Χαρακτήρας σκύλου-ανθρώπου

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εσύ διάλεξες έναν υπερβολικά εύκολο σκύλο. Εκτός από λίγο βούρτσισμα παραπάνω δεν θέλει τίποτα άλλο και μην πεις το αντίθετο. 14 χρονια έζησα με Γερμανικό ποιμενικό. Ευκολα εκπαιδεύσιμος, υπάκουος, δεν καταστρέφει, χαμηλών τόνων κ.λ.π.
του έδωσα ένα πολύ απλό και εύκολο παράδειγμα που από ότι φάνηκε τελικά ήταν εκτός "τοπικ" απάντηση, αφού δεν ήθελε να μάθει κάτι τέτοιο! ;)

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Παιδια και εγω πιστευω πως επηρεαζει αμεσα ο χαρακτήρας του ιδιοκτητη τον σκυλο.
Ημιαιμος βεβαια ειναι και ο Φιντελ μας αλλα εχει γινει ολοιδιος με εμας.
Κοιμαται απιστευτες ωρες οπως και εμεις, φαγανος (οπως φυσικα και εμεις), και φυσικα τρελλα χαδια και αγκαλιες.
Αφού άλλοι φιλοι που εχουν σκυλια μου λενε (ειδικα εμενα και οχι στους υπολοιπους της οικογενειας) πως τον εχω κανει απο την αγκαλια μ........πιτουρα!
Δως του χαδια και γλυκολογα στο αυτι και πεθαινει.........................................

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ο άνθρωπος έψαχνε μια ταύτιση, πολλοί την έχουμε πατήσει στα πρώτα μας βήματα να πάρουμε σκύλο. Το κακό είναι πως μετά από κάποιο καιρό ξεχνάμε με τον ίδιο τρόπο που ο τριαντάρης δε μπορεί να καταλάβει το δεκαεφτάχρονο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στην επιλογή σκύλου είναι να ταιριάζει η καθημερινότητα του ιδιοκτήτη με τις ανάγκες της φυλής. Μιλάω βέβαια για καθαρόαιμα. Ο χαρακτήρας η η προσωπικότητα ενός σκύλου μπορει να διαμορφωθεί ως ένα πολυ μεγάλο σημείο, με τη σωστή ανατροφή. Κοινωνικοποίηση, εκπαίδευση, κλπ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ