κανενα σκυλι δεν γεννιεται επιθετικο οτι ρατσα και να ειναι !! και ειναι πολυ μικρος ακομα μολις ενηλικιωθουν τα σκυλια συνηθως ηρεμουν .. η εντολη ελα απο οσο μου ειχε πει ο εκπαιδευτης ειναι αν οχι η πιο δυσκολη απο τις πιο δυσκολες να την μαθει ενα σκυλι .. αλλα δεν το θεωρω πια και τοσο κακο !! ηρεμισε και μην "πανικοβαλεσαι" γιατι το μεταδιδεις και στο σκυλακι σου .. εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους το σκυλι σου και πως ειναι .. το τι λενε οι φιλοι σου οι γνωστοι σου οι ακυροι κλπ δεν εχει καμια σημασια ... κανενας απο εμας δεν ζει με τον σκυλο σου για να ξερει .. ακου τι εχει να σου πει ο εκπαιδευτης σου αν νιωσεις οτι δεν σε ικανοποιει πηγαινε αλλου δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους !! αν ο καθε ενας απο εμας ακουγε τους αλλους πιστευω πως κανενας μας δεν θα ειχε σκυλι .. ακου αυτο που σου λεει το μυαλο σου ... οσο για το παρκο εγω θα σκεφτομουν μηπως να μπω και εγω με τον σκυλο μεσα αλλα οχι φοβισμενη αλλα σιγουρη και για εμενα και για το σκυλι μου με το λουρι στην αρχη και μετα θα το αφηνα λυτο αλλα θα καθομουν και εγω μαζι ισως να χαιδευα και αλλα σκυλια κλπ ... και τελος .. αυτα που σου λενε για τις ασθενιες !!! ΜΗΝ τα ακους !! εχω ακουσει πολλα .. με το Νο 1 το οποιο το εχω ακουσει εδω που μενω οτι απο την μυρωδια μπορεις να αρρωστησεις !!! πολλοι ανθρωποι δεν ξερουν αλλοι φοβουνται κλπ και ειναι πολυ λογικο αμα δεν εχουν ενημερωθει σωστα .. η αν δεν ειχαν ποτε σκυλι κλπ κλπ κλπ .... οπως και να εχει χαλαρωσε !!!!!!!! η ζωη ειναι ωραια και ειναι ακομα πιο ωραια οταν εχεις ενα τετραποδο διαολακι να τρεχει απο πισω σου ολη μερα !!!