Χαρίστε τις παλιές κουβέρτες σας!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Θα το βρω!!!

Σημειωνω και το τηλεφωνο σας και τα λεμε ανευ απροοπτου το Σαββατο στης 19.30!!!

Αν σας τυχει τιποτα επειδη το σαββατοκυριακο δεν μπαινω στο φορουμ παρακαλω στειλτε μου μηνυμα!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εχει 2 πάρκινγκ το αλσος:p λογικα θα ειμαστε απεναντι
απο την εκκλησια?
τα λεμε

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Προσέχετε όμως στην αναστροφή γιατί όπως όλοι ξέρουμε στην Bείκου πάνε σαν τρελλοί μερικοί...
Εγώ θα έκανα το Π στο επόμενο φανάρι....:rolleyes:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωχ, τώρα είδα τα μυνήματα (στραβωμάρα είχα χτες?).

Μπράβο παιδιά! Τέλεια!! Ευχαριστούμε πολύ!

Διαλέξατε το ένα ΣΚ που είμαι εκτός Αθηνών, αλλά δεν πειράζει! :) Αρκεί να μαζευτούν τα πράγματα!

Νατάσσα, γυρνάς για λίγο ή για καλά?? Αν γυρνάς για καλά, καθυστέρησε την επίσκεψη λίγο να πάμε μαζί στο καταφύγιο! (μπορώ και καθημερινές μετά τις 5μμ ή Σαββατοκύριακα όποτε να'ναι). Τρίτη ας πούμε?? ή το επόμενο ΣΚ?

Για τις συνεννοήσεις, θα πρεπει να πάρεις τηλ τη Μαριάνθη όπως είπαμε όταν φτάσεις με το καλό, μην τυχόν και έχει κάποια άλλη δουλειά την Κυριακή.

Ευχαριστούμε και πάλι!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Τώρα που μπαίνει ο χειμώνας, στο καταφύγιο υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη για παλιές κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, χαλάκια κτλ....

:)
εκτος απο αυτα?τροφες

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Bεβαίως! Οτι έχετε ευχαρίστηση! :)Τροφές, φάρμακα (zylapour, vibramycin, augmentin κτλ), εμβόλια, αμπούλες, αποπαρασιτικά χάπια, κολλάρα, λουράκια, όλα τα παίρνουν με μεγάλη ευχαριστηση! Κι επειδή η ζωή δεν είναι μόνο για τα βασικά, επίσης μεγάλη χαρά κάνουν τα σκυλιά για κόκκαλα, παιχνίδια, λιχουδιές κτλ)

Δες κι εδώ για τους τρόπους με τους οποιους μπορείς να βοηθήσεις:

http://www.facebook.com/fazoo.farm?v=app_2347471856&ref=name#/note.php?note_id=135009156226

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εκανε πατατα η μαμα μου και πεταξε 3 κουβερτες
και 2 παπλωματα
θα φερω τροφες παιχνιδια και αλλα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αχ τι να σας κάνω που οι ντόπιοι ιθαγενείς εδώ δεν πουλάνε φάρμακα χωρίς συνταγή κτηνιάτρου και είναι παράνομο οι κτηνίατροι να γράψουν φάρμακα χωρίς να έχουν δει το σκύλο....:(:(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ας βρεθούμε στο πάρκινγκ απέναντι από την εκκλησία στις 19:30, που είναι μεγαλύτερο κ μετά πάμε απέναντι με τα πόδια να καγκουρέψουν λίγο τα 4ποδα μουρλά.

Πηγή, για τα καλά επιστρέφω (αν πάνε όλα καλά με τη δουλειά, σίγουρα μόνιμα) οπότε μιλάμε εντός της εβδομάδας να πάμε μαζί το άλλο ΣΚ (ή κ καθημερινή, δεν έχω πρόβλημα).:)

Οπότε, όσοι έχετε μαζέψει πράγματα κ θέλετε να τα δώσουμε στο καταφύγιο, συλλέγουμε κ κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας! :D:D Οπότε ενημερώστε μας.

Ευχαριστούμε,
μεταφοραί Νατάσσα & κατσίκι,
στη διάθεσή σας:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τέλεια!!!!
Κάποιοι απο σας που είχατε εκφράσει ενδιαφέρον παλιότερα να έρθετε στο καταφύγιο, και μου είχατε πει να σας πω όταν πάω, ήρθε η ώρα! :) Την επόμενη Κυριακή λοιπον!

Αν θέλετε να φέρετε και σκυλιά μαζί σας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! να έχετε υπόψη σας μόνο ότι έχει και πολλές γάτες ο χώρος (μαθημένες σε σκυλιά, αλλά ξέρω ότι για κάποιους είναι πρόβλημα) και ότι θα κυκλοφορούν κατα πάσα πιθανότητα και ελεύθερα σκυλιά (τουλάχιστον ο Γκογκόλ) τρυγύρω.

Επίσης, είναι καταφύγιο, όχι σκυλοπάρκο, οπότε αν είστε "μη μου άπτου" και θέλετε καθαριότητα στην τρίχα, ξεχάστε το.... τα σκυλιά σας θα γυρίσουν ολίγον "μπιχλέ". Τέλος, αν έχετε σκοπό να έρθετε σε επαφή με τα σκυλούνια εκεί, καλό είναι να μη βάλετε τα καλά σας.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατί έχουν μια τάση να χοροπηδάνε υπέρ του δέοντος..... και οι γάτες είναι επίσης πολύ αγαπησιάρες και έρχονται και θρονιάζονται πάνω σας, ακόμα κι αν δεν τις θέλετε (όπως εγώ...... ρωτήστε τη xotikouli.... οσο τις έδιωχνα, τόσο μου έρχονταν.....)

Αυτά προς το παρόν, θα πούμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στη βδομάδα για το σημείο συνάντησης κτλ.:):)

Χαίρομαι πολύ που αν μη τι άλλο θα γνωρίσω τη Νατάσα και τη Λώρα!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εμείς θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!:)

Η λώρα φυσικά κ έχει θέμα με όσες γάτες τρέχουν, απλά κ γιατί φυσικά... τρέχουν!! χαχα
Αλλά θα αρκεστεί στο λουρί της, αν είναι 'άτακτη' :D

Τα λέμε τηλ. εντός της εβδομάδος :)