Τέλεια!!!!
Κάποιοι απο σας που είχατε εκφράσει ενδιαφέρον παλιότερα να έρθετε στο καταφύγιο, και μου είχατε πει να σας πω όταν πάω, ήρθε η ώρα!
Την επόμενη Κυριακή λοιπον!
Αν θέλετε να φέρετε και σκυλιά μαζί σας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! να έχετε υπόψη σας μόνο ότι έχει και πολλές γάτες ο χώρος (μαθημένες σε σκυλιά, αλλά ξέρω ότι για κάποιους είναι πρόβλημα) και ότι θα κυκλοφορούν κατα πάσα πιθανότητα και ελεύθερα σκυλιά (τουλάχιστον ο Γκογκόλ) τρυγύρω.
Επίσης, είναι καταφύγιο, όχι σκυλοπάρκο, οπότε αν είστε "μη μου άπτου" και θέλετε καθαριότητα στην τρίχα, ξεχάστε το.... τα σκυλιά σας θα γυρίσουν ολίγον "μπιχλέ". Τέλος, αν έχετε σκοπό να έρθετε σε επαφή με τα σκυλούνια εκεί, καλό είναι να μη βάλετε τα καλά σας.
γιατί έχουν μια τάση να χοροπηδάνε υπέρ του δέοντος..... και οι γάτες είναι επίσης πολύ αγαπησιάρες και έρχονται και θρονιάζονται πάνω σας, ακόμα κι αν δεν τις θέλετε (όπως εγώ...... ρωτήστε τη xotikouli.... οσο τις έδιωχνα, τόσο μου έρχονταν.....)
Αυτά προς το παρόν, θα πούμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στη βδομάδα για το σημείο συνάντησης κτλ.
Χαίρομαι πολύ που αν μη τι άλλο θα γνωρίσω τη Νατάσα και τη Λώρα!!