν δε γίνεται να είναι το πρώτο, αναγκαστικά πας στο δεύτερο, εντάξει.
Και μουρουνέλαιο, γιατί όχι..