Χαρίζεται η πρασινοματα Ηρω

Maryana

Member
11 Ιουνίου 2016
6
29
59
Το κοριτσάκι μας έτρεχε ανέμελο πάνω σε επαρχιακό δρόμο και παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες μου. Την πήρα μαζί μου χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί πιστεύω πως κάθε πλάσμα είναι ξεχωριστό και γράφει το δικό του πεπρωμένο και πως κάπου υπάρχει μία οικογένεια που θα θελήσει να την κάνει μέλος της. Αρκεί να την δεί!!! Είναι περίπου 2 μηνών πολύ τσαχπινα και χαδιαρα αλλά και εντυπωσιακά υπάκουη και έξυπνη. Ειναι για απίστευτα χαδια. Έρωτας λεμε!!! Από τις πρώτες μέρες ξεχώρισε το μέσα και το έξω και δεν λερώνει στο σπίτι. Υποπτευομαι πως ήταν σε σπιτι... Δεν θα γίνει πολύ μεγάλη, περίπου στα 20 κιλά την υπολογιζω.
Θα πάει στον γιατρό του Δήμου για εμβόλιο και τσιπαρισμα και βέβαια θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρισκόμαστε Χαλκιδικη οπότε μπορω να την πάω μέχρι Θεσσαλονικη. Για ποιο μακριά το συζητάμε...
Την έχω αναρτήσει σε αρκετές σελίδες όμως ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να εμφανιστεί το τυχερό της!! ;)
Οι... "ερωτοχτυπημενοι" μπορούν να καλέσουν στο 6986963147 :love:

Attachments

Maryana

Member
11 Ιουνίου 2016
6
29
59
Ευχαριστώ mareco! Μάλλον θα την έχει .....:) έχουν ήδη εκδηλώσει δύο ατομα σοβαρό ενδιαφέρον, απλά πρέπει να λύσουμε ένα θέμα με την απόσταση. Είμαι όμως αισιοδοξη!! Οπότε θα περιμένω μερικές μέρες με νέες κοινοποιήσεις και ελπίζω να μην χρειαστούν.

Maryana

Member
11 Ιουνίου 2016
6
29
59
Ναι βέβαια! Εχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουν ακούσει αλλά τόσα τα αυτιά μας..Σήμερα θα πάει στον γιατρό του Δήμου για εμβόλια και τσιπαρισμα ως αδέσποτο του Δημου και εφόσον υπογραφεί το συμβόλαιο θα καταχωρηθούν τα στοιχεία του νέου κηδεμόνα. Άσε, προσπαθούμε να συμμαζεψουμε τα ασυμμαζευτα και εδώ όσο μπορούμε. Εξορμήσεις για εμβόλια και τσιπαρισμα, στειρώσεις, περισυλλογή και φροντίδα τραυματισμένων κλπ.κλπ. τα γνωστά...

• Like
Reactions: LaCat and mareco