Χωρίς σκύλο ακόμα...αλλά για λίγο!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
g200vas τρεχεις γρηγορα????αστευευομαι....

εξηγησε μας λιγακι τι παιζει με αυτο.τι ερευνες,τι γεννες,πως εφτασαν στα χερια σας αυτα τα σκυλια,τι ηλικια εχουν,τι τρωνε,πως αθλουνται κτλ κτλ.ημουν παντα περιεργος για την ζωη ενος τετοιου σκυλου.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
κι εγώ θα ήθελα να μάθω αυτα που ρωταει ο lawrence!
Σπουδαζει ενας γνωστος μου στη Κτηνιατρικη Καρδιτσας, αν τον πετυχω πουθενα θα τον ρωτησω κι αυτον.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
pantws paidia sorry pou petagomai alla an ontws thes toso poly beagle sthn kthniatrikh karditsas exoume katharoaima beagle pou ta xrhsimopoioume gia ereunes kai otan genane koutabia mporoume na ta poulisoume gia 150 eurw apo oso thimamai.... an endiaferese akoma otan ginei h epomenh genna tha kanw post...
τι έρευνες κάνετε ?μήπως πειράματα ?
απο που σας έρονται τα σκυλια και γιατι τα βάζετε να γεννούν ? που μένουν ? και τα πουλάτε κιολας?τα χρήματα ποιος τ παίρνει ?

g200vas

New Member
23 Ιανουαρίου 2011
4
0
Καρδίτσα
Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω γιατί δεν είμαι ακόμα σε έτος που έχουμε κλινικές....τα σκυλιά τα έχουνε πάρει απο εκτροφέιο λογικά και οσο για την στάση σας απενάντι στα πειράματα εγω δεν είμαι υπερ ρε παιδιά αλλα είναι αναγκαίο κακό για να βγούν καινούργια φάρμακα και εμβόλια για τα δικα σας σκυλιά.... τα χρήματα πάνε στην σχολή και μένουν ανα 2-3 μαζί σε ειδικό χώρο κοντά στην λέσχη μας... η κτηνιατρική κρατάει όσα κουτάβια χρειάζετε και τα υπόλοιπα πωλούντε.....

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ναι φυσικά και γίνονται. Ξέρω ότι στην κτηνιατρική σχολή στην θεσ/κη γίνονται πειράματα σε σκύλους.