Παρακολουθώ το θέμα από την μέρα που άνοιξε. Να πω οτι χαίρομαι που κάποιος ψάχνει να δώσει το σκύλο του, δεν θα το πω. Να πω ότι χαίρομαι με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται αυτός ο άνθρωπος εδώ μέσα, ούτε αυτό θα το πω....
Έκατσα και διάβασα ξανά όλο το θέμα. Η χολή, η αγένεια και η αξεστιά που υπάρχει είναι απερίγραπτη. Δεν μου αρέσει να παίρνω μέρος σε τέτοια θέματα, ακριβώς γιατί ο καθένας έχει την άποψή του και την προσωπική του θεώρηση για τη ζωή και καλά κάνει. Το να αποδίδει όμως χαρακτηρισμούς σε άλλα άτομα τα οποία δε γνωρίζει, κρίνοντας από μια μόνο επιλογή τους, είναι για μένα τουλάχιστον εξοργιστικό. Και ναι, έχει τεράστια διαφορά να χαρακτηρίζεις την πράξη από το να χαρακτηρίζεις τον άνθρωπο. Την ξεσκίσατε την κοπέλα!!!!
Προφανως και εισαι ανίκανος......Μπορώ να σε στολίσω με πολλά επίθετα αλλά δεν το κάνω γιατί θα φάω μπάν... .
Αντέ ρε καραγκιοζακο........δε θα αλλάξουμε τον σταρχιδσμο του κόσμου μέσα από ένα φόρουμ, ο λόγος που δίνεις τον σκύλο σου είναι απλά γελοίος... κάτι μαλακές σαν εσένα γεμίζουν το κόσμο αδέσποτα.. Αντέ τραβά στο διαμέρισμα σου και από εδώ και πέρα μόνο λουτρινα σκυλάκια...
Και ναι θα το πω ξεκαθαρα: απλα τον ξεφορτωνεσαι, ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιες.
Τεσπα σκατανθρωποι θα υπάρχουν πάντα
.. Το κακό είναι ότι είναι τοσο χαζος....
θα ήταν προτιμότερο να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!
Αντε που αντί να ντρέπεσαι βγαίνεις κι από πάνω!
Μήπως τώρα που τα βλέπετε μαζεμένα, αντιλαμβάνεστε τι αρένα δημιουργήθηκε? Δεν είναι τρόποι αυτοί, δεν είναι λεξιλόγιο. Αν θέλετε να είστε ευγενείς και ανώτεροι να είστε προς όλους.
Ειπώθηκε μέχρι και ότι λυπάστε το παιδί της, οτι είναι κατάλληλοι για γονείς, οτι θα το παρατήσουν στους παππούδες και θα κάνουν τη ζωή τους... Όλοι εσείς που τα είπατε αυτά, ή έστω τα διαβάσατε και δεν ίδρωσε το αυτί σας, είστε κατάλληλοι για να αναθρέψετε παιδιά? Γιατί δεν είδα καμιά σπουδαία αντίδραση σε αυτόν τον οχετό...
Και μιας και θεωρείται δεδομένη η κριτική, ή για να είμαστε ακριβολόγοι, το κράξιμο, όταν κάποιος εκφράζει δημόσια τη θέση του, ας πω και εγώ τα δικά μου....
2. Επειδή έχεις θράσος, αν θες, θα σου πω ποιος είμαι, να μου τα πεις αυτά σε αυτό το ύφος, face to face, εσυ, ο άντρας σου ή κι οι 2 μαζί... ( Μόνο πάρτε φορά, ανθρωπάρια...)
Πρόσεχε μη σκίσεις κάνα καλσον.....
@Oliver!!! εχοντας ταισει το σκύλο μου σε οικονομική στενότητα εις βάρος της δικιάς μου διατροφής από το υστέρημα μου,
εμένα δηλώσεις τέτοιου τύπου μου φαίνονται επιεικώς γελοίες. Το θέμα είναι οτι η δήλωση από μόνη της δε λέει και πολλά. Γιατί αν σημαίνει έκοψα το χαβιαρι για να παίρνω στον σκύλο μια αξιοπρεπή τροφή, είναι τελείως διαφορετική από το έκοψα βασικά πράγματα και ο σκύλος συνέχισε να τρώει Acana. Δεν γνωρίζω τις διατροφικές σας συνήθειες, και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας. Έκανες οτι θεωρούσες καλύτερο και οτι μπορούσες. Άσε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
@Oliver!!!έχοντας βγάλει ένα ίδιου μεγέθους σκύλο βόλτες με σπασμένο πόδι,
το ότι εσύ επέλεξες να το κάνεις δε σημαίνει οτι είναι και προς μίμηση. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι την επικινδυνότητα του εγχειρήματος?
... αλλά δεν το γέννησες μόνη σου το παιδί .
και επειδή δεν το γέννησε μόνη της, να κόψει και ο άλλος τη δουλειά, να βγάζουν βόλτα σκύλο και παιδί και να τρώνε καυκαλήθρες που θα μαζεύουν στη βόλτα?
Για καντε καμια δοκιμη με κανα επ, καο, καυκασιο...
Του λες ελα και φευγει μισο χιλιομετρο μακρυα, παμε και ξαπλωνει, κατω και ξεκιναει τρεξιμο, φωναζεις το ονομα του και γυριζει την κεφαλα απ την αλλη...
Ακουει να ανοιγεις την κατσαρολα και ειναι διπλα σου σε 0,0001sec...
Το καλύτερο ποστ εβερ!!! χαχαχα
Excuse my French αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε καλά ένα σκυλί που σε χρόνο dt μπορείς να του μάθεις 5-6 βασικές εντολές και να κάθεται σούζα 20 χρονια,
Δεν έρχεσαι να το δώ λίγο αυτό το dt και τη σούζα? Γιατί και εμείς εδώ, μάλλον άχρηστοι κατά την άποψη πολλών εδώ μέσα, δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα....
Έχω δει τύπο στα άνω Πετραλωνα να ανεβαίνει στον λόφο της δεξαμενής με δύο σκυλια,καρότσι με μωρό και τρίχρονο στο πλάι να κρατιέται από το λουρί των σκύλων και να πηγαίνουν βόλτα.
και εδώ πέφτουμε στη λούμπα της διαφήμισης! Χαρούμενες οικογένειες με σκύλους σε πράσινα λιβάδια...Το ότι το κάνει ένας, δε σημαίνει οτι είναι εφικτό για όλους. Και εγώ έχω ένα φίλο που ανέβηκε στον Όλυμπο. Μαζι του δεν θα πάω.... και για να εχουμε καλό ρωτημα, τους βλέπεις κάθε μέρα? Αυτή είναι η ρουτίνα τους? Μπας και πέτυχες καμιά κυριακή καμια αργία? Και αντε και τον πήρα το δρόμο... Αν κάνω μια ώρα περπάτημα να εκτονωθεί ο σκύλος, κλατάρει το τρίχρονο. Αν κανω ενα τέταρτο, που αντέχει το παιδί, χάνω το σκύλο... Προσωπικό συμπέρασμα.. Μάλλον κατι άλλο παιζει και ειναι εφικτη η εικόνα που είδες. Δεν ειναι αυτη η πραγματική βολτα του σκυλου...
Αλλά ρε παιδί μου όταν παίρνεις τον σκύλο το μέλλον και οι αλλαγές που είναι απόλυτα προβλέψιμες όπως ένα παιδί πχ δεν μπορείς να τις σκεφτείς;
Όχι, δεν μπορείς. Όταν βλέπεις τον τύπο με τα δυο σκυλιά και το καρότσι στο λόφο, δε μπορείς!!! Νομίζεις οτι και εσυ έτσι θα είσαι! Δεν ξέρεις. Ζεις και μαθαίνεις. Δε ζείτε δα και στη Γερμανία. Είμαι σίγουρη οτι οι περισσότεροι απο εσάς, θα ντραπείτε για τους "εκπαιδευμένους" σκύλους σας, μετά από μια βόλτα στη Γερμανία!
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. ....
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες. Το τι αντέχει ο καθένας είναι διαφορετικό. Όπως διαφορετικό είναι και το τι κρίνει ο καθένας για καλύτερο. Δεν ξέρετε τι κουβαλάει ο καθένας... Θυμάστε μήπως ποιος είναι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα σήμερα? Αν ζούνε με το βασικό μισθό και εσείς της προτείνετε dog walker και εκπαιδευτές? Τι θέλετε? να σας πει δημόσια δεν έχουμε ούτε για πάνες?
Αν τη δέρνει ο άντρας της και κοιτάει πως θα την κάνουν ένας ένας απο εκεί μέσα (
@Oliver!!! , συγνώμη κορίτσι μου, απλά προσπαθώ να δώσω κάποια ακραία παραδείγματα, μήπως και καταλάβουν μερικοί πως κάποιες φορές η ζωή μας ξεπερνά....). Περιμένετε να σας το πει και αυτό δημόσια?
Όταν αποφασίσαμε να φύγουμε (για όσους δεν το γνωρίζουν πρόσφατα φύγαμε στο εξωτερικό) ήρθαμε αντιμέτωποι με το θέμα τι θα γίνει με το σκύλο. Δεν υπήρχε κανένας να τον κρατήσει στην Ελλάδα, έστω και για λίγο. Μέχρι και την πανσιόν σκεφτήκαμε. Φάγαμε κράξιμο από πολλούς "ζωόφιλους", πραγματική λύση όμως δεν μας έδωσε κανένας. Το πρόβλημα ήταν όλο δικό μας. Και ναι, αν δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί, θα ψάχναμε να τον δώσουμε. Και ναι παίζει το να μην μπορείς να τον πάρεις μαζί, όσο και αν το θες. Πολλά παίζουν και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ξεβρακώνεται δημόσια, προκείμενου να έχει την κατανόησή σας. Του φτάνουν όσα τραβάει... δεν χρειάζεται να εξευτελίζεται παραπάνω εκθέτοντας τα οικογενειακά του!
Ας έχουμε λίγη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, ας ξεκινάμε λέγοντας ότι κάνει ο καθένας ο,τι μπορεί και αν ανακαλύψουμε κάτι διαφορετικό στην πορεία, ε τι να πω, κράξτε... Αλλά μια οικογένεια ζήτησε. Αν ήθελε να τον παρατήσει, το τρόπο τον ξέρει...