Χαρίζεται η Καραμέλα

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μια φιλη μου βρηκε αυτο το σκυλι χτυπημενο απο αυτοκινητο. Ηταν 8 μηνων κουταβι τοτε. Ειχε ακομη 3 σκυλια και παροτι δεν ηθελε η οικογενεια της αλλο σκυλι τοτε, αυτη το κρατησε. Το πηγανε σε κλινικη σκυλων στην Αθηνα, εγινε καλα μεγαλωσε κι εκπαιδευτηκε απο τον Θοδωρη Τριαντη, εκπαιδευτη του ΕΚΕΣ (Ελληνικο Κενρο Εκπαιδευσης Σκυλων) στην Αθηνα. Επειτα μετακομισαν στο Βολο.

Πλεον η οικογενεια της μετακομιζει αναγκαστικα για την Αμερικη για να βρουνε δουλεια και δεν μπορουν να παρουν και τα 4 σκυλια μαζι. Δεν βρισκουν σπιτι ευκολα στην Αμερικη, διοτι δεν τους νοικιαζουν σπιτι με 4 σκυλια κι οσα σπιτια βρηκαν τους ζητανε να πληρωνουν 200 δολλαρια παραπανω για καθε σκυλι. Το ενα θα μεινει στη μητερα της που εχει ακομη ενα σκυλι και η Καραμελα πρεπει να βρει το δικο της σπιτι. Ειναι ενα πραγματικα εξαιρετικο σκυλι σε ολα. Ειναι 4 χρονων, δεν λερωνει μεσα στο σπιτι, εχει κανει τα εμβολια της, ειναι στειρωμενη κι εκπαιδευμενη.
Ειναι επισης φιλικη με ολους και με αλλα σκυλια. Το μονο "προβλημα" της ειναι οτι ζαλιζεται στο αυτοκινητο και κανει εμετο, οπότε πρεπει να της δινουν ενα χαπι πριν ταξιδεψει. Μοιαζει με ημιαιμο border collie, εχει ταμπεραμεντο και μπορει να κανει και agility αν καποιος εχει την ορεξη να ασχοληθει.

Στοιχεια επικοινωνιας
και 6970038628

Attachments

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πάρα πάρα πολύ όμορφη, παρόλο που οι φωτό την αδικούν.

Της εύχομαι, να βρει το δεύτερο καλύτερο σπίτι ever :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πάρα πάρα πολύ όμορφη, παρόλο που οι φωτό την αδικούν.

Της εύχομαι, να βρει το δεύτερο καλύτερο σπίτι ever :)
Μακαρι! :)

Αυτο λεγαμε για τις φωτογραφιες οτι την αδικουν, αλλα η κοπελα δεν το 'χει πραγματικα το θεμα με την καμερα. Αυτες ειναι οι καλυτερες! Θα προσθεσω κι αλλες μολις εχω στα χερια μου! ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mια χαρά κούκλα είναι πάντως και στις φωτογραφίες.
Καλή τύχη να έχει ελπίζω!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καινουριες φωτογραφιες της κουκλας. Εχει πραγματικο ταμπεραντο μπορντερ κόλι. Ειναι μεσα σ'ολα κι έτοιμη για όλα! :) Και ψαχνει ακομη μονιμο σπιτι!

Attachments

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είναι πραγματικά πανέμορφη!
Μακάρι να βρει ένα σπιτι να την αγκαλιάσει, όπως και στο πρώτο της.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αυτές είναι φωτό!!!

Πάρα πολύ όμορφη!!!
Αντικειμενικότατη η άποψη!

Με ποιόν μοιάζει η Καραμέλα,με ποιόν μοιάζει ...εδώ το χω,χμ......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Είναι το αγαπημένο μου σχέδιο.
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καφετίζει σε σημεία όμως ρε mareco... ξεφεύγει από το πρότυπο φυλής... Καταλαβαίνεις...
Εμένα, nfeel, μου θυμίζει λιγάκι το μουφ. Κάτι που θα εξηγούσε λίγο και το μπορντεροκολί-ταμπεραμέντο... Αλλά Αυστραλέζος, στην Ελλάδα??

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
η σκυλιτσα ειναι κουκλα και καλοφροντισμενη... πραγματικα επιδη την ειδα εν δραση ειναι οτι πρεπει για καποιον με ορεξη για αθληματα και με πολυ χαρα θα τον ακολουθει παντου,τρεξιμο,ποδιλατο,θαλασσα οτι εχει τρεξιμο ή και αλματα της αρεσει!!!
ερωτας η καραμελα!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
η σκυλιτσα ειναι κουκλα και καλοφροντισμενη... πραγματικα επιδη την ειδα εν δραση ειναι οτι πρεπει για καποιον με ορεξη για αθληματα και με πολυ χαρα θα τον ακολουθει παντου,τρεξιμο,ποδιλατο,θαλασσα οτι εχει τρεξιμο ή και αλματα της αρεσει!!!
ερωτας η καραμελα!!!
Εχεις κανει καλη δουλεια σαν φωτογραφος και αυτες οι τελευταιες φωτογραφιες εχουν παιξει μεγαλο ρολο στην τυχη της ηδη. Ανεδειξες την ομορφια της που ειχε χαντακωθει απο την παλιοκαμερα! Μολις ειναι επισημο θα σας το πω! Δεν ειναι εδω στην Ελλαδα παντως. :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Όλα ...πια έξω φεύγουν??:mad:
Σε αλλες χωρες δεν ειναι τοσο ευκολο να υιοθετησουν εναν σκυλο. Ειναι λιγο καλυτερα απο το να υιοθετησουν παιδι. Επισης σε αλλες χωρες υπαρχουν νομιζω περισσοτεροι ανθρωποι που δεν θελουν να παρουν σκυλο που να ειναι ή να μοιαζει σε καποια ρατσα και μαλιστα δεν δισταζουν να υιοθετησουν σκυλια μεγαλυτερης ηλικιας απο κουταβια. Επιπλεον προσον ειναι οτι τα παιρνουν κι ετοιμα στειρωμενα και δεν επιβαρυνονται και με αυτο το κοστος. Δεν λεω οτι κι εδω δεν εχουμε τετοιους ανθρωπους απλα εκει λογω ελλειψης αδεσποτων σε τετοιους τουλαχιστον αριθμους μας φαινονται ισως περισσοτεροι. Μπορει και να ειναι...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχεις δίκιο σε αυτό...αλλά να ..είναι που έφυγε και η Μάσκα πρόσφατα..!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έχεις δίκιο σε αυτό...αλλά να ..είναι που έφυγε και η Μάσκα πρόσφατα..!!
Μη μου το θυμίζεις, η κρητικοπούλα εχει βρει και εφοδιάζει τη γερμανιααααααααααααααααααααααα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρε παιδιά... Το κορίτσι περνάει καλά! Πραγματικά εύχομαι όλα τα αδέσποτα να έχουν την τύχη της Μασκούλας μου. Μακάρι να μας επισημοποιήσει κι ο Nizinny τα νέα, θα είναι ότι καλύτερο για την Καραμέλα!!

(Όσο για το κουτάβι, εγώ δεν ανακατεύτηκα καθόλου με την προώθησή της, άλλοι τη στέλνουν έξω)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν θα παει Γερμανια αυτη. ;-) Θα το πω, σχεδον εκλεισε και κατα πασα πιθανοτητα θα υιοθετηθει απο μια οικογενεια στη Σουηδια. :)