Χαρίζεται ο Pablo!

George.Ms

Member
15 Αυγούστου 2016
11
0
38
Κιλκις
Ο Pablo είναι ένα ημιαιμο bitbull ο οποίος είναι σχεδόν 11 μηνών.Είναι φύλακας,ζει σε μεγάλη αυλή μαζί με την μητέρα του American Staffordshire terrier και είναι υγιεστατος.χαρίζεται λόγο μετάκομισης σε πολυκατοικία από μονοκατοικία.ακούει στις βασικές εντολές αν και είναι λίγο τσαρλατανος :) .χαρίζεται σε υπεύθυνα άτομα με την προοπτική να μπορώ έστω 2-3 φορές τον χρόνο να τον βλέπω

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν καταλαβαίνω...γιατί δεν μπορεί να μετακομίσει μαζί σου;
Η μητέρα του, που είναι; Ποιός την έχει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μισό...

...ζευγάρωσες δηλαδή την σκύλα σου, έκανε κάμποσα υποθέτω, κράτησες ένα, έτσι για να'χεις και γιατί είχες και χώρο και τώρα μετακομίζεις και δεν χωράνε όλα, στο διαμέρισμα.

Συγχρόνως όμως, απέκτησες άλλο κουτάβι. 3 μηνών. Αυτό χωράει. Ο Pablo που είχες ήδη, δεν χώραγε.

Αυτό περίπου λέμε;

Α...και θέλεις [είναι και προυπόθεση] να τον βλέπεις και 2-3 φορές τον χρόνο!!!

Αυτό είναι πάνω-κάτω το resume ή κάτι άλλο;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απο οτι βλεπω το κολαρο του σκυλου ειναι φαγωμενο. Μηπως το σκυλι ειναι ζορικο κ δεν υπαρχει διαθεση για εκπαιδευση κ χρονο; Οποτε το δινουμε...

George.Ms

Member
15 Αυγούστου 2016
11
0
38
Κιλκις
Κοίταξε.είμαι γεωργός και μενω σε χωριό.μεγάλο σπίτι,αυλή τεράστια χωρίς προβλήματα!η σούζί (θηλυκό) είχε μάθει μέσα στο σπίτι.το κουτάβι 3 μηνών είναι μικρό και μπορώ να το μάθω να ζει μέσα σε διαμέρισμα από την στιγμή που θα έχω και χρόνο για να το βγάζω βόλτες όπως και το θηλυκό.2 μπορώ αλλά για 3ο μέσα στο σπίτι πιστεύω να με καταλαβαινεις εκεί δυσκολεύει από την στιγμή που έχει μάθει έξω!από εκεί και πέρα αν είναι υπεύθυνα άτομα δεν έχω θεμα και να μην τον βλέπω.απλά θέλω να ξέρω ότι θα περνάει καλά.πιστεύω να με καταλαβαινεις...

George.Ms

Member
15 Αυγούστου 2016
11
0
38
Κιλκις
Απο οτι βλεπω το κολαρο του σκυλου ειναι φαγωμενο. Μηπως το σκυλι ειναι ζορικο κ δεν υπαρχει διαθεση για εκπαιδευση κ χρονο; Οποτε το δινουμε...

Όχι όχι απλά γύρισα από βόλτα έξω και επειδή δεν είχα του έβαλα αυτό :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οχι. Λυπάμαι, δεν καταλαβαίνω. Και σίγουρα δεν θα καταλάβει και ο σκύλος σου, γιατί δεν χώρεσε στην ζωή σου. Του εύχομαι να βρει ένα καλό σπίτι. Ευτυχώς τουλάχιστον, είναι κούκλος. Εγώ πχ, δεν θα σου επέτρεπα να τον ξαναδείς.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
11μηνων σκυλος, ειναι κουταβι ακομα! Μαθαινει τα παντα!

Απορω γιατι πηρες τριτο σκυλο. Ξαφνικα αποφασισες να μετακομισεις;

ΑΝ, λεω ΑΝ δεν την παλευα με 3 σκυλια, θα προτιμουσα να δωσω το 3μηνο κουταβι, που θα βρει κ πολυ πιο ευκολα οικογενεια κ δεν εχει προλαβει να δεθει μαζι μου, παρα να δωσω το 11μηνο. Θα διεθετα χρονο κ μια χαρα θα μαθαινε να μενει κ αυτο στο σπιτι.

Απορια: Αφου η μανα εμενε μεσα στο σπιτι γιατι δεν μαθατε κ στον Pablo το ιδιο;

George.Ms

Member
15 Αυγούστου 2016
11
0
38
Κιλκις
Οχι. Λυπάμαι, δεν καταλαβαίνω. Και σίγουρα δεν θα καταλάβει και ο σκύλος σου, γιατί δεν χώρεσε στην ζωή σου. Του εύχομαι να βρει ένα καλό σπίτι. Ευτυχώς τουλάχιστον, είναι κούκλος. Εγώ πχ, δεν θα σου επέτρεπα να τον ξαναδείς.
Όλα στην ζωή μας δεν έρχονται μέλι γάλα.δυστυχώς έρχονται κάποιες στιγμές που πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το καλό μας και το καλό τους (κατοικίδια).θέλω το καλό του και την υγεία του.αν εσύ μπορείς να με κρίνεις από ένα μνμ που ανέβασα και να δεις σαν άνθρωπος πως είμαι καλός.δεν κρίνω κανέναν.

George.Ms

Member
15 Αυγούστου 2016
11
0
38
Κιλκις
11μηνων σκυλος, ειναι κουταβι ακομα! Μαθαινει τα παντα!

Απορω γιατι πηρες τριτο σκυλο. Ξαφνικα αποφασισες να μετακομισεις;

ΑΝ, λεω ΑΝ δεν την παλευα με 3 σκυλια, θα προτιμουσα να δωσω το 3μηνο κουταβι, που θα βρει κ πολυ πιο ευκολα οικογενεια κ δεν εχει προλαβει να δεθει μαζι μου, παρα να δωσω το 11μηνο. Θα διεθετα χρονο κ μια χαρα θα μαθαινε να μενει κ αυτο στο σπιτι.

Απορια: Αφου η μανα εμενε μεσα στο σπιτι γιατι δεν μαθατε κ στον Pablo το ιδιο;
Έχω φτάσει σε σημείο να απολογούμαι τελικά...ο Pablo ήρθε στην ζωή όταν μετακόμισα από θεσσαλονικη σε χωριό.γι αυτό δεν χρειάστηκε να μάθει μέσα.η μετακόμιση δεν έχει να κάνει,είμαι άνεργος πλέων και βρήκα καλή δουλειά στην πόλη.τι να έκανα δλδ?

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Απο μια αλλη οπτικη, ο Παμπλο ειναι το κουταβι της γεννας που ξεμεινε και προσπαθεις να το σπρωξεις. Τα αγαπας, δε λεω. Θες να παει σε καλο σπιτι. Αλλα δεν ειχες στο πισω μερος του μυαλου σου να τον φορτωθεις κιολας. Τα εχουν αυτα οι γεννες.

Μακαρι να βρεθει καποιος να στον παρει και μακαρι να καταλαβεις και να μην επαναλαβεις τα ζευγαρωματα με τα υπολοιπα σκυλια σου.

George.Ms

Member
15 Αυγούστου 2016
11
0
38
Κιλκις
Δεν θα ζευγαρωνα την Σουζι. Στις μέρες της την είχα υπό επίβλεψη.ακόμα δεν ξέρω πως και τι...έκανε 6 τα 5 τα χάρισα και είναι σε άριστη κατάσταση τώρα.τα 4 τα βλέπω γιατί είναι κοντά!τον Pablo τον κράτησα γιατί ήθελα παρέα για την Σουζι.μεγάλη αυλή χώρος πολύς ποτάμι κοντά οπότε άξιζε!!!

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
πως γινεται ρε φουστη μου να εγκαταλειπετε τα σκυλια σας, εγω ενα γαμο εχω την αλλη βδομαδα στην Πατρα και θα χρειαστει να τον αφησω για ενα βραδυ και ψαχνω να βρω τροπο να μην παω..

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Δεν θα ζευγαρωνα την Σουζι. Στις μέρες της την είχα υπό επίβλεψη.ακόμα δεν ξέρω πως και τι...έκανε
Επειδή γενικά ο λόγος σου δείχνει σοβαρότητα, ξαναδιάβασε το συγκεκριμένο απόσπασμα, προσπάθησε να κρίνεις αντικειμενικα πόσο τραγική βλακεία είναι αυτό που έγραψες (συνέβη) και θα καταλάβεις γιατί σε έβαλαν (δίκαια) τα μέλη του forum να απολογησε...να σου έλεγαν και μπράβο;
Καλή τύχη φίλε και με τα σκυλιά σου και με τη νέα σου δουλειά.

• Like
Reactions: Kodagoshe