Χαρίζονται κουταβάκια

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
χαχαχα ετσι που το διάβασα ότι εχουν καταστρέψει μια γλαστρα) και τον ερμη... λέω "πώς τον κατέστρεψαν?"

Γλυκυτατα είναι όμως!
Δεν έχεις άδικο. Έτσι όπως το έγραψα.......

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
καταστρέφουν σπιτια τα μικρά, καίνε καρδιες!
Καίνε καίνε.
Ελπίζω να βρούνε σύντομα να κάψουν την καρδιά που θα τα συντροφεύει για πάντα.

Πάντως τα κουτάβια είναι μια καλή ευκαιρία για εκπαίδευση του Ερμή και των κουταβιών.

Πριν από λίγο έβαλα στον Ερμή να φάει και ήταν και τα κουτάβια παρόν. Πάνε να κάνουν μακροβούτι στο μπολ του δεν τα αφήνω και τα έχω να κάθονται σε απόσταση μισού μέτρου. Μετά από 2 - 3 προσπάθειες και ενώ δεν τα άφηνα κατάλαβαν τι παίζει και κάθονταν και τον έβλεπαν να τρώει.
Όταν τελείωσε ο Ερμής έβαλα στα κουταβάκια να φάνε και ο Ερμής έβλεπε.
Μαθαίνουν εύκολα. Αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά (εγώ το αποφεύγω για ευνόητους λόγους)θα γίνουν τρομερά σκυλιά.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Manolo μην βασιστείς μόνο στο forum και στο facebook για να βρούνε σπίτι τα μικρά. Δες εδώ που αλλού μπορείς να βάλεις αγγελίες http://www.dogforum.gr/community/threads/Χάσατε-βρήκατε-σκύλο.1681/

Καλότυχα να'ναι! :)
Ευχαριστώ.
Τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη γίνει(κυρίως εδώ τοπικά).
Και αφίσες, και στην φιλοζωική, και αγγελία στην τοπική εφημερίδα, και ελπίζουμε. :)

• Like
Reactions: ghelly

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Manolo, κανά νέο απ'τα μικρά; Πώς είναι; Ενδιαφέρθηκε κανένας;

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας για υιοθεσία.

Το καλό είναι πως τους βρήκα προσωρινά σπίτια (πριν 2 μέρες στο ένα, σήμερα στο άλλο)γιατί εγώ θα πρέπει να λείψω για κάποιες μέρες (να είναι καλά κάποιοι άνθρωποι για την πολύτιμη βοήθεια τους. ). Αύριο θα τα δώσω.
Το μόνο μείον είναι ότι δεν θα είναι μαζί πλέον.

Μεγάλο το άγχος και όλο και μεγάλωνε όσο πλησιάζει η παρασκευή που θα φύγω. Μου έφυγε ένα βάρος.

Ελπίζω να περνάνε καλά στα νέα προσωρινά τους σπίτια και σύντομα να βρουν τα μόνιμα.

• Like
Reactions: spyv