Χαρίζεται στηθόλουρο

Status
Κλειδωμένο θέμα

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Είχα παραγγείλει για την Maya δύο στηθόλουρα από Αμερική, αλλά λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην παράδοση (λάθος στοιχεία διεύθυνσης), το ένα από τα δύο ούτε καν το χρησιμοποιήσαμε.

Πρόκειται για στηθόλουρο της εταιρίας Walk Your Dog With Love, το οποίο πιάνει μπροστά στον θώρακα και όχι στους ώμους και θεωρείται (είναι) κατά του τραβήγματος.

Κάνει για σκύλους/κουτάβια από 4.5 έως 11-12 κιλά.

Αν το παραλάβετε από τον χώρο μου live επίδειξη πως χρησιμοποιείται. Αν χρειαστεί να το στείλω, τα μεταφορικά δικά σας.

Είναι το original σε deep purple χρώμα. Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link:

WALK YOUR DOG WITH LOVE. THE BEST FRONT LEADING DOG HARNESS IN THE WORLD. It Is Time To Lead! WYDWL

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
θα σου λεγα να το παρω εγω αλλα θα το χρησιμποοιησω μια βδομαδα οποτε αστο..ποσο το αγορασες?

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Οι τιμές αναφέρονται στο link. Ο ενδιαφερόμενος δεν θα πληρώσει τίποτα εκτός των μεταφορικών, αν υπάρξουν. Για περιπτώσεις που πρόκειται για κουτάβι που θα ξεπεράσει τα 11-12 κιλά, ο επόμενος ιδιοκτήτης θα μπορούσε να το ξαναχαρίσει μόλις ξεπεράσει τα κιλά αυτά. Ουτοπία;

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Το δοκίμασες; είναι καλό; Λέω να το πάρω. Το ψάχνω καιρό (αλλά είχα χαθεί μέσα στα στηθόλουρα...). Βέβαια δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευγενική σου χορηγεία, γιατί είμαστε 26 κιλά αλλά η καλή διάθεση φτάνει :)

ΥΓ. δεν είναι και ουτοπία βρε παιδί μου

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Φαίνεται σούπερ (και ωραίο χρώμα!) - σε έχει βολέψει; Τα κοιτάω και εγώ.... (και εμείς είμαστε 17 κιλά οπότε δε μας κάνει, αλλά πολύ ωραία σκέψη, μπράβο!)

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Χρησιμοποιώ, εδώ και ένα μήνα περίπου, το μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που δίνω (11-25 κιλά).
Με έχει βολέψει πάρα πολύ στην βόλτα, με προβληματίζει λίγο όταν παίζει με άλλα σκυλιά γιατί μπλέκετε σχετικά εύκολα στα πόδια τους, αλλά θεωρώ ότι την δουλειά του την κάνει με το παραπάνω.
Δεν δημιουργεί πρόβλημα στην τραχεία, δεν δείχνει να ενοχλεί το ζωντανό και κατευθύνεις το σκυλί με μεγαλύτερη ευκολία από ότι το κολάρο ή το κλασικό στηθόλουρο.

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Παρακαλώ να κλειδωθεί.
Πάει σε άτομο που θα το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Edit: Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν είτε μέσω pm ή ανοίγω νέο θέμα.

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα