Χαρίζω ημίαιμο dogo argentino

BILO

Member
19 Μαρτίου 2012
7
0
EINAI PROTI FORA POU MPAINO SE AUTO TO FORUM!MPIKA EPEIDI XREIAZOMAI VOITHEIA GIA NA IOTHETISEI ENAN KOUKLO.EINAI IMIAIMO DOGO ARGENTINO ARSENIKO 2,5 ETON! YGIESTATO EMVOLIASMENO KAI ME POLU KALO XARAKTIRA!THELO NA PAEI SE ATOMO POU GNORIZEI KAI EXEI EMPEIRIA APO MEGALA SKULIA KAI EXEI STIN KATOXI TOU MEGALH AULI I MEGALO KTIMA

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
BILO...

1. No greeklish...απαγορεύονται
2. Νο κεφαλαία...σχεδόν απαγορεύονται
3. Φωτό του σκύλου
4. Στοιχεία επικοινωνίας [κινητό, e-mail]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να ανεβάσεις και αν θέλεις, να μας πεις και γιατί τον χαρίζεις.
Θα θέλουν έτσι κι αλλιώς να μάθουν, οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πολυ ομορφος. Καλοτυχος να ειναι. Πως και αποφασισες να τον δωσεις ?
Στο μπουτι του τι εχει ? Δερματικό ή χτυπημα?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
♥ ΚΛΕΙΤΟΣ ♥ ημίαιμο ντόγκο.. περιπου 2,5 ετων, εμβολιασμενος και υγειεστατος! Ένας μεγάλος κούταβος με τους ανθρώπους.... πολυ καλός χαρακτήρας! Σαν μεγαλόσωμο αρσενικό σκυλί έχει κάποια θεματάκια με τα αρσενικά σκυλιά και τις γάτες !! Θα θέλαμε να δοθεί σε οικογένεια με αυλή ή κτήμα, να τον αγαπάει και να τον φροντίζει όσο και η οικογένεια που τον φρόντιζε μέχρι σήμερα!! Θα δοθεί τσιπαρισμένος όπως ορίζει ο νόμος!!! Σας παρακαλώ προωθείστε να βρει σπιτάκι ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!! τηλέφωνα επικοινωνίας 6944540339 και 6972169597.!!!

BILO

Member
19 Μαρτίου 2012
7
0
τον κλειτο τον ειδα πρωτη φορα πριν δυο χρονια να προχωραει στο πεζοδρομιο ,βγηκα εξω απο το μαγαζι να τον χαζεψω !εκεινη την ωρα πηγε να περασει τον δρομο ,ενα αυτοκινητο τον χτυπησε και τον παρατησε με σπασμενο ποδι,τον πηγαμε αμεσωε στον γιατρο του εκανε χειρουργειο στο πισω ποδι!απο την εγχειριση ειναι το σημαδι στο ποδι του!θελω να τον δωσω γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να τον παρω μαζι μου στην επαρχεια.
dikes mou 019.jpg dikes mou 022.jpg dikes mou 017.jpg

Last edited by a moderator:

BILO

Member
19 Μαρτίου 2012
7
0
μου ειπαν οτι βοηθαει στην εκπαιδευση,αλλα προτιμησα το στηθολουρο

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
γιατι δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες να τον θαυμασω λιγο;

οκ τις ειδα... φοβερη φατσα!! μακαρι να βρει ενα σπιτι γρηγορα

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Kαλημέρα, σας έχω δει με τον σκύλο σου εκεί που πάτε για παιχνίδι, ερχόμουν κι εγώ με ένα μαύρο λάμπραντορ και μπαίναμε αφού βγένατε αν θυμάσαι.:)
Από κοντά ο Κλείτο είναι είναι ακόμα πιο όμορφος.Δεν μπορείς με τίποτα να τον πάρεις μαζί σου επαρχία;

BILO

Member
19 Μαρτίου 2012
7
0
ναι σε θυμαμαι!ειναι ετσι η κατασταση εκει που δεν μπορω να τον παρω μαζι μου, εχω δεθει πολυ μαζι του αλλα δεν μπορω να κανω κατι!εννοειται οτι θα τον επισκεπτομαι με την πρωτη ευκαιρια οπου και να παει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Kρίμα :(
Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην επιλογή που θα κάνεις, καλό θα ήταν να σε βοηθήσει κάποιος έμπειρος σε υιοθεσίες.
Εχεις κάποια σοβαρή προταση;

BILO

Member
19 Μαρτίου 2012
7
0
δεν εχει βρεθει καποιος ακομα ,αλλα σιγουρα θα το ψαξω πολυ θελω να παει καπου και να τον εχουν οπως του αξιζει,θελω να τον νιωθουν μελλος της οικογενειας!

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
αυτος δεν ειναι κουκλος , ειναι ΕΡΩΤΑΣ ! Πραγματικα πανεμορφο, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το ζητησουν απειροι αλλα καλοι θα ειναι ελαχιστοι!!
προωθω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Και που να τον δείτε από κοντά παιδιά, ο σκύλος τα σπάει. Προσοχή μεγάλη στην επιλογή φίλε μου.