Χαρίζονται

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
σε καμια υποληψη δεν το εχω...
.....

...
ηθελα να ξερω τι περιλαμβανει σε πραξεις αυτη η ταμπελα και οχι σε πληκτρολογησεις
Τι ακριβώς εννοείς;

(αληθεια,byb "λεμε" και αυτον που χαριζει?ετσι για να μαθω τους ορους "μας")
Να σε βοηθήσω λίγο...πήγαινε ας πούμε στην πρώτη φωτό, κάνε κλικ πάνω της, άστην να μεγεθυνθεί και ρίξε μια ματιά...κάτω δεξιά...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
στην πρωτη φωτο που κραταει 3 σκυλακια μαζι?
τι βλεπεις εσυ κατω δεξια ,που δεν βλεπω?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ε,μαγια γεννητουρι,τι να κανουμε τωρα...χαχαχα!
γραφει οτι τα πουλαει ρε παιδι μου?,μην με σκας,ρωταω κατι.
byb λεμε και αυτον που χαριζει?σοβαρα ρωταω,δεν ειρωνευομαι.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Βyb μάλλον λέμε αυτόν που κάνει "αδέσποτη" γέννα,χωρίς τα προβλεπόμενα,ανεξαρτήτως του τρόπου που δίνει τα κουτάβια του ..
Νομίζω εγώ τώρα ..

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
η μαρεκο εννοει , οτι ενω ειναι τοσο καιρο στο φορουμ θαπρεπε να ξερει , να μην τα ειχε ζευγαρωσει και τωρα να ψαχνει που θα τα ξεφορτωθει
λεω εγω τωρα.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
byb λέμε αυτόν που προκαλεί τα γεννητούρια.
Αν τα πουλάει ή τα χαρίζει, είναι άλλος, έξτρα προβληματισμός.
Το θέμα είναι, ότι δεν γίνεται να τα προωθούμε.
Και να σου πω και κάτι; Δεν το βρίσκεις όλο αυτό, πολύ προκλητικό, από ένα μέλος που είναι στο φόρουμ πάνω από ένα χρόνο; Και ξέρει σε τι γραμμές κινείται; Εγώ λυπάμαι αλλά το βρίσκω πολύ προκλητικό.

Το αστείο βέβαια είναι, που και πάλι αναπτύσσουμε τις φιλολογίες μας, χωρίς να έχουμε επίσημη απάντηση από το μέλος. Κανονικά θα έπρεπε να έχει από την αρχή διαγραφεί το θέμα. Γιατί αν είναι όντως δική της γέννα, ακόμη κι έτσι, την διαφημίζουμε. Και αν πάλι δεν είναι, την δυσφημίζουμε χωρίς λόγο.

Αντε ρε μάγια. Που είσαι; :rolleyes:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αντε ρε μάγια. Που είσαι; :rolleyes:
ξεσκατίζει, τώρα και εαν δεν ξεσκατίζει απαντάει στα τηλέφωνα αν στέλνει τα κουτάβια - τι ράτσα είναι και εαν εχουνε εμβόλια και μικροτσιπ.....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλα,μπορει να διαχωριστει κιολλας,εμεις γενικη συζητηση κανουμε,δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο θεμα,
απλα ειχα καποιες αποριες,μιας και πηρα απο αυτο, το ερεθισμα
και καλυφθηκα απο τον nfeel,διοτι γεννητουρια προκαλει και ο εκτροφεας,δε λεει κατι αυτο..

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
Παιδια τι να σας πω με έχετε αφήσει άφωνη!Πρώτον γιατί θεωρούσα το φόρουμ σας αρκετά δημοκρατικό στο να παραθέτει κανείς τις απόψεις του σωστές ή λάθος και όχι να φοβάται να πεί την αποψη του απειλόντας τον ότι θα την διαγράψουν!Δεύτερον μου προκαλει τρομερό ενδιαφέρον το γεγονός ότι ασχολείστε με κάθε λεπτομέρεια του τι έγραψα πόσο καιρό είμαι τι γράφει κάτω κατω δεξιά ως τίτλο και άλλα πολλά χωρίς να δίνεται τελικά προσοχή στο τι μπορεί να έχω ανεβάσει ως θέμα στο φορουμ και τελικά για ποιο λόγο μπορεί να έχω ανεβάσει όρι εχω ανεβασει.Τρίτον το γεγονός πως δε στείρωσα ακόμη τη σκυλίτσα μου και προέκυψε η εγκυμοσύνη δε συμαίνει πως εφόσον γεννήθηκαν εγώ θα τα αφήσω να πεθάνουν χώρις καν να προσπαθήσω να τους βρούν μια οικογένεια.δε σας χαρακτηρίζω αλλα αυτό θα ήταν τελείως ΒΥΒ που λέτε και στη γλώσσα σας.Τέταρτον με πείσατε πως δεν είστε τελικα εδω για να βοηθάτε έστω και άτομα που θα λέγατε και εσεις ανώριμα όπως και εγώ αλλα είστε εδώ για να επικρίνετε λάθη τα οποία τελικώς μπορεί να έχετε κανει και εσείσ κατα καιρους.Εγώ θέλω να σας χαιρετήσω γιατί είναι η τελευταία φορά που τα λέμε απτο φορουμ μιαςε και πείρα το μάθημά μου αποτέτοιου είδους φόρουμσ και την επόμενη φορά θα ωταώ πραγματικα ειδικούς για τα προβλήματα του σκύλου μου που σημεωτέων πραγματικά αγαπάω.γειά σας

Status
Κλειδωμένο θέμα