Χαρίστε τις παλιές κουβέρτες σας!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τώρα που μπαίνει ο χειμώνας, στο καταφύγιο υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη για παλιές κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, χαλάκια κτλ....

Τώρα που θα βγάζετε τα χειμωνιάτικά σας, αν έχετε πράγματα για πέταμα, θα χαρούμε πολύ να τα μαζέψουμε για τα σκυλόνια!!

:)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τέλη Νοεμβρίου κατεβαίνω Αθήνα.

Θα κάνω ξεκαθάρισμα στο σπίτι, να δώ τί πράγματα έχω που μπορούν να φανούν χρήσιμα στο καταφύγιο (έχω κ ένα μικρό κλουβί μεταφοράς, αν το θέλουν να το δωρίσω κ αυτό) κ θα τα πάω με το αμάξι κ τη Λώρυ παρέα.

Θα μιλήσω με το καταφύγιο για διευθύνσεις κ.λ.π. (ή μπορεί να μου τη δώσει η kopritis) οπότε όποιος θέλει, τότε που θα πάω, να συναντηθούμε κάπου να πάρω ό,τι άλλο έχετε μαζέψει για τα σκυλούνια.

Θα βάλω ποστ τότε, ξανά, να σας το υπενθυμίσω.

:)

anthoulini_90

Active Member
3 Νοεμβρίου 2009
35
0
Γεια σας παιδια!ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δημιουργησω ποστ???

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Θα ψαξω και εγω μπας και βρω τιποτα στα αζητητα ναι μεν για μας αλλα πολυτιμα για τα σκυλουνια του καταφυγιου! :)

Υπενθυμισε το μας πριν πας!!!

Ευχαριστουμε!!! :)

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
σορυ όταν λες να τα μαζεψετε τι εννοεις θα περνας απο τα σπιτια και θα τα μαζευέις?

εγω αν θες μπορώ να στα φέρω,ειμαστε και γειτονες-

έχω 2 χαλακια μακροστενα κατι κουβερτες και ένα λουρι εκπαιδευτικο για σκύλο 25kg

(το είχα παρει για το δικο μου αλλά δεν είδα το βάρος :p)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
σορυ όταν λες να τα μαζεψετε τι εννοεις θα περνας απο τα σπιτια και θα τα μαζευέις?

εγω αν θες μπορώ να στα φέρω,ειμαστε και γειτονες-

έχω 2 χαλακια μακροστενα κατι κουβερτες και ένα λουρι εκπαιδευτικο για σκύλο 25kg

(το είχα παρει για το δικο μου αλλά δεν είδα το βάρος :p)
Κοίτα, μη φανταστείς οτι προκύπτουν ορδές κόσμου και δεν προλαβαίνουμε να σηκώνουμε τα τηλέφωνα για δωρεες....:p:p Απο τέτοιου τύπου ανακοινώσεις είναι ζήτημα αν τελικά 5 άτομα παίρνουν τηλέφωνο.... Υπάρχει τέτοια ανάγκη που ότι βγει καλό είναι.

Αλλά ναι, για όσους δε μπορούν να τα πάνε στο καταφύγιο, θα περάσουμε να τα πάρουμε. Οχι απαραίτητα εγώ, αλλά κάποιος εθελοντής του καταφυγίου (εξαρτάται απο την περιοχή). Ο σκοπός είναι να διευκολύνουμε αυτόν που θέλει να χαρίσει, γιατι αν ζητούσαμε να πάνε όλοι στο Μαρκόπουλο απο τους 5 πιθανούς δωρητές θα έφτανε ο ένας....;)

ΟΚ, πάντως οσοι είστε κοντά στο κέντρο, μπορείτε να στείλετε ΠΜ σε μένα για τη συλλογή. :)

Ευχαριστούμε!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το Σάββατο θα είμαι Αθήνα. Επιστρέφω.
Θα κοιτάξω στο σπίτι να δώ τί μπορώ να προσφέρω στο καταφύγιο κ την Κυριακή 29.11.2009, θα πάω από εκεί (kopritis θα είναι κάποιος εκεί Κυριακή; )

Μένω Γαλάτσι, θα έχω αυτοκίνητο, οπότε όποιος επιθυμεί, μπορούμε να βρεθούμε κάπου κ να συλλέξω ό,τι πράγματα μπορεί να δώσει ή να έρθει κ μαζί για παρέα την Κυριακή.

Το ελληνικό τηλ. (κιν) μου θα είναι σε λειτουργία από το Σάββατο, οπότε δεν μπορώ να τηλ τώρα στο καταφύγιο κ να συνεννοηθώ.
Kopritis είναι εύκολο να 'χω τη διεύθυνση κ την περιοχή του Καταφυγίου;

Το κιν μου είναι 6974396315 - κ θα ισχύει από το Σάββατο στις 15:30 το μεσημέρι που φτάνω- για όποιον θέλει να συμμετάσχει.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω εχω επικοινωνησει με την Μαριανθη αλλα λογω των πολλων υποχρεωσεων της δεν εχουμε καταφερει να βρεθουμε για να της δωσω κατι πραγματα που θελω.

Για να μην σε ενοχλω μετα το ταξιδι σας εγω μπορω το Σαββατο να πεταχτω μεχρι της καφετεριες στο Γαλατσι απογευματινη ομωε ωρα(αν σας βολευει) για να φερω αυτα που εχω μαζεψει.

Αν δεν σας πειραζει καντε μου αναπαντητη στο 6937263232 (Ειρηνη) για να σας παρω και να κανονισουμε μιας που θα πατε την Κυριακη να δωσετε και τα δικα μου.

Ευχαριστω παρα πολυ και καλο ταξιδι να εχετε!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγω εχω επικοινωνησει με την Μαριανθη αλλα λογω των πολλων υποχρεωσεων της δεν εχουμε καταφερει να βρεθουμε για να της δωσω κατι πραγματα που θελω.

Για να μην σε ενοχλω μετα το ταξιδι σας εγω μπορω το Σαββατο να πεταχτω μεχρι της καφετεριες στο Γαλατσι απογευματινη ομωε ωρα(αν σας βολευει) για να φερω αυτα που εχω μαζεψει.

Αν δεν σας πειραζει καντε μου αναπαντητη στο 6937263232 (Ειρηνη) για να σας παρω και να κανονισουμε μιας που θα πατε την Κυριακη να δωσετε και τα δικα μου.

Ευχαριστω παρα πολυ και καλο ταξιδι να εχετε!!
βεβαίως κ μας βολεύει.
Θα σου τηλ. να συνεννοηθούμε :)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
βαλτε και την ωρα εαν γινεται
γαλατσι μενω και ισως φερω και εγω!
βεικου και χριστιανουπολεως γωνια λετε?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τελεια!!!! Θα περιμενω τηλεφωνο σας!!!!

Εγω δεν ξερω και πολλα απο το Γαλατσι. . . την Βεικου μονο που ειναι και οι καφετεριες οποτε θα με βολεψει καπου κεντρικα!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Να πούμε στις 19:00, στο πάρκινγκ του άλσους Βεΐκου για να μπορούμε να παρκάρουμε κιόλας;

(κ πάμε κ με τα μικρά, αν θέλετε, μετά απέναντι να παίξουμε κ λίγο, έχει χώρο με γρασίδι)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μην με βρισετε αλλα μηπως μπορειτε κατα της 19.30??

Εγω δεν θα μππορω να φερω τα σκυλουνια μου γιατι μετα εχω να παω επισκεψη αλλα θα χαρω πολυ να γνωρισω τα δικα σας!!!

Μια απορια επειδη θα ερθω απο κυμης πως θα γυρισω στο αλλο ρευμα ξερετε???
Μπορω να μπω με το αμαξι μεσα στο αλσος??? Μπα εεε??? Ειμαι λιγο ασχετη. . .

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
κανονιστε και θα ερθω οπου ειστε
οσο για τα μικρα ο δικος μου ειναι αγραμπος
ατσουμπαλος και χαζος αρα αστο:p
θα τον φερω αν ειναι

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλησπέρα και από εμένα!!!Εχω διάφορα πράγματα που μπορεί να φανούν χρησιμα ειδικά για μικρά σκυλακια γιατί προσφατα "εχασα" τον μικρό μου και έμεινα μόνο με τον μεγάλο σκύλο μου.Μόνο που βρίσκομαι εκτος Αθήνας λόγω εργασίας μέχρι τα Χριστούγεννα...Βρήκα ενα τηλ απο την Kopritis μπορώ οταν γυρισω Αθήνα να τηλεφωνήσω για να σας τα δώσω;Θα χαρώ πολύ..ξέρω οτι είναι πολύτιμο το παραμικρό.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Βεβαίως Tonini. Όποτε είσαι Αθήνα ειδοποίησέ με:)

Μπορείς να κάνεις αναστροφή Ειρήνη, έχει κάπου στον δρόμο κενό κάποια στιγμή.
Το άλσος έχει πάρκινγκ, οπότε μπορείς να μπεις κ να παρκάρεις κ θα είμαι εκεί με τη λώρα.
Επειδή απαγορεύονται τα σκυλιά εντός άλσους, θα πάμε απέναντι για σκυλοπαιχνίδια (έχει ένα μεγάλο χώρο με γρασίδι). :)

zouzounos σε περιμένω με τον μικρό.

Τα λέμε εκεί στις 19:30 λοιπόν.

Last edited: