Υπάρχει τέτοιο πράμα και δεν το γνωρίζω?παράρτημα της Θεσσαλονίκης ζητάει την έκθεση με κριτή
Pixi δεν πιάνεις καμια κατσαρόλα να μαγειρέψεις λέω εγώ και πλύνε και κανένα πιάτο στο τέλος
Promitea
Πρότεινε το σκύλο ονομαστικά αν θέλεις?
Υπάρχει τέτοιο πράμα και δεν το γνωρίζω?παράρτημα της Θεσσαλονίκης ζητάει την έκθεση με κριτή
Δεν θέλω, ούτε είναι δική μου δουλειά...Promitea
Πρότεινε το σκύλο ονομαστικά αν θέλεις?
Σολωμο? Magnifique!ο pixi καλα θα κανει να τρεξει την σκυλα μου αξιοπρεπως γιατι θα τον κανω σολωμο με ψητα λαχανικα που εφτιαξε και στην εκπομπη......
Δηλαδή με έναν γεννήτορα περνάς το πληθυσμό και βελτιώνεις εκτροφή???
Ωραία και έτσι να είναι πως συνεχίζεις την εκτροφή αυτόνομα μετά από αυτό , αφού όλο το πλήθος έχει συγγένεια?
Το μέλος diablo2 έγινε banned για "Aνάρμοστη συμπεριφορά".
ευτυχώς οι κανονισμοί του forum υπάρχουν μιάς και φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουμε αλλιώς κάποια πράγματα.
Προφανώς και δεν σου ζήτησα τίποτα!Είδες λοιπόν δεν προτείνεις ούτε ένα και από μένα ζητάς να προτείνω πέντε
Από εκτροφέα με την πείρα την δική σου δεν περίμενα μια τέτοια αναφορά. Τουλάχιστον όχι απέναντι σε εμένα, διότι ξέρεις πολύ καλά πως αφενός το εκτροφικό απόθεμα (stock) δεν εξαντλείται στους 5 "συνεταίρους" με τους οποίους προέβεις στο εγχείρημα, αφετέρου ο γεννήτορας επηρρεάζει τον άμεσο απόγονο πρώτης γεννεάς κατά 25% και το εγγόνι κατά 6,75%. Άρα το ποσοστό κλειστής εκτροφής που θα έπαιρνες σε ένα τέτοιο, μάλλον μη αναγκαίο, εγχείρημα θα ήταν 12,5%. Αυτό για έναν εκτροφέα που ξέρει τι κάνει και που έχει πλήρη εικόνα των γραμμών υγείας του σκύλου είναι παιχνιδάκι... ή μήπως κάνω λάθος?Δηλαδή με έναν γεννήτορα περνάς το πληθυσμό και βελτιώνεις εκτροφή???
Ωραία και έτσι να είναι πως συνεχίζεις την εκτροφή αυτόνομα μετά από αυτό , αφού όλο το πλήθος έχει συγγένεια?
Ο πατέρας σου λησμόνησε το ρητό που λέει "τα λόγια είναι ξερά φύλλα στον άνεμο" ή πως μόνο "τα γραπτά μένουν"!Και όπως έλεγε πατέρας μου
" συνεταιρικό γαϊδούρι πόθε γιατί όλη φορτώνουν και όλη περιμένουν άλλον συνεταίρο να τον ταΐζει"
Δυστυχώς η πλειοψηφία του κοινού αυτό πιστεύει όταν βλέπει ανθρώπους με καλά δείγματα κάποιας φυλής να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ακόμα και στα πιο απλά πράγματα!Και πέντε να προτείνω και δεκαπέντε το πράμα δεν στέκι di ότι πολύ απλά δεν εκτρέφουμε ούτε μοσχάρια ούτε πρόβατα ούτε άλογα κούρσας(στα παραγωγικά ζώα έτσι γίνονται ζευγαρώματα πιστεύω εγώ)
Για να μην περιμένεις Rottie μέχρι τον ΜαραθώναΣολωμο? Magnifique!
Pixi, την συνταγή μην ξεχάσεις να μου φέρεις στον Μαραθώνα!
(Εδώ που τα λέμε, πιο πιθανό είναι να φτιάξω εγώ το ψάρι με το γουρούνι, παρά να γίνει –πόσο μάλλον να καταλήξει κάπου- η συνάντηση στον ΚΟΕ).
Οτι πιο θετικό έχω ακούσει για την φυλή στο forum:
(ναι οντως Κατερινα...ή αυτα τα παλικαρια με τα ροντβαιλερσ ειναι πολυταλαντα...κανουν απ'ολα)
ας πουμε καμια βλακεια να περασει η μερα..........
Αλλά υπενθυμίζω (και στον χρήστη LUNA07) πως το εκτροφικό απόθεμα δεν εξαντλείται σε 5 γέννες που εγιναν σε παράλληλους οίστρους. Τουλάχιστον όχι από σκεπτόμενους ανθρώπους με όραμα!
Δυστυχώς η πλειοψηφία του κοινού αυτό πιστεύει όταν βλέπει ανθρώπους με καλά δείγματα κάποιας φυλής να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ακόμα και στα πιο απλά πράγματα!
Διάθεση λείπει Μίκη μου... και χθες και σήμερα και προφανώς... δυστυχώς και αύριο!
Μπορει να θελει και τιποτε αλλo ρε Αλεξη *agapoylas*Για να μην περιμένεις Rottie μέχρι τον Μαραθώνα
http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=708&p_id=32883&w_id=15#