Χαριζεται ο κυριος!

Giannis Kar

New Member
18 Ιανουαρίου 2016
4
3
56
Μικρόσωμος κύριούλης 8-9 μηνών, (10κιλα τελικό μέγεθος) παιχνιδιαρης, κοινωνικος.
Πλήρως εμβολιασμενος, στειρωμένος με βιβλιάριο υγείας και κονκαρδα. Τον βρήκαμε στο δρόμο πριν μερικους μηνες όμως λογω και δευτερου μεγαλυτερου σκυλου ειναι αδυνατο να μεινει αλλο μαζι μας σε διαμερισμα.

Ψάχνει υπέυθυνη οικογένεια! Πληροφοριες inbox ή στο 6997051521.

12540266_10153844714787708_1996308668_n.jpg 12540184_10153844714802708_1055219532_n.jpg

Giannis Kar

New Member
18 Ιανουαρίου 2016
4
3
56
καλημερα mareco,

με προλαβες πριν το edit. Στον δρομο τον βρηκαμε πριν μερικους μηνες,τον μαζεψαμε με σκοπο να δωθει προς υιοθεσια και του εχουμε κανει εμβολια κλπ, υπαρχει βιβλιαριο υγειας και κονκαρδα. Τσιπακι θα του βαλει ο ανθρωπος που θα τον υιοθετησει.

Last edited:
  • Like
Reactions: ioanna a and mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ προσωπικά, τσαντίζομαι πολύ, όταν βλέπω την ατάκα "...λόγω διαμερίσματος, δεν μπορούμε..." και ίσως να αποτρέπεται κι άλλος κόσμος που θα ήθελε, αλλά μένει σε διαμέρισμα και βλέποντας αυτό το σχόλιο, κόβετε.

Κατά τα λοιπά...καλή του τύχη!

Giannis Kar

New Member
18 Ιανουαρίου 2016
4
3
56
Νομιζα ανεφερα οτι εχω ηδη αλλο ενα μεγαλυτερο σκυλο.
Το προβλημα μου,αφου πρεπει να το αναλυσω για να μην τσαντιστουν καποιοι, δεν ειναι ο συγκεκριμενος σκυλος γιατι εχει κατι και δεν μπορω να τον εχω σε διαμερισμα αλλα η ιδιοκτητρια του σπιτιου ή οποια με το ζορι δεχτηκε και το πρωτο σκυλι.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συνεπαγεται οτι εχει καποιο προβλημα ο σκυλος και να αποθαρρυνθει καποιος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το "συμπέρασμα" που θα μπορούσε να βγει από κάποιον που το διαβάζει και δεν έχει δική του άποψη, είναι ότι...όταν μένεις σε διαμέρισμα, δεν μπορείς να έχεις σκύλο. Η, δεν μπορείς να έχεις δεύτερο σκύλο. Η, για να έχεις σκύλο, πρέπει να είναι συγκεκριμένου μεγέθους πχ, και πάει λέγοντας.

Στο δια ταύτα, για να έχεις ακόμη περισσότερες πιθανότητες, να υπάρξει ενδιαφέρον, απέφυγε τέτοια σχόλια, που μπορεί να αποθαρρύνουν κάποιους.
Απλά πράγματα!

* Btw η ιδιοκτήτρια του σπιτιού σου, δεν μπορεί να σου απαγορεύσει την κατοχή σκύλου. Η ακόμη και δεύτερου σκύλου. Ούτε καν, το καταστατικό της πολυκατοικίας που μένεις, δεν μπορεί. Μόνο αν έχεις υπογράψει κάτι σχετικό, στο μισθωτήριο. Απλώς το αναφέρω, να το έχεις υπόψιν σου.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Δεν εννοεί κανείς να εξηγήσεις γιατί δε "χωράει" ο σκύλος στο σπίτι σου. Απλά διαβάζοντας κάποιος την αγγελία, ίσως κολλήσει στο "ο σκύλος δε μπορεί να μείνει στο διαμέρισμα" = δεν μπορώ να πάρω αυτό το ζώο στο σπίτι μου.

Αν φτιάξετε αγγελία στο fb βάλε το λινκ εδώ για να προωθήσει όποιος θέλει, και αποφύγετε τις αναφορές σε διαμέρισμα.

Giannis Kar

New Member
18 Ιανουαρίου 2016
4
3
56
Ωραία. Απο τη στιγμη που το εγραψα και το εξηγησαμε ας ελπιζουμε να μην βγαλει καποιος λαθος συμπερασμα.
Ο σκοπος ειναι να βρεθει σπιτι για τον μικρο. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. :)

• Like
Reactions: elizabeth dominguez

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@mareco η ιδιοκτήτρια όντως δεν μπορεί να απαγορεύσει την κατοχή σκύλου, ούτε καν του δεύτερου. Μπορεί όμως να μην ανανεώσει το συμβόλαιο μίσθωσης, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα αν θέλεις να παραμείνεις στο σπίτι

Last edited:
  • Like
Reactions: Beyond Wonderland

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ναι, φυσικά και μπορεί. Οπως μπορεί, και να μην την συμφέρει να το κάνει. Οπως και να'χει, δεν είναι αυτό το ζητούμενο του παρόντος θέματος, αλλά ούτε και έθεσε ο θεματοθέτης, συνέχεια στην συζήτηση αυτή, για να την πάμε παρακάτω!