Χαρίζεται Λυκοσκυλάκος κουταβος

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Χαρίζεται Λυκοσκυλάκος, αρσενικός, είναι εξαιρετικά γλυκός και τρυφερός, μοιράζει φιλάκια συνέχεια σε όποιον του δώσει λίγη σημασία. Είναι κουταβοειδές ακόμη (7-8 μηνών), πολύ όμορφος και παιχνιδιάρης.
Τον κάνει μοναδικό όχι μόνο η συμπεριφορά του αλλά και η κομμένη ουρίτσα του.

Θα δωθεί ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ, με συμβολαίο υιοθεσίας , και τσιπάκι που θα επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα.

Επείγει και η φιλοξενία του γιατί ζει σε σταθμό τρένου και δεν καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει από τα τρένα και τρέχει χαρωπός πέρα-δώθε.

τηλ. επικοινωνίας: 6937750544 (παρακαλώ απογευματινές ώρες)

Φωτογραφίες λογικά από Δευτέρα.

Last edited:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Να συμπληρώσω ότι ο σκυλάκος είναι μάλλον πιο κοντά στους 12 μήνες και όχι 7-8 μηνών όπως έχω γράψει λανθασμένα στο αρχικό ποστ.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
irma το mareco έχει δίκιο...δυστυχώς με τέτοιες φωτο...δουλειά δεν γίνεται.
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, κι εγώ είμαι μεγάλο κουλάδι...βγάζω καμιά 150αρια κάθε σκύλο και ζήτημα να βγουν 10 καλές για την αγγελία. Αλλά δε γίνεται αλλιώς!

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Αχ το ξέρω ότι όλες οι φωτό είναι χάλια, και συμφωνώ ότι χρειαζονται καλύτερες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ναι βρε Ίρμα είναι σαν να μην μπαίνουν καν οι αγγελίες με τέτοιες φωτογραφίες.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Το ξέρω!!!Σας έχω απαντήσει καταλλήλως και στο θέμα της Εύκολης!!!

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Να πω ότι ο σκυλάκος έχει εξαφανισθεί από την προ-προηγούμενη Κυριακή.
Να ευχαριστήσω και δημόσια την Amaliaz που όταν της είπα το πρόβλημα μεταφοράς που αντιμετωπίζουμε αυτον τον καιρό προσφέρθηκε :shock: μόνη της :shock: να βοηθήσει στη μεταφορά του λυκοσκυλάκου και ουσιαστικά έχασε όλη της την Κυριακή για να βοηθήσει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να πω ότι ο σκυλάκος έχει εξαφανισθεί από την προ-προηγούμενη Κυριακή.
Να ευχαριστήσω και δημόσια την Amaliaz που όταν της είπα το πρόβλημα μεταφοράς που αντιμετωπίζουμε αυτον τον καιρό προσφέρθηκε :shock: μόνη της :shock: να βοηθήσει στη μεταφορά του λυκοσκυλάκου και ουσιαστικά έχασε όλη της την Κυριακή για να βοηθήσει.
Δεν εχασα καμια Κυριακη.. πρωτον γνωρισα τον Τολη *agapoylas* και δευτερον ξεχνας την κρασοκατανυξη μετα σουβλακιων ??

Αφαντος ο μικρος ε?

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ναι λογικά τον έχει πάρει κάποιος χωριανός που του χε ξεμείνει κανά βαρέλι άδειο. (δεν έχω ξεχάσει τις φωτό)