Χωρίς λουρί;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σουπερ μερος η Καλογρια οτι πρεπει, τεραστια και χωρις δρομο και κινηση εκει κοντα.

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις οταν αφησεις ελευθερο τον σκυλο σου ειναι να εχεις τρομερη σιγουρια για τον εαυτο σου και να του εχεις εμπιστοσυνη. Αν το αφησεις και καθε 2 βηματα που κανει του λες ελα εδω και το κυνηγας να το πιασεις κλπ τοτε το σκυλι θα "μπερδευτει" γιατι καταλαβαινει το αγχος σου, ενω αν την αφησεις και της εχεις μια σχετικη εμπιστοσυνη τοτε δεν θα φυγει (λογικα παντα). Επισης πρεπει να την φωναζεις που και που να την χαιδευεις και μετα να την αφηνεις παλι να παει να παιξει ωστε να ξερει οτι οταν ερθει κοντα σου δεν θα ειναι για να φυγετε. Να εχεις και μια μπαλιτσα να παιζεται κλπ γιατι αν το σκυλι περναει καλα μαζι σου και εχετε χτισει μια σχεση εμπιστοσυνης και αγαπης τοτε δεν εχει λογο να φυγει απο κοντα σου. Θα μου πεις βεβαια οτι ειναι μονο 5 μηνων η κοπελα αλλα δεν εχει σημασια γιατι η δικια μου ειναι 4 μηνων και την παω καθε μερα σε εναν τεραστιο περιφραγμενο χωρο που εχει και αλλα σκυλια εκει και παιζει. Οταν την φωναζω ομως ερχεται (τις περισσοτερες για να λεμε και του στραβου το δικιο :p) η οταν κουραστει ερχεται και ξαπλωνει διπλα μου η αν πλησιασω την πορτα που εκει αφηνω το μπουφαν μου ερχεται γιατι νομιζει οτι θα φυγουμε η φοβαται μην φυγω χωρις εκεινη:p και οταν ειναι η ωρα να φυγουμε και περνω το λουρι της και την φωναζω ΠΑΝΤΑ ερχεται. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι το σκυλι σου μονο εσενα ξερει και εμπιστευεται οποτε δεν εχει λογο να φυγει απο κοντα σου. ΑΛΛΑ!!!! επειδη ειναι beagle και τα beagle συνηθως περπατανε με την μουσουδα στο δρομο γιατι ειναι κυνηγοσκυλα και ψαχνουν για μυρωδιες ειναι λιγο επικινδυνο μην πιασει καμια μυρωδια εκει και δεν σε ακουσει γι αυτο το λογο. Οτι και να γινει παντως σου ευχομαι καλη επιτυχια και καλη ζωη με την μικρη σου κουκλα!! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.272
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK