Χαριζεται τυφλό χασκι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Το παραθέτω όπως το έλαβα από το εμαιλ.
ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΩΝΟΣ....Ο ΟΥΒΕΚ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ.....ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑ ΟΝ ΑΠΕΛΑΝ ......ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.....ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ.......ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ 5 ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ......ΤΗ ΤΖΕΣΣΙΚΑ......ΕΝΑ ΗΜΙΑΙΜΟ ΣΝΑΟΥΖΕΡ ΜΕ ΚΑΛΑΖΑΡ.......ΤΗ ΝΤΑΙΖΗ ΠΟΥ ΤΝΠΕΡΙΕΘΑΛΨΕ ΟΤΑΝ ΤΧΤΥΠΗΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ........ΤΗ ΣΑΡΠΕΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ......... ΤΗ ΛΙΖΑ ΜΙΑ ΗΜΙΑΙΜΗ ΧΑΖΟΠΗΤΜΠΟΥΛΙΤΣΑ........ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.......ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΧΑΣΚΥ ΤΥΦΛΟ.........ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....... Ο ΑΡΗΣ ΟΜΩΣ?????? Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ........ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ........ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ........ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ........ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ Ο ΟΥΒΕΚ........ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ......ΤΟ ΧΑΣΚΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ???????ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΓΟΝΤΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.....ΤΗΛ.698315669 ΕΛΕΝΗ.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μυρτω η πηγη ειναι εγκυρη? Ρωταω διοτι λαμβανω κι εγω τετοια μηνυματα πολλα απο τα οποια θεωρω σπαμ. Ολα τα καημενα σκυλια αυτου του επισης καημενου κυριου ηταν ρατσας? Ουτε ενα τελειως ημιαιμο? :confused:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πήρα το εμαιλ από φίλη που γενικά μου στέλνει πολλά παρόμοια. Υπάρχει και αντίστοιχη καταχώρηση στο fb με αυτό το θέμα. Δεν είναι όλα τα σκυλιά καθαρόαιμα όμως.
Eleni Sakareli's Photos | Facebook

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλό θα ήταν να μπαίναν φωτογραφίες απο το FB και εδω μέσα (και όχι λίνκ προς το FB) διότι μην ξεχνάτε ότι πολύς κόσμος δεν έχει FB ή δεν έχει πρόσβαση σε αυτό και έτσι δεν μπωρούν να δούνε τις φωτογραφίες των σκυλιών.