Χαρίζεται Γερμ. Ποιμενικό θηλυκό 2χρ. (από σπίτι)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Την περασμενη εβδομαδα περασε απο το μαγαζι μια κυρια... γερμανο-αγγλιδα .. η ιστορια της ειναι θλιβερη και δεν ειναι της παρουσης - ουτε μας αφορα.

Η ζωη τα εφερε ετσι , και η κυρια αυτη εχει "ξεμεινει" στην Αθηνα , ζει βιωνοντας πραγματικα την φτωχεια, η μονη της παρεα ειναι ενας θυληκο γερμανικο ποιμενικο... ομως οπως ειναι δυσκολο για ολους πιο πολυ για αυτη, δεν μπορει αλλο να το φροντισει.. ξερω οτι στερειτε φαγητο για να ταιζει τον σκυλο της...
Ψαχνει μια καλη οικογενεια να χαρισει την καλυτερη της φιλη..
Οταν μου περιεγραφε την ιστορια της αρχισαμε να κλαιμε και οι 2 και υποσχεθηκα να την βοηθησω οσο μπορω...
Η σκυλα ειναι εκπαιδευμενη σε βασικη υπακοη και απολυτως κοινωνικοποιημενη με ανθρωπους, παιδακια και αλλα σκυλια.
ειναι ενα υπεροχο σκυλι.
Ψαχνει να την χαρισει σε καποια οικογενεια και να μπορει να μαθαινει νεα της.

Αν καποιος ενδιαφερεται, μπορει να επικοινωνησει μαζι μου να παμε να επισκευτουμε την κυρια και να δουμε την σκυλα.

τηλ. 6938332000.
μονο σοβαρες προτασεις!!!

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Ας κρατήσει η κυρία τη σκυλίτσα της και ας βοηθήσουμε όλοι την κατάσταση, όσοι έχουμε paypal ας στείλουμε 2-3Ε να μαζευτεί ένα ποσό για να της καλύψουμε τα κτηνιατρικά έξοδα και τις τροφές.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Συμφωνω κι εγω αν αυτο ειναι εφικτο, να βοηθησουμε την κυρια αυτη να κρατησει την καλυτερη της φιλη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μην συνεχίσετε την συζήτηση σ' αυτό το...πνεύμα...είναι ενάντια στους κανονισμούς και θα πρέπει να διαγραφούν τα posts.
Με πμ παρακαλώ.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ευχαριστω και εγω για την προσφορα και θα το μεταφερω...

Αλλα νομιζω, οτι δεν θα δεχτει, απο την αποψη οτι δεν ξερει για ποσο ακομα δεν θα μπορει.. μπορει να ειναι για πολυ καιρο ακομα..
Νομιζω εχει αποφασισει να την δωσει...
Ξερετε, αν το προβλημα ειναι πλεον επιβιωσης καθαρα.. μονος την παλευεις καλυτερα απο το να σκεφτεσαι ταλαιπωρω και μια αθωα ψυχη μαζι μου.. αυτην την εντυπωση μου εδωσε..
Φευγω παω μαγαζι ξανα.. οτι νεοτερο θα σας πω.

Απο την αλλη αν καποιον ξερει/θελει την σκυλιτσα.. ας το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας..