Και μένα το κάνει αλλά δεν τα πασαλείβει! Αφοδεύει ουρώντας!
st3li0s Well-Known Member 26 Αυγούστου 2009 8.560 2.743 Θεσ/νίκη 8 Οκτωβρίου 2011 #21 Και μένα το κάνει αλλά δεν τα πασαλείβει! Αφοδεύει ουρώντας!
sofiaklv Well-Known Member 4 Μαϊου 2007 1.362 3 Athens 8 Οκτωβρίου 2011 #22 Ο δικός μας ο σιχαμένος κοντεύει έξι και είναι ζήτημα αν τα'χει κάνει δέκα φορές κάτω. Πάντα σε δέντρα, θάμνους κλαδιά κλπ τα στολίζει.........
Ο δικός μας ο σιχαμένος κοντεύει έξι και είναι ζήτημα αν τα'χει κάνει δέκα φορές κάτω. Πάντα σε δέντρα, θάμνους κλαδιά κλπ τα στολίζει.........
Berna Well-Known Member 17 Ιουλίου 2009 9.770 4.046 40 Belgrade, RS clockworkplum.wix.com 8 Οκτωβρίου 2011 #23 Οσο πιο κυριαρχικό το αρσενικό τόσο πιο ψηλά μαρκάρει, αυτό ισχύει και για τα ούρα και για τα κόπρανα.
Οσο πιο κυριαρχικό το αρσενικό τόσο πιο ψηλά μαρκάρει, αυτό ισχύει και για τα ούρα και για τα κόπρανα.
Pintsie Well-Known Member Banned 7 Ιανουαρίου 2011 1.233 23 Ανθούσα 9 Οκτωβρίου 2011 #24 το κάνει κι ο δικός μου ο άχρηστος! Αλλά νόμιζα ότι απλά δεν κρατιόταν κι εκεί που κάνει τσίσα και μυρίζει το πάτωμα ταυτόχρονα, του φεύγουν. α τον άτιμο! και στεναχωριέμαι εγώ κάθε φορά ότι άργησα να τον πάω βόλτα! -.-'
το κάνει κι ο δικός μου ο άχρηστος! Αλλά νόμιζα ότι απλά δεν κρατιόταν κι εκεί που κάνει τσίσα και μυρίζει το πάτωμα ταυτόχρονα, του φεύγουν. α τον άτιμο! και στεναχωριέμαι εγώ κάθε φορά ότι άργησα να τον πάω βόλτα! -.-'