Χαρίζεται επίγεια θεά!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1-1,5 ΧΡΟΝΩΝ....35 ΚΙΛΑ.....ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.......ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ......ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ.....ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ......ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟ.....ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ........ΑΥΤΗ ΗΘΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ......ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ......ΤΗΛ. ΕΛΕΝΗ 6983156769 .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πανέμορφο ζώο. Ελπίζω να βρεθεί ένα καλό σπίτι για αυτή τη κουκλα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νομίζω ότι αυτή την φωτό την έχω ξαναδεί σε κάποια αγγελία.
Είσαι σίγουρη ότι δεν έχει ξαναμπεί στο φόρουμ;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βρε παιδιά αυτή η σκυλίτσα δε μοιάζει με αυτή που έχασε το παιδί ,τη Μάγια εννοώ, πρόσφατα?
Μήπως είναι ευκαιρία να τη πάρει? Λέω τώρα εγώ......

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Viviana και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν ακριβώς...
Μπήκα στην θέση του... αλλά δεν ξέρω αν είναι η σωστή χρονική στιγμή ακόμα... ή το ότι της μοιάζει τόσο...
Όπως και να έχει το ζώο αυτό είναι πανέμορφο - μακάρι να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οχι παιδιά. Καμμία σχέση με αυτό.
Αν βρω χρόνο, θα το ψάξω. Θυμάμαι πολύ καλά την φωτό στην αυλή...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Την ειχε ανεβασει η Κατερινα σε ενα θεμα με καποιον που σκεφτοταν να υιοθετησει σκυλο απο καταφυγιο.

Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
59
athens greece
Eιναι κουκλα!!!!!!!!! Αν δεν ζουσα εξι μηνες τον χρονο Σαντορινη (που για να βρω διαμερισμα να δεχτουν τα δυο τα δικα μου εφτυσα αιμα και το πληρωνω και χρυσο γι αυτο) θα την ειχα παρει ηδη..
Καλοτυχη να ειναι και ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω