Χειροτερο του earthlings :( ακαταλληλο video

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπορείτε επίσης να υπογράψετε το petition εδώ να ρίξουν φάπες στη φάρμα και να στείλουν το μαλάκα στη φυλάκα για το μάξιμουμ. Κανονικά η ποινή είναι πρόστιμο και 90 μέρες φυλακή για ΚΑΘΕ αδίκημα. Ο τύπος παραπέμφθηκε σε δίκη για 12 αδικήματα και μπορείτε να ζητήσετε να φάει 90 μέρες Χ 12 που είναι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο: http://www.thepetitionsite.com/1/Extended-Sentence-For-Billy-Joe-Gregg-Jr Αν δεν κάνει κανείς τίποτα μπορεί να φάει απλώς συμβολικά μόνο την ποινή για ένα αδίκημα με μεγαλύτερο πρόστιμο αλλά λιγότερη φυλακή.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα εδινε λεει και εξετασεις για να γινει police officer στο Οχαιο..... μουαχαχαχα....
Έτσι εξηγείται το ξύλο.... καχύποπτοι όλοι μας.... έκανε πρακτική για τις ανακρίσεις,,,,,, αχχχχχχχχχχχχχχ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πολλοί βετεράνοι γίνονται αστυνομικοί. Οι εξυπνότεροι από αυτούς παίρνουν τα λεφτά από το GI Bill τους και πάνε και σπουδάζουν πρώτα και μετά γίνονται state police που θέλει πανεπιστημιακό πτυχίο και βγάζουν και πολλά λεφτά. Π.χ. έχω φοιτήτρια που από βετεράνος έγινε πράκτορας του FBI. Ο συγκεκριμένος μάλλον για αστυνομία πόλεων ή για το σερίφη πήγαινε, αλλά τώρα με τίποτα δεν τον παίρνουν και μάλιστα με την καταδίκη. Το θέμα δεν είναι τόσο η καταδίκη όσο το ρεζιλίκι και στην Αμερική ο σερίφης εκλέγεται με δημοψήφισμα, οπότε δεν τους παίρνει να κάνουν αηδίες μια και μάλιστα επιτρέπεται να βγάζεις τα άπλυτα οποιουδήποτε θες στη φόρα χωρίς να μπορεί να σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Μακάρι να είχαμε τέτοιους νόμους και στην Ελλάδα που με το τσουπ τρέχουνε στα δικαστήρια για δυσφήμιση (ευρωπαϊκό βίτσιο), μέχρι και ο Φερεκίδης δηλαδή απειλούσε. Στην Αμερική θα είχε φάει τα μεγάλα πλακάτ έξω από το μαγαζί του και δε θα μπορούσε να κάνει και τίποτα.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
sara ευχαριστουμε για την ενημερωση.. σημαντικο αυτο που μι=οιραστηκες μαζι μας.
τελικα τα εργα απο την ζωη ειναι..
βλεπεις κακους σεριφηδες στην αγρια δυση τυπου dukes ,
και νομιζεις πως δεν υπαρχουν..
ετσι ηθελε και ο εν λογω. να γινει εξουσια ωστε να κανει και ΝΟΜΙΜΑ στην τοπικη εξουσια του της βρομιες του...
Μεσα για 20+ χρονια ρεεε

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έχει κακούς σερίφηδες μπόλικους εδώ. Ήταν μάλιστα ένας με άγρια φήμη στη Νέα Ορλεάνη, τον οποίον όμως τον λάτρευαν στην ενορεία (όπως λένε την κομητεία στη Λουιζιάνα) και τον βγάζανε σερίφη στις εκλογές για 25 χρόνια μέχρι που πέθανε. Για κάποιον περίεργο λόγο ο τύπος με λάτρευε διότι πίστευε ακριβώς αυτά που πιστεύει και το Μουφ: ότι είμαι ένα αθώο κοριτσάκι, ολίγον τι βλαμένο και τελείως χαζό και χρειάζομαι την προστασία του!!:eek::eek::D:D:D Είχε βάλει έξτρα περιπόλους έξω από το σπίτι του και έβαζε τον υπολοχαγό του και τη λοχία του να μου τηλεφωνούν και να με επισκέπτονται να δούνε αν είμαι καλά!!:rolleyes: Είχα δει και ένα ραππόρτο που έγραψε για μένα του τύπου "καλό κοριτσάκι αλλά από μυαλό δεν το βλέπω πολύ κονομημένο, είναι και ξένη η κακομοίρα!!":p:p:D:D:D

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
κξησδφ9807ασ087ε40325ληκξηφλα$$%#^@$#@^%#%@^$^@@¨ΛΔ:ΞΛΚΘΙΔΗΝκηφδιαολεηραελνξΛ@#@%$@#%$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fucking rednecks.....................

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έλα μωρέ τώρα, τι περιμένεις από ανθρώπους που τους τυχαίνει Μουφ και το πετάνε να ψοφήσει?! Είναι όμως οι περισσότεροί τους θρήσκοι και πάνε στην εκκλησία την Κυριακή! Θα μου πείτε βέβαια, το ίδιο κάνει και η Μαφία και κείνοι είναι και Καθολικοί, τρομάρα τους...