Χαρίζονται 7 ημίαιμα κουτάβια

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός...:p αλλά ας όψεται η "πολιτικώς" ορθή γραφή...
Πλέον είμαι σίγουρος, η φυλή είναι σταθεροποιημένη και μόνο ημίαιμα δεν πρέπει να λέγονται.:p
Σοβαρά τώρα, στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας μας, "φιλοξενούνται" 7 κουταβάκια που μεταφέρθηκαν από τα παιδιά της περιοχής, όταν η μαμά τους φολιάστηκε. :mad:

Είναι 6 αρσενικά και 1 θηλυκό και απλά περιμένουν να αγαπηθούν και να υιοθετηθούν (ήταν 8 και το ένα ήδη βρήκε σπίτι)

Το θηλυκό είναι αυτό με το πορτοκαλί λουράκι και είναι κούκλα:)

Πρέπει να είναι σχεδόν 2 μηνών, ταίζονται και ποτίζονται από τους φιλόζωους της περιοχής μας και όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει με την Αναστασία στο τηλέφωνο 6973609209

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ευχαριστώ κορίτσια...:)
Ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο με αυτά τα 2 ρο γιατί κοντεύει να μου βγεί το μάτι...:dohh:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μαρεκο να η ευκαιρια σου. Πηγαινε και χωσε τον καρχαρια σου εκει μεσα και παρε ενα αλλο απο τα ησυχα...;)

Μακαρι να βρουν σπιτια ολα τους και να μην εχει κανενα την κακη τυχη της μητερας τους.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μαρεκο να η ευκαιρια σου. Πηγαινε και χωσε τον καρχαρια σου εκει μεσα και παρε ενα αλλο απο τα ησυχα...;)
Έχω φροντίσει γι' αυτό... υπάρχει φρουρά και προσέχουν μη πλησιάσει κάποιος με ένα μαύρο σκυλάκι στην αγκαλιά...:p:D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
:flip:=P~=P~=P~=P~=P~=P~

α πα πα κουταβοπαράδεισος!!!

Μην ανησυχείτε. Δεν παίζει πλέον αλλαγή. Ο καρχαρίας έχει αποκτήσει διαφορά μεγέθους με τα κατσαριδάκια.

Είναι αργά πιά ;)

Καλή τους τύχη. Το ομορφότερο σχέδιο ever!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Κι'αλλα μαύρα στον δρόμο ε?
Πριν από λίγο γύρισα από την βόλτα με την μικρή μου και είδα άλλα 5 καινούργια (μεγαλύτερης ηλικίας, περίπου 5-6 μηνών) να περιφέρονται. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά όλα είναι σκούρα..

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
:flip:=P~=P~=P~=P~=P~=P~

α πα πα κουταβοπαράδεισος!!!

Μην ανησυχείτε. Δεν παίζει πλέον αλλαγή. Ο καρχαρίας έχει αποκτήσει διαφορά μεγέθους με τα κατσαριδάκια.

Είναι αργά πιά ;)

Καλή τους τύχη. Το ομορφότερο σχέδιο ever!!!
Εντάξει το καταλαβαίνω, αλλαγή δεν γίνεται πλέον, αλλά δεν θέλεις ένα ακόμα για να κάνεις "καρέ του μαύρου";

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αχ μωρέ τι καλός που είσαι;
Δεν θα μου στεναχωρεθείς αν σου πω...Ο Χ Ι ....;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μιλάει ο Τάκης που έχει μόνο 1 και προσπαθεί να σε πείσει να πάρεις 4ο....τσκ τσκ τσκ :cool:
άλμπουμ στο fb υπάρχει?

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μιλάει ο Τάκης που έχει μόνο 1 και προσπαθεί να σε πείσει να πάρεις 4ο....τσκ τσκ τσκ :cool:
άλμπουμ στο fb υπάρχει?
Όλγα, είσαι μαρτυριάρα τελικά, πήγα να την αιφνιδιάσω μπας και πει το ναι και εσύ μου το χάλασες....που θα πάει, κάποια άλλη στιγμή θα την ψήσω......:p:D:D

Γιά το FB κάνε Like στο πρώτο ποστ και θα κοινοποιηθεί το θέμα:)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Mareco πότε πήγε ο Σώτος στο Ολυμπιακό χωριό?????? *demonio*

Καλότυχα να είναι τα μαυρόσκυλα! :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Update για τα μαυροτσούκαλα...

Τα δύο βρήκανε οικογένεια και μένουν άλλα 5. Η μικρή θεά έφυγε εν ριπή οφθαλμού. Οι υιοθεσίες έγιναν από ανθρώπους της περιοχής και έτσι θα τα έχουμε κοντά μας....

και επ' ευκαιρία, υπάρχει super bonus προσφορά, για τον περίφημο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ, περίπου 7 μηνών ο κούκλος.
Στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και περιμένει κάποιον τυχερό να τον αγαπήσει.

Παίδες ο σκυλάκος είναι άπαικτος και είναι κρίμα να μείνει χωρίς σπίτι....