Χαρίζεται ο Μπούκος!!

joaili

Member
29 Ιανουαρίου 2011
5
0
Χαρίζεται 2 μηνών κούταβος..Θα γίνει μεγαλόσωμος..Είναι πολύ φιλικός με άλλα ζώα και έχει ανάγκη την ανθρώπινη συντροφιά..Χαρίστε του μια θέση στην καρδιά σας!!!

IMGP12892..jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παναγιά μου ένα αρκούδι όμορφο...*agapoylas*

Το Μπούκος, βγήκε απ' το τραμπούκος; :rolleyes:
Να συμπεράνουμε κάτι για τον χαρακτήρα του; :D

joaili

Member
29 Ιανουαρίου 2011
5
0
Αρχικά βγήκε απ'το τραμπούκος γιατί έφτυσα αίμα να τον πιάσω στο δρόμο!!Μεγάλος τσαμπουκάς!!Τώρα πλέον είναι απλά μπουμπούκος...!!Ο καημενούλης μου είναι άλλο κουτάβι πραγματικά..Και σκέφτομαι μετά..Πόσο πολύ χαραμίζονται έξω....

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Καλή τύχη να έχει! Τυχεροί όσοι έχουν σπίτι με κηπάκο ή αυλοί, μπορούν να χαρούν έναν τετοιο ζουζούνο!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλή τύχη να έχει! Τυχεροί όσοι έχουν σπίτι με κηπάκο ή αυλοί, μπορούν να χαρούν έναν τετοιο ζουζούνο!!!
Γιατί τέτοιος ρατσισμός;
Εμείς δηλαδή χωρίς κήπο ή αυλή, δεν έχουμε το δικαίωμα να χαρούμε έναν τέτοιο ζουζούνο; :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιατί τέτοιος ρατσισμός;
Εμείς δηλαδή χωρίς κήπο ή αυλή, δεν έχουμε το δικαίωμα να χαρούμε έναν τέτοιο ζουζούνο; :)
Ασε, Μαρία, έχει δίκιο...
Να δούμε εμείς πότε θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα...

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Παιδιά δεν τό'πα να προσβάλω κανέναν, εγώ σε υπόγειο διαμέρισμα μετακομίζω! Άντε ζήσε εκεί μέσα με σκύλο αυτού του βεληνεκούς! Εσύ μια χαρά θα είσαι, τον σκύλο τον ρωτάς όμως, αν λείπεις και και ένα μέσο 8-9-10-ωρο για τη δουλειά?