Χαρίζεται Γερμανικό Ποιμενικό

zaf13

Member
9 Οκτωβρίου 2009
9
0
Μεσα στο σπιτι δεν το θελει η γυναικα μου αλλιως δεν το συζηταω θα ηταν ηδη μεσα,εδω τωρα που εχω το κουταβι μεσα ανα πεντε λεπτα με στελνει για να καθαρισω :p

zaf13

Member
9 Οκτωβρίου 2009
9
0
Αν θέλεις πραγματικά να κρατήσεις και τα δύο, δώστους λίγο χρόνο. Αν τελικά μείνουν μαζί, πάρε μέτρα ώστε να μην αρχίσουν να ζευγαρώνουν και βρεθείς με ένα σωρό κουτάβια που δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις.
Οταν τα αφησα μαζι ο μεγαλος ψιλομουγκριζε και επιασε δυο τρεισ φορες το λαιμο τις μικρης με το στομα του αλλα χωρις να το σφιξει και φοβηθηκα μην την δαγκωσει

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Την πρώτη φορά που είδα τον σκύλο μου να το κάνει αυτό σε κουτάβι κόντεψα να πάθω ανακοπή. Τώρα μόνο που δεν του λέω και ευχαριστώ! :D
Έχω βέβαια στο μεταξύ μάθει τον σκύλο μου πολύ καλύτερα και ξέρω ότι δεν πρόκειται να βλάψει κουτάβι, απλά έχει τον τρόπο του να βάζει τα όρια του.
Κάποια πράγματα στον τρόπο που επικοινωνούν οι σκύλοι δείχνουν πολύ βάρβαρα στο ανθρώπινο μάτι, αλλά για αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από ακριβώς αυτό. Επικοινωνία.

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ρώτησα το φίλο αν ενδιαφέρατε για το κουτάβι αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το πάρει λόγο χώρου μικρό σπίτι μεγάλο το σκυλί.

DIMA196

Member
27 Μαρτίου 2012
5
0
Κατερινη
Χαριζεται Γερμανικο Ποιμενικο θυλικο γεννημενο 30 ιανουαριου,το δινω γιατι δεν συνεργαζεται με τον δευτερο Γερμανικο που εχω (ενηλικο)
Θα ανεωασω φωτος αργοτερα
XAΡIZETAI AKOMH???