Με λενε Καιτη, ετσι τουλαχιστον με φωναζει μια κοπελα που ερχεται καθημερινα για να με χαιδεψει και να με ταισει. Μου ειπε οτι θα μου βρει και σπιτι! Να την πιστεψω? Εγω πως κατεληξα στο δρομο δεν θυμαμαι αλλα εχει κρυο και πολλα σκυλια που με γαβγιζουν αλλα δεν το βαζω κατω υπερασπιζομαι το φαγητο μου γιατι δεν μου αρεσει να πειναω. Ομως και αυτοι δεν φταινε εγω εισεβαλα στην περιοχη τους. Σιγα σιγα ομως γνωριζομαστε και μαλλον θα γινουμε και φιλοι! Δεν ειναι ωραια η μοναξια εξαλλου. . .
Ε για κοιταχτε με δεν ειμαι ομορφη? Και ειμαι και καλη αληθεια, μου αρεσουν πολυ τα χαδια και τα παιχνιδια! Τρελαινομαι σας λεω! Και ειδικα στην κοιλιτσα μου! Μπορω να καθομαι ατελειωτες ωρες σας λεω!
εχω γινει και διασημη φιγουραρω και στο facebook καιτη γι αυτο οποιος θελει ας με κοινοποιησει και απο εκει μπας και βρω ενα ζεστο σπιτακι να αραξω!
Ειμαι μικρη ακομα μολις 6 μηνων και 17 κιλα αλλα θα γινω μεγαλοσωμη κοπελα!
Θα γινω η ιδανικη τετραποδη συντροφος σας! Μην με προσπερασετε!
Θα δοθει στειρωμενη και τσιπαρισμενη! Πληροφοριες 6937263232
Ε για κοιταχτε με δεν ειμαι ομορφη? Και ειμαι και καλη αληθεια, μου αρεσουν πολυ τα χαδια και τα παιχνιδια! Τρελαινομαι σας λεω! Και ειδικα στην κοιλιτσα μου! Μπορω να καθομαι ατελειωτες ωρες σας λεω!
εχω γινει και διασημη φιγουραρω και στο facebook καιτη γι αυτο οποιος θελει ας με κοινοποιησει και απο εκει μπας και βρω ενα ζεστο σπιτακι να αραξω!
Ειμαι μικρη ακομα μολις 6 μηνων και 17 κιλα αλλα θα γινω μεγαλοσωμη κοπελα!
Θα γινω η ιδανικη τετραποδη συντροφος σας! Μην με προσπερασετε!
Θα δοθει στειρωμενη και τσιπαρισμενη! Πληροφοριες 6937263232