Χαρίζεται Τζάκ Ράσελ 6 μηνών

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
@HolywoodBrn ...Ε...ο καθένας την γνώμη του λέει .....θα έπρεπε ενδεχομένως η γνώμη σου να κατέληγε ότι..... αν άφηνα το σκύλο μου πίσω θα θεωρούσα τον εαυτό μου επιεικώς απαράδεκτο...;)
Επίσης πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη ότι η σχέση ζώου - ιδιοκτήτη δεν ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό που εμείς έχουμε στο μυαλό μας. :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ε ναι εκεί θα κατέληγε..εκτός και αν εκεί που πήγαινα θα με αποκεφάλιζαν αν έπαιρνα μαζί μου τη μουρλή (δεν αποκλείεται :p). Και όταν χρειάστηκε να πάρω μια αντίστοιχη απόφαση πριν απο κάποια χρόνια, πήρα τη σωστή (κατ' εμε). Έχασα μια καλή ευκαιρία αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το ίδιο θα έκανα 100 φορές ακόμα!

Αλλά για να μη χαλάω άλλο το θέμα. Όπως είπε και η Κατερίνα πιο πάνω. Καλή του τύχη και μακάρι όλα να πάνε καλά και για τους δυο.

• Like
Reactions: stamatia

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Εγώ πάντως ρώτησα τι τον δυσκολεύει, μπας κ μερικές φορές λόγω άγνοιας μας φαίνεται βουνό μια κατάσταση τζάμπα, ενώ είναι εύκολη στην πραγματικότητα, κ μπορεί να βοηθηθεί αν έχουμε καμιά λύση να του προτείνουμε, κ αν όντως τον νοιάζει το σκυλί κ αν όντως δεν πρόκειται όντως περί ανευθυνότητας.
Αυτό.

Προσωπικά @betty coltrane δεν περιμένω από κάποιον να μου αραδιάσει τα της προσωπικής του ζωής.. Ιδίως σε ένα φόρουμ. Ρώτησα για τον ίδιο λόγο που ρώτησε και η @Estranged, αλλά δεν το εξήγησα ώστε να γίνει κατανοητό. Pardon me. :oops::)

• Like
Reactions: betty coltrane

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλα κανεις και ντρεπεσαι! Ηταν αισχρη η συμπεριφορα σου! :p

Είναι καθαρόαιμος , με βιβλιάριο υγείας , τσιπάκι κ όλα τα σχετικα εμβόλια κλπ ...
Π να τον πάρω ; Σε άλλη χώρα ;
Αφου λεμε ολοι τις αποψεις μας, θεωρω οτι το να χαρισει το σκυλι ειναι η πιο σωστη ιδεα.

Γιώργο, φανταζομαι οτι μπορει να υπαρχει μια διαδικασια για την αλλαγη των στοιχειων του τσιπ. Να το χεις στο νου σου.