Χρόνια πολλά καλά χριστούγεννα

BRUNNO

Active Member
27 Δεκεμβρίου 2010
36
0
LIMASSOL CYPRUS
Συγχαρητήρια για το Forum το οποίο παρέχει ενημέρωση και καλή παρέα.
Εδώ και τρεις ημέρες προστέθηκε στην οικογένεια μου ένα νέο μέλος ο Bruno.
Είναι ένα Golden Retriever 2,5 μηνών.
Θα τα λέμε συχνά
Βασίλης

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Βασίλη και Χρόνια Πολλά :)
Το "πρωτόκολλό" μας, λέει ότι πρέπει να μας βάλεις φωτό του Bruno και να μας γράψεις λίγα παραπάνω λόγια γι' αυτόν.
Η λατρεμένη ερώτηση του φόρουμ, κατά κοινή ομολογία, είναι από που τον πήρες :D

Και πρέπει να σου πω δυστυχώς, ότι τελευταία σε μια συζήτηση, άκουσα καθόλου κολακευτικά λόγια για την φιλοζωία στην πατρίδα σου, ενώ είχα εντελώς αντίθετη γνώμη. Θα ήθελα και την δική σου άποψη, έτσι για να κάνουμε συζήτηση. Πίστευα ότι η Ελλάδα είναι στον πάτο της φιλοζωίας, αλλά μου είπανε ότι κονταροχτυπιόμαστε. Ετσι είναι; :(

BRUNNO

Active Member
27 Δεκεμβρίου 2010
36
0
LIMASSOL CYPRUS
Καλώς ήρθες Βασίλη και Χρόνια Πολλά :)
Το "πρωτόκολλό" μας, λέει ότι πρέπει να μας βάλεις φωτό του Bruno και να μας γράψεις λίγα παραπάνω λόγια γι' αυτόν.
Η λατρεμένη ερώτηση του φόρουμ, κατά κοινή ομολογία, είναι από που τον πήρες :D

Και πρέπει να σου πω δυστυχώς, ότι τελευταία σε μια συζήτηση, άκουσα καθόλου κολακευτικά λόγια για την φιλοζωία στην πατρίδα σου, ενώ είχα εντελώς αντίθετη γνώμη. Θα ήθελα και την δική σου άποψη, έτσι για να κάνουμε συζήτηση. Πίστευα ότι η Ελλάδα είναι στον πάτο της φιλοζωίας, αλλά μου είπανε ότι κονταροχτυπιόμαστε. Ετσι είναι; :(
Photos θα βάλω σημερα αύριο.
Τον σκυλάκο τον πήρα απο εκτροφέα εδώ στην Κύπρο, ειναι πολυ παιχνιδιάρης εχει χρυσό χρώμα και εκνευριζετε που δεν τον αφηνω να βγει στην αυλη να παιξει και να σκαψει στα χώματα (δεν εχει κανει ολα τα εμβολια εχθες εκανε την δευτερη σειρα και μου ειπε ο γιατρος να τον περιορισω λιγο ακομη για σιγουριά)
Τωρα οσων αφορα τα φιλοζωικα αισθηματα εδω δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά καθότι είμαι δυο μήνες μόνο στην Κύπρο. Πατρίδα μου ειναι η Ελλάδα, ειμαι απο Πειραιά. Μόλις μαθω περισότερα θα συγκρίνω με την Ελλάδα και θα σου πώ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις τον Κύπριο εκτροφέα Golden Retriever από όπου πήρες τον σκύλο σου!

Επιτρέπεται από τους κανονισμούς του forum!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709