Χαρίζεται θηλυκό Γερμανικό ποιμενικό

Status
Κλειδωμένο θέμα

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Η Λούσυ βρέθηκε να τριγυρνά στην περιοχή μας πριν 3 μήνες περίπου και αφού καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της την βάλαμε στην παρέα μας.
Είναι υγιέστατη κάναμε και στείρωση γιατί της αρέσει να αλητεύει όταν βρίσκει ευκαρία,παιχνιδιάρα αφού δεν έχει χρονίσει ακόμα και είναι κοντά στα 30 κιλά ταϊσμένη με τα καλύτερα τους τελευταίους μήνες.
Ψάχνει ένα σπίτι με κήπο κατά προτίμηση για να μπορεί να εκτονώνεται και φυσικά ανθρώπους που θα την αγαπούν!

Πληροφορίες:[email protected]
τηλ/ 69 777 888 17

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Να είναι 10; Πάντως ο γιατρός μου είπε πως δεν έχει χρονίσει και το έχω διαπιστώσει από την ανάπτυξη της όλους αυτούς τους μήνες.Τα Χριστούγεννα ήταν ορατά ποιο μικρόσωμη από ότι τώρα.

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Είναι φιλικότατη με άλλα σκυλιά,εξάλλου είναι και ο λόγος που "κόλλησε" μαζί μας.Τους ανθρώπους στο δρόμο τους αποφεύγει αλλά μέσα στην αυλή και γενικότερα στο σπίτι αφού βλέπει ότι είναι μαζί μου,στην αρχή επιφυλακτικά και αργότερα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Κάποια φοβία δεν έχω διαπιστώσει,και πως να έχει αφού είναι νεαρή και ατρόμητη!Βέβαια όταν κάνει την σκανταλιά της και την μαλώσεις το καταλαβαίνει και λουφάζει.Τέλος είναι εξαιρετικό σκυλί και αν δεν βρισκόμουν σε ειδική κατάσταση αυτήν τη περίοδο δεν θα σκεφτόμουν να την δώσω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για αργότερα είπε ο ανθρωπος... Από την άλλη GRDANE εσύ δεν είσαι που ζηλεύεις τη yasemin κι όλο λες να μεγαλώσεις την αγέλη σου?

Mouhou

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2012
124
1
Καλύβια
Εχω μια πελάτισα που ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει. Θα της δώσω το τηλ. να επικοινωνήσει. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα. Αγαπάνε πολύ τα ζώα και είναι μορφωμένοι άνθρωποι....πιστεύω ότι θα περάσει πολύ καλά μαζί τους.

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13

Mouhou

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2012
124
1
Καλύβια
Λυπάμε πολύ που χάσατε την Λουση....ελπίζω να βρεθεί σύντομα. Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε λοιπόν για λυκοσκυλάκι...εάν έχει κάποιος κάτι υπόψην του ας μου στείλει πμ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ευτυχώς η Λούση βρέθηκε και τα παιδιά, μετά την λαχτάρα που τράβηξαν, αποφάσισαν να την κρατήσουν. Σε καλό της βγήκε η περιπλάνηση τελικά. Μάλλον μελετημένη ήταν :)

Status
Κλειδωμένο θέμα