Χρόνια πολλά σε όλους!!! Και μια βοήθεια παρακαλώ!!!

arxiloxos

New Member
19 Δεκεμβρίου 2010
3
0
Γεια χαρά σε όλους και χρόνια πολλά! Χαιρετίζω τη προσπάθεια των δημιουργών του site καθώς και όλους τους συνομιλητές.

Θα ήθελα με την εγγραφή μου εδώ να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και λίγο καιρό με τον Άρη. ο Άρης είναι ενα beagle ημίαιμο 6 ετών. Δυνατός, πεισματάρης και πολύ τρυφερός. Το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και κλαίει ασταμάτητα μέρα και νύχτα. Δεν μπορούμε να εντοπίσουμε το λόγο για τη συμπεριφορά αυτή. Έχει απεριόριστη στοργή και χάδια. Φαγητό και τα πάντα. Ο χωρος που μένει είναι καθαρός και δεν ειναι δεμενος. Ποτε δεν τον δεσαμε. Βγαινει καθημερινα έξω για βόλτα και μάλιστα παίζει καθημερινά σε ένα οικόπεδο όπου τον αφήνουμε ελεύθερο και τρέχει με τη ψυχή του. Το τελευταίο καιρό στο οικόπεδο ήρθε και μια θυληκιά όπου ανέπτυξαν ιδιαίτερη οικιότητα μεταξύ τους. Η θυληκιά στειρωμένη,ο Άρης όχι (μάλλον λάθος μας). Δυστηχώς το κλαμα του Άρη ξεκίνησε απο τότε που η θυληκιά σταμάτησε να έρχεται. Είμαι πεπεισμένος πως και αυτός έιναι ό λόγος που κλαιει αλλα δε μπορώ να είμαι και σίγουρος.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε αυτο γιατί πραγματικά κλαίει μερα και νύχτα και δε ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι η θυληκιά? Είναι κάτι άλλο? Δε ξέρουμε δυσρηχώς. Τον αγαπάμε υπερβολικά και δε ξέρουμε τι να κάνουμε για να μη στεναχωριέται και κλαίει έτσι.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων και ευχομαι σε όλους καλές γιορτές

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες :)
Να σου ζήσει ο Άρης!

Έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε μήπως έχει κάτι παθολογικό;

Μήπως υπάρχει κάποια σκύλα με οίστρο στην περιοχή;
Το να κλαίει επειδή δεν βλέπει πια την σκυλίτσα μου φαίνεται λίγο απίθανο να σου πω την αλήθεια.

arxiloxos

New Member
19 Δεκεμβρίου 2010
3
0
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Το εκτιμώ! Ακόμη δε πήγαμε σε κάποιο γιατρό γιατί περιμέναμε να δουμε πως θα εξελιχθεί. Είναι μια εβδομάδα έτσι. Πάντως τον κοιτάξαμε μήπως έχει πληγωθεί πουθενά αλλα δεν είδαμε κάτι ανυσηχητικό. Εξωτερικά όλα καλά. Αλλά σίγουρα θα πάμε σε γιατρό άμεσα. Πάντως εχουμε συνδεθεί τόσο πολύ μαζί του που και η ιδέα ότι του λείπει η σκυλίτσα είναι καθαρα αποτέλεσμα απόγνωσης (?). Σας ευχαριστω πάντως

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι τον Αρη σου...βασικα και εγω αυτο θα σου πω πρωτα να αποκλησεις το παθολογικο να πατε στο γιατο για ενα τσεκαπ:)!!Γιατι και εμενα μου φαινεται περιεργο να ειναι απο την σκυλιτσα,πιο λογικο ειναι να ειναι καμια θηλυκια σε οιστρο και να την μυριζει και να κανει ετσι!!!!

Καλως ηρθατε:)

arxiloxos

New Member
19 Δεκεμβρίου 2010
3
0
σαε ευχαριστώ όλους παιδιά για το ζεστό καλωσόρισμα και προπαντώς για την άμεση ανταπόκριση...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μέχρι να τον πας στο γιατρό (δηλαδή αύριο)..δες τι παίζει στην γειτονιά από θηλυκό ...και όχι μόνο γύρω - γύρω απο το σπίτι σου.:)

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Καλώς ήρθες!
Αν δεν είναι παθολογικό (έχει άλλα συμπτώματα?), θα έλεγα ότι είναι καψούρης 'η ψάχνει κοριτσάκι γενικά.

Γνώμη μου.
Πρόχειρη, και μόνο από αυτά που λες.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλως ηρθες :)
Οταν το πας στο κτηνίατρο να κανονίσετε και για στείρωση!Ειναι 6 ετων και επρεπε να είχε γίνει πριν απο χρονια αλλα ποτε δεν ειναι αργα :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Στα αρσενικα η στειρωση δεν φερει τοσο θετικα αποτελεσματα οσο στα θηλυκα...Εγω προσωπικα αν ο αρσενικος σκυλος μου δεν εχει καποιο προβλημα, δεν θα τον στειρωνα, ενω αν ειχα θηλυκια θα το εβλεπα απο εντελως διαφορετικη γωνια...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ναι αλλα η στειρωση σε εναν αρσενικο σκυλο εχει επιπτωσεις στην υγεια του, ενω ταλαιπωρειται για λιγο καιρο μεχρι να του φυγει η καψουρα...
Προσωπικα χιλιες φορες να ταλαιπωρειται ο σκυλος μου απο "ερωτα" παρα να του προκαλεσω εγω καποιο παθολογικο προβλημα στειρωνοντας τον.

Να πουμε βεβαια οτι αυτα ειναι προσωπικες αποψεις του καθενος και ο καθενας μας αποφασιζει τι ειναι καλυτερο για τον δικο του σκυλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709