"Χαρίζεται Σκύλος"

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Σίγουρα δεν είναι πολλά, αλλά θα τα έδινε το κωλοκόριτσο της Νίκαιας;
Σιγά μην έδινε έστω και ενα ευρώ.
όποτε αναγκάστηκα να κάνω διάσωση και έδινα κουτάβια εμβολιασμένα με τροφές κλπ δεν άκουσα ούτε μια φορά ευχαριστώ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σίγουρα δεν είναι πολλά, αλλά θα τα έδινε το κωλοκόριτσο της Νίκαιας;
Συμφωνώ και εγώ σε αυτό.. το εντελώς δωρεάν εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παντως προσφατα που ζητησα 100 ευρω για ενα κουταβι που φιλοξενω για να καλυψω τα εξοδα του Πιτακου ο ενδιαφερομενος εγινε "λουης" λεγοντας οτι δε θελει να πληρωσει για το μικρο ενω πριν ηταν ξετρελαμενος που ειχε δει φωτο, για να μη του στερησει αργοτερα τροφες, εμβολια κλπ.
Δεν ξερω παιδια ειναι δυσκολο να διακρινεις το καλο απο το κακο....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Παντως προσφατα που ζητησα 100 ευρω για ενα κουταβι που φιλοξενω για να καλυψω τα εξοδα του Πιτακου ο ενδιαφερομενος εγινε "λουης" λεγοντας οτι δε θελει να πληρωσει για το μικρο ενω πριν ηταν ξετρελαμενος που ειχε δει φωτο, για να μη του στερησει αργοτερα τροφες, εμβολια κλπ.
Δεν ξερω παιδια ειναι δυσκολο να διακρινεις το καλο απο το κακο....
και σιγα το ποσο!! οκ, κριση το καταλαβαινω... αλλα τοτε καλυτερα να μη θες σκυλο αμα δεν μπορειςνα καλυψεις τα εξοδα του, δλδ θα αποταμιευε αυτα τα 100 για τα επομενα εμβολια κτλ....δεν νομιζω... και εγω ζητησα λεφτα μια φρα, αλλα ηταν εντελως "ψαρωτικο" ο ανθρωπος που ηρθε με λεφτα εφυγε με τον σκυλο και τα λεφτα του μαζι... ηταν η προθεση που μετραει, δεν ηθελα να βγαλω τα χρηματα που εδωσα για τον σκυλο, το εκανα με την καρδια μου, οχι για να τα παρω πισω... και στην τελευταια υιοθεσια παλι εμεις τα πληρωσαμε ολα... αλλα τον σκυλο τον εχω υποστενη παρακοληθηση... Οντως δεν μπορεις να κρινεις το καλο απο το κακο.. ο διαβολος εχει αγγελικο προσωπο δεν ξερεις..