Το κοριτσάκι μας έτρεχε ανέμελο πάνω σε επαρχιακό δρόμο και παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες μου. Την πήρα μαζί μου χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί πιστεύω πως κάθε πλάσμα είναι ξεχωριστό και γράφει το δικό του πεπρωμένο και πως κάπου υπάρχει μία οικογένεια που θα θελήσει να την κάνει μέλος της. Αρκεί να την δεί!!! Είναι περίπου 2 μηνών πολύ τσαχπινα και χαδιαρα αλλά και εντυπωσιακά υπάκουη και έξυπνη. Ειναι για απίστευτα χαδια. Έρωτας λεμε!!! Από τις πρώτες μέρες ξεχώρισε το μέσα και το έξω και δεν λερώνει στο σπίτι. Υποπτευομαι πως ήταν σε σπιτι... Δεν θα γίνει πολύ μεγάλη, περίπου στα 20 κιλά την υπολογιζω.
Θα πάει στον γιατρό του Δήμου για εμβόλιο και τσιπαρισμα και βέβαια θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρισκόμαστε Χαλκιδικη οπότε μπορω να την πάω μέχρι Θεσσαλονικη. Για ποιο μακριά το συζητάμε...
Την έχω αναρτήσει σε αρκετές σελίδες όμως ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να εμφανιστεί το τυχερό της!!
Οι... "ερωτοχτυπημενοι" μπορούν να καλέσουν στο 6986963147
Θα πάει στον γιατρό του Δήμου για εμβόλιο και τσιπαρισμα και βέβαια θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Βρισκόμαστε Χαλκιδικη οπότε μπορω να την πάω μέχρι Θεσσαλονικη. Για ποιο μακριά το συζητάμε...
Την έχω αναρτήσει σε αρκετές σελίδες όμως ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να εμφανιστεί το τυχερό της!!
Οι... "ερωτοχτυπημενοι" μπορούν να καλέσουν στο 6986963147
Attachments
-
112,3 KB Προβολές: 82
-
481,2 KB Προβολές: 77
-
389,9 KB Προβολές: 79
-
172,9 KB Προβολές: 78
-
208,8 KB Προβολές: 79